Гадни куки...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 520i Touring 95'
Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring

Гадни куки...

Мнение от Momcho » 19 Юни 2003, 22:18

Една вечер (към 11.30-12 часа) с приятелката ми решихме да се поразходим до близката гора (на 5 км. от Исперих) да си поприказваме на спокойствие и....нали!!И така-влизам в гората,паркирам си колата така че ако стане нешто да бягам,гася фаровете и започваме да водим душевен разговор на задния капак:)))Минават си коли по шосето а на мен не ми дреме,прая си кефа.!Но.Чувам че някаква кола намалява скоростта и ни осветява с фаровете си,а ние полу голи.Бързо,дърпам я в колата и тръгвам с мръсна газ,штот не знаеш кви са тия дето идват,а и колата ми е много поскъпа от тая брамтия с която бях!!!Тръгвам и те ми припречват пътя.Набивам кучките и започвам да треперя като че ли съм болен от Паркинсън:)))Забелязвам че пред мен е спряла Лада Нива-полицейска.Викам си,ей сега загазих,че и книжката ми не беше у мен.Ония олигофрени почват да оглеждат колата.да ми светят в очите с един шибан фенер от 68 година и ми задават тъпи въпроси-на кого е колата и ...Искат ми книжката и документите на автомобила.Давам им документите и ме питат за името а баща ми при положение че единия ме познаваше.Но нали трябва да се направи на тежък(тогава колата беше на името на баща ми).Викам си на акъла,тия ако ми кажат да сляза от колата и ше обера срама.Дънките ми бяха на коленете:)))Мацката до мен беше се панирала като кашкавал-пане:))Половин час ми четоха морал и ме привикаха в полицията с документите ми.Веднага отивам там и познайте.....пак половин час морал.Искаха да ме глобят за дето не си нося книжката и защото(няма да ми повярвате ама е така) съм паркирал неправилно в гората.Ей това като мио го изръсихащях да падна от хил.
Е кажете ми сега,не са ли малко.....:))!!!
:mha: :lol: :lol: :lol:
Изображение
89' E30 316i; 91' E36 320i; 95' E34 520i Touring

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 20 Юни 2003, 9:29

Попадал съм в подобна ситуация :oops: :oops: :oops:
само че ченгелите като разбраха за какво става въпрос след като ни осветиха и се изнизаха като пръдня из гащи :):):):)
Тия се сдухаха повече от мен :D :D :D
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 20 Юни 2003, 11:15

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Пичове, веселите ме страхотно. Само не разбирам, какъв е кефа от тези "разговори" сред природата. Рискувате да попаднете на мравки, паяци, стоножки и пр. гадини.
Що не си вземете хотел за 10 - 20 лв, и да си изкарате като бели хора. Аз лично си падам по станцията на Мин. съвет в Банкя. Близко е до София, има сателит, топла вода, евтин ресторант и т.н. удобства. Що се мъчите навън?

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 20 Юни 2003, 11:35

Щото им е писнало сигурно по хотелите :) :) :) Все пак имаме хубава природа и трябва да й се наслаждаваме по всички възможни начини :D
Изображение
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 20 Юни 2003, 11:39

Е, и това е вярно :wink:

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 20 Юни 2003, 13:48

абе на мен това ми сле случи в центъра на София :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
Изображение
www.evoksis.bg

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 20 Юни 2003, 13:57

а между другото още от сорта:
Миналата седмица ходихме с едни приятели на басейна в Банкя
ама вечерта на Диско уж само дето диско липсваше - е поне вода имаше и огнена и минерална и хлорирана - каквато ти душа поиска :):)
Та правихме каквото правихме там даже по-голямата част от пичовете си натпиха д-тата хехе ама нещо не бяха подготвени много та направо с дрехите:):)
Както и да е към 12 p.m. тръгваме да се прибираме а сме две коли и пича от другата кола си свали панталоните направо да не си мокри колата остана си от кръста надолу както мйка го е родила :shock: :shock: :shock: :shock: смях без гащи :):)
Та караме си ние и минаваме по Гурко посока стадиона Васил Левски
А той кара отпред аз отзад и по едно време виждам куките на редовното си място след пица Хът вдигат палка. Обаче спират мен а не него. В първия момент не се осетих изобщо обаче след малко загрях и се счупих да се хиля пред ченгето а ония и той се чуди кво става а аз му викам че ако беше спрял колата пред мен щеше да удари БОНУСА :):):) нали ония пич си беше по без нищо - ПРЕДСТАВЯМ СИ РЕАКЦИЯТА НА ЧЕНГЕТО като го свали от колата:):) :shock: :shock: :shock: :lol: :lol:
Изображение
Изображение
www.evoksis.bg

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 20 Юни 2003, 14:07

naskoksan написа:а между другото още от сорта:
Миналата седмица ходихме с едни приятели на басейна в Банкя
ама вечерта на Диско уж само дето диско липсваше - е поне вода имаше и огнена и минерална и хлорирана - каквато ти душа поиска :):)
Та правихме каквото правихме там даже по-голямата част от пичовете си натпиха д-тата хехе ама нещо не бяха подготвени много та направо с дрехите:):)
Както и да е към 12 p.m. тръгваме да се прибираме а сме две коли и пича от другата кола си свали панталоните направо да не си мокри колата остана си от кръста надолу както мйка го е родила :shock: :shock: :shock: :shock: смях без гащи :):)
Та караме си ние и минаваме по Гурко посока стадиона Васил Левски
А той кара отпред аз отзад и по едно време виждам куките на редовното си място след пица Хът вдигат палка. Обаче спират мен а не него. В първия момент не се осетих изобщо обаче след малко загрях и се счупих да се хиля пред ченгето а ония и той се чуди кво става а аз му викам че ако беше спрял колата пред мен щеше да удари БОНУСА :):):) нали ония пич си беше по без нищо - ПРЕДСТАВЯМ СИ РЕАКЦИЯТА НА ЧЕНГЕТО като го свали от колата:):) :shock: :shock: :shock: :lol: :lol:

Е това вече ме разби :D :D :D

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 20 Юни 2003, 14:40

Щеше да е разбиващо ако го беше спрял :) Ако минавате пак през Банкя да се обадите да се запознаем, аз живея тук у курортното селце :wave: Ама е много лудница на тоя басейн. Ако ви заведа аз нема да има хора, щото като топна питона във водата и сички бегат и викат: "Анаконда! АНАКОНДААА!!!" :lol: :lol: :lol:
Изображение
Изображение

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 20 Юни 2003, 15:53

OOO с голямо удоволствие ще ти дръпна едно ЛС преди да се засилим следващия път пък и повече баварци да се съберем няма да е лошичко :wink: :lol: :lol:
малко свинщина никога не е излишна :):)
Изображение
Изображение
www.evoksis.bg

Назад към Страхотни истории