Второто йеебан ....! без мноо БМВта

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: Второто йеебан ....! без мноо БМВта

Мнение от Мишел » 03 Яну 2010, 0:36

Eliana написа::shock: :shock: :shock: Кое мнение съм променила?
Ами това за "големия брой емотикони" да питаш Асен или там някой от администраторите, който го е писал.
Аз редакции по мнения на правя, но ако искаш се оплачи на някой администратор да провери по логовете дали съм ти променяла мнение, защото аз такива спомени нямам.

В рамките на три изречения, точно два пъти пращаш хората да искат обяснения от администраторите...ти за какво си тук,да пишеш в червено? Нито правилата са на 100% издържани,нито тона ти е подходящ като цяло,не само в тази тема, нито можеш да се аргументираш... При наддигащата се вълна на недоволство, също считам, че анкета е начина да се вземе най-правилното решение.

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Re: Второто йеебан ....! без мноо БМВта

Мнение от Eliana » 03 Яну 2010, 8:16

Мишел написа:
Eliana написа::shock: :shock: :shock: Кое мнение съм променила?
Ами това за "големия брой емотикони" да питаш Асен или там някой от администраторите, който го е писал.
Аз редакции по мнения на правя, но ако искаш се оплачи на някой администратор да провери по логовете дали съм ти променяла мнение, защото аз такива спомени нямам.

В рамките на три изречения, точно два пъти пращаш хората да искат обяснения от администраторите...ти за какво си тук,да пишеш в червено? Нито правилата са на 100% издържани,нито тона ти е подходящ като цяло,не само в тази тема, нито можеш да се аргументираш... При наддигащата се вълна на недоволство, също считам, че анкета е начина да се вземе най-правилното решение.

Каза ли нещо или.... Аз знам за какво съм тук, само не знам ти за какво се пръкна в темата...Май си се почувствала нужна :mhihi: А и тона ми е много подходящ в момента, даже се сдържам да не те завра там, където ти е мястото... За к,'ва анкета ми пишеш? Тук ли му е мястото? Правилата са си на 200% издържани, но това, че на вас не ви допадат е отделен въпрос. Не смятам повече да ти се обяснявам.
О, извинете пак съсипах темата. Вместо да пиша в подходящата аз реших да използвам тази. Но преди да я заключа първо ще огледам дали има някое мнение, което не ми харесва, за да си го редактирам както на мен си ми е кеф :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Прекалихте!
Изображение

Предишна

Назад към Страхотни истории