Първи уличен тест на 520 ti :)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Първи уличен тест на 520 ti :)
Тъй както си карам кротко че тия дни ни вали, ни се види тая вечер не удържах пред предизвикателството
Карам си по г-л Данаил Николаев към сточна гара, на сфетофара на Исул стигам на червено. Тръгват всички коли, но един джип М класа и едно Ауди Б4 подозрително седят един до друг и чакат, познайте какво
да се изнесат другите коли напред че да има място за ... тутакси кръвта нахлува в главата ми и се превръща в бензин
Заставам зад Аудито, то исвирва гуми и тръгва по същото време М класата също, пускам леко съединителя щот знам ли кво мое да строшим... настъпвам, аудито се е отдалечило с 20 м, идват чаканите 3500 оборота някакъв великан ми бие шута отзад на дебелата 5-ца и усещам как адреналина се покачва със скороста на оборотомера. Втора на багажника на аудито съм той приема ръкавицата въпреки че М класата е задръстена от други бавно движещи се коли, настъпи ли не знам но буст датчика отново влезе в положителни стойности и усетих пак шута в дебелия гъз на 5-цата
. Изнесох се отляво минах покрай аудито все едно е спрял, трета ... през цялото време се чува от отворения ми прозорец пррррррррр викам баси от въздуха ли ще да е ... стигнах 130-140 гледайки в огледалото точките от фаровете на М класата и Аудито. Последното ме настига след малко, минава ми отдясно застава на сфетофара и аз го приближавам отзад, с неудоволствие виждам че пише на задния капак 2.0 16 V, баси поне 2.3 да беше, но пък от друга страна беше пометен и откъснат с дължини ма много
тъй че нормално.
После на дългия път покрай ТЕЦ София и двамата почтително минаха в дясна лента изчакаха ме да ги изпреваря.
Стигнах до паркинга, шума отвън продължаваше, съмнения изпълниха главата ми, спрях на осветена част на паркинга и се потвърдиха задна лява гума беше наполовина спаднала с подозрителна ивица изядена гума отстрани
аз съм бил карал със спукана гума.
Чудех се да се радвам ли или да съжалявам за спуканата гума която с тази изядена ивица я изкара зимата я не
... глупости радвам се като малко дете
Е те това е дребни неща ма се радвам ...

Карам си по г-л Данаил Николаев към сточна гара, на сфетофара на Исул стигам на червено. Тръгват всички коли, но един джип М класа и едно Ауди Б4 подозрително седят един до друг и чакат, познайте какво

Заставам зад Аудито, то исвирва гуми и тръгва по същото време М класата също, пускам леко съединителя щот знам ли кво мое да строшим... настъпвам, аудито се е отдалечило с 20 м, идват чаканите 3500 оборота някакъв великан ми бие шута отзад на дебелата 5-ца и усещам как адреналина се покачва със скороста на оборотомера. Втора на багажника на аудито съм той приема ръкавицата въпреки че М класата е задръстена от други бавно движещи се коли, настъпи ли не знам но буст датчика отново влезе в положителни стойности и усетих пак шута в дебелия гъз на 5-цата

После на дългия път покрай ТЕЦ София и двамата почтително минаха в дясна лента изчакаха ме да ги изпреваря.
Стигнах до паркинга, шума отвън продължаваше, съмнения изпълниха главата ми, спрях на осветена част на паркинга и се потвърдиха задна лява гума беше наполовина спаднала с подозрителна ивица изядена гума отстрани

Чудех се да се радвам ли или да съжалявам за спуканата гума която с тази изядена ивица я изкара зимата я не

Е те това е дребни неща ма се радвам ...
May the BMW force be with you!
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
Ехаа - разработваш веки, предполагам, че е доста трудно да НЕ отпускаш крачето и магарето да рипне
... Taming the tiger
Тренирай така, по-добре - с "плавно" натоварване в/у задника
, че ще вземат да ти харесат яките "ритници" и хоп в... сервиза 

Тренирай така, по-добре - с "плавно" натоварване в/у задника

Live and let Die!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Ехаааа
Представям си какво ти е
Еехх златни времена бяха
П.С. Можем да се замерим,ей тъй ,просто да видя спрямо мойта кокло е потръгнала
П.С.2 Има още едно комби Е34 само че черна 520-ка,която също ще иска да те пробва
Георги Пенчев

Еехх златни времена бяха

П.С. Можем да се замерим,ей тъй ,просто да видя спрямо мойта кокло е потръгнала

П.С.2 Има още едно комби Е34 само че черна 520-ка,която също ще иска да те пробва

Георги Пенчев
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
7 мнения
• Страница 1 от 1