Дупките с София и как спуках 2 гуми в един ден
Модератори: mitaka7, Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Pepinho
- кандидат ентусиаст
-
Дупките с София и как спуках 2 гуми в един ден
Та значи петък сме и аз както обикновенно си отивам на работа. Качвам се в колата в случая Шкода Октавия с едната колежка от офиса(доста арна
) и тръгваме ние из Софията по работа. Пътуваме си от Дружба към ст. Локомотив там трябва да се напише едно ккаско на един Меган, да му заведа щета и да му премаркирам колата.
Вече сме на жп гарата и се сещам, че не сме взели полица и аз бърза завивам към застрахователната компания в случая Бул Инс за да взема полица и да направя отчета съответно. Успявам да свърша доста бързо там и решавам да мина по бул. Дж. Баучер. Карам си аз по паветата с неповече от 30-40 км. и от едната пряка се е показал бус на Спиди и аз за да не се за бия в него го заобикалм и естествено минавам през една от хубавите Софииюйски дупки и се чува ужасен гръм. Спирам аз на спирката, че беше най-близа, слизам да видя какво става и гледам гумата спукана. Естественно почвам да се ядосвам. Тръгвам да сменям гумата и както винаги каръка продължава имам гума, но нямам крик
. Добрече там имаше едни пичове които не стига,че ми дадоха крик ми и даже ми я смениха. Като я свалихме гумата гледам около 15-20 см цепка отвътрешната страна. Какдо и да е качихме се с колежката и продължаваме към стадиона. По времв на пътя аз мисля какво да кажа за тоя гума. Стигаме там пишеме полицата. Самоче треньора е на тренировка изпращам го аз до с. Требич и мувзимам колата за да я маркирам. Карам си аз от селото към Сливница и на едини сфетофар след ст. Локомотив некав пич с една Киа дава назд иедвам спира косум от предната броня. Аз се ядосвам, че ще ме удари исе изнасм в ляво и настъпвам Реното и точно под кръговото на Недежда има две дупки почти посредата на платното. За да се избегне едната се влиза в другата и аз така направих. Чух същото прасване и хоп ВТОРА гума в един ден. Направо ми се дорева
. Тука поне имаше крик, но капачката кояро крие болтове те не мога да я махна. Спират едни пичове с СО опел и незнам как но махнаха болта с отверка(евала за което). Та смених си аз гумата и свърших работата с човека и му върнах колата. Той започна да пъшка, как това му било в повече и аз се почувствах супер гадно.
И после ние плащаме по сумати пари за какво ли не,а дупките си седят и никои нищо не прави по въпроса.

Вече сме на жп гарата и се сещам, че не сме взели полица и аз бърза завивам към застрахователната компания в случая Бул Инс за да взема полица и да направя отчета съответно. Успявам да свърша доста бързо там и решавам да мина по бул. Дж. Баучер. Карам си аз по паветата с неповече от 30-40 км. и от едната пряка се е показал бус на Спиди и аз за да не се за бия в него го заобикалм и естествено минавам през една от хубавите Софииюйски дупки и се чува ужасен гръм. Спирам аз на спирката, че беше най-близа, слизам да видя какво става и гледам гумата спукана. Естественно почвам да се ядосвам. Тръгвам да сменям гумата и както винаги каръка продължава имам гума, но нямам крик

И после ние плащаме по сумати пари за какво ли не,а дупките си седят и никои нищо не прави по въпроса.

жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
Re: Дупките с София и как спуках 2 гуми в един ден
Абе кво говориш ,аз имам приятел Англичанин и е женен за Българка ,ходил е в Казанлък и единственото което научи отначало на Български беше "Много Дупка" хахаха ,смятай за кво става въпрос.

- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
Е, той може за нещо друго да е говорил.Иначе кофти, вчера за пръв път от както имам книжка успях да огъна джанта в дупка.
Все си мислех, тия дето разправят колко джанти изправяли и т.н, кой знае що за балъци са
, ама нейсе...оказа се, че съм бил яко заблуден.От дъжда не разбрах какво уцелих, ама открих нова геометрична фигура - окръжност с прав ъгъл(Джната е математическия термин
).А гумата, преди точно 5 мин грижовно проверена, държейки 2.8
точно заради такива изненади, ама нъцки.Добре, че поне гумата е здрава.
Все си мислех, тия дето разправят колко джанти изправяли и т.н, кой знае що за балъци са

- Xscape
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320 Ci
- Детайли за колата: Black, M6 Rims
А, нищо чудно, всеки е разпарял гуми и е кривил джанти из тоя форум най-вероятно... при мен: Пловдив, пътя за Коматево... аз с 50... липсващи няколко павета, тясно и няма на къде, идваше кола в другата лента... вътре... джантата брак + гумата 5 санта цепка
Извода - нямаме пътища, карайте внимателно

Think. Believe. Dream. Dare...
- Alex-BMW|e36
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW e36
Pepinho написа:...хоп ВТОРА гума в един ден...
Честито!

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
viewtopic.php?f=2&t=159373&start=0
и после още две в разстояние на 700км! едната беше от новият комплект,който купих . просто за тука ни трябва някакъв камион с окачване на метри над земята и гуми като за коматцу!!!!нещо е такова: http://www.primex-bg.com/site/images/ol ... gaxbib.jpg
и после още две в разстояние на 700км! едната беше от новият комплект,който купих . просто за тука ни трябва някакъв камион с окачване на метри над земята и гуми като за коматцу!!!!нещо е такова: http://www.primex-bg.com/site/images/ol ... gaxbib.jpg
- pit55
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бос през тръни
- Детайли за колата: 325TDS комбинезон, 728i
И аз наскоро направих малък балон на едната гума. Чудя се какво да я правя (чисто нов гудиър), дали може да се направи нещо и да я сложа отзаде
? Балона е около 3см в диаметър айде някой да си каже мнението?

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Днес към 9:30 вечерта тръгват от светофара преди Лукойла на Аспаруховия мост. Да съм карал с 50-60 и в последния момент виждам няква дупка на, която не успях да и избягам. Минавам и само чувствам(или усещам) как предния ми десен таз излетя. Спирам пускам аварийни и отивам да си търся таза. Както си ходя по едно време забелязвам едно 5-6 таза си стоят. Намерих моя и тръгвам към колата. Влизам ядосан и малко мръсен в колата и тръгвам. Спирам на бензионстанцията да си сложа аджаба таза. И, какво да видя джантата угъната?
. Слагам го и тръгвам към Приселци с 60 км/ч. При положение, че минавам през магистрала.
Стигам аз и с един приятел решихме да свалим и задния таз. А то ко? Джантата пак огъната.
Отидохме на денонощната гумаджийница преди Felice да ми изправят джантите. Взеха ми 56 лева, но най-хубавото предстои. Ходене до Варна Карс утре, защото след като запаля колата светва една лампичка Service.
Ей как ги обичам варненските дупки и малумните идиоти, които ушкем трябва да ги управят.

- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
Toneloker написа:...
Баааа@хти!

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Gh0s7 написа:Toneloker написа:...
Баааа@хти!Къде точно тва, че да внимавам? Точно м/у светофара и Лукойла помня, че имаше паднал метеор.... него кратер ли?
След като минеш светофара в средната лента се пада. Даже я даваха по новините тая дупка.

Ужасно е. Не само в София, но и в цяла България.
Точно се качвам на колата - за пръв път я подкарвам,та да видя как върви. И край Вакарел карам по-бързичко. Тъмно е, вали дъжд и има кофти видимост. И изведнъж един огромен кратер, който не видях и не успях да реагирам. На гумата и джантата на пръв поглед им нямаше нищо, но когато влезнах в София усетих, че започва да спада. Айде смяна. Оказа се, че гумата е отишла, а джаната е изкривена.
Друг по-зверски случай беше сравнително наскоро на бул. Андрей Ляпчев. Пак вечерта, пак дъждовно. Точно на светофара беше изникнала огромна яма, която беше огромна. Толкова злобно минах през нея, че още ме боли. За мой късмет и огромно очудване този път нямаше щети.
Точно се качвам на колата - за пръв път я подкарвам,та да видя как върви. И край Вакарел карам по-бързичко. Тъмно е, вали дъжд и има кофти видимост. И изведнъж един огромен кратер, който не видях и не успях да реагирам. На гумата и джантата на пръв поглед им нямаше нищо, но когато влезнах в София усетих, че започва да спада. Айде смяна. Оказа се, че гумата е отишла, а джаната е изкривена.
Друг по-зверски случай беше сравнително наскоро на бул. Андрей Ляпчев. Пак вечерта, пак дъждовно. Точно на светофара беше изникнала огромна яма, която беше огромна. Толкова злобно минах през нея, че още ме боли. За мой късмет и огромно очудване този път нямаше щети.
- ivokaza
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 406HDI
По-високи гуми слагайте 

- bojanski
- Потребител
-
- Кара: Гаджето си да готви...
- Мечтае да кара: ///М3
Дано Йорданка Фъндъкова се позаеме с тия работи
Може още да нямам кола, но пък за сметка на това гледам други шофьори при които съм се качвал как като попаднат в дупка се разкрива "тъмната страна" на българския език 

Speed?

- bojanski
- Потребител
-
- Кара: Гаджето си да готви...
- Мечтае да кара: ///М3
А на кръстовището в Х.Димитър На бул. Ангел Кънчев един от светофарите тъкмо стигна 3...2...1.. и пак 39...38...37
Това може да се види само в България 

Speed?

14 мнения
• Страница 1 от 1