Отзивчив колега....
Модератори: mitaka7, Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- ADRENALINE
- Потребител
-
- Кара: BMW E92 330xD LCI
- Мечтае да кара: BMW M6 G-power; BMW 850Csi, E24 M6
Отзивчив колега....
Искам да благодаря на един колега от Варна... Тази вечер както си карам и ми потъна съединителя.... както и да е.... но бях спрял до катедралата във Варна и бях пуснал аварийните да викам пътна помощ. Малко след това зад мен спря колега с БМВ 1ва серия и веднага ме попита какъв е проблема и с какво да помогне и ме насочи към сервиза на Краси "М power". Много съм му благодарен, ако чете темата нека се представи, защото му забравих username
Дано повече такива хора има, готови да помогнат

Bayerische Motoren Werke .... My guardian angel can fly with 250kph............... Burn the tires, not the soul...
- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
Re: Отзивчив колега....
ADRENALINE написа:Искам да благодаря на един колега от Варна... Тази вечер както си карам и ми потъна съединителя.... както и да е.... но бях спрял до катедралата във Варна и бях пуснал аварийните да викам пътна помощ. Малко след това зад мен спря колега с БМВ 1ва серия и веднага ме попита какъв е проблема и с какво да помогне и ме насочи към сервиза на Краси "М power". Много съм му благодарен, ако чете темата нека се представи, защото му забравих usernameДано повече такива хора има, готови да помогнат
![]()
Мерси колега.

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
Toneloker написа:..
Браво!

- Toneloker
- ентусиаст
-
- Кара: e70 3.5xd 2010 M packet
- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
OFFTOPIC:
Не съм, пък и май не си заслужава за печката и без туй едва ли ще трае дълго на тормоз... Пък аз едни предни гуми не мога да се наканя да си купя от 100 години, тука ше се изпоизбия с тея галоши, камоли да изсипя ся 2000+лв. за LSD
Не съм, пък и май не си заслужава за печката и без туй едва ли ще трае дълго на тормоз... Пък аз едни предни гуми не мога да се наканя да си купя от 100 години, тука ше се изпоизбия с тея галоши, камоли да изсипя ся 2000+лв. за LSD

7 мнения
• Страница 1 от 1