Второто йеебан ....! без мноо БМВта
Модератори: mitaka7, Общи модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Второто йеебан ....! без мноо БМВта
Eliana написа::shock:![]()
Кое мнение съм променила?
Ами това за "големия брой емотикони" да питаш Асен или там някой от администраторите, който го е писал.
Аз редакции по мнения на правя, но ако искаш се оплачи на някой администратор да провери по логовете дали съм ти променяла мнение, защото аз такива спомени нямам.
В рамките на три изречения, точно два пъти пращаш хората да искат обяснения от администраторите...ти за какво си тук,да пишеш в червено? Нито правилата са на 100% издържани,нито тона ти е подходящ като цяло,не само в тази тема, нито можеш да се аргументираш... При наддигащата се вълна на недоволство, също считам, че анкета е начина да се вземе най-правилното решение.
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
Re: Второто йеебан ....! без мноо БМВта
Мишел написа:Eliana написа::shock:![]()
Кое мнение съм променила?
Ами това за "големия брой емотикони" да питаш Асен или там някой от администраторите, който го е писал.
Аз редакции по мнения на правя, но ако искаш се оплачи на някой администратор да провери по логовете дали съм ти променяла мнение, защото аз такива спомени нямам.
В рамките на три изречения, точно два пъти пращаш хората да искат обяснения от администраторите...ти за какво си тук,да пишеш в червено? Нито правилата са на 100% издържани,нито тона ти е подходящ като цяло,не само в тази тема, нито можеш да се аргументираш... При наддигащата се вълна на недоволство, също считам, че анкета е начина да се вземе най-правилното решение.
Каза ли нещо или.... Аз знам за какво съм тук, само не знам ти за какво се пръкна в темата...Май си се почувствала нужна

О, извинете пак съсипах темата. Вместо да пиша в подходящата аз реших да използвам тази. Но преди да я заключа първо ще огледам дали има някое мнение, което не ми харесва, за да си го редактирам както на мен си ми е кеф

Прекалихте!
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2