50 години Mini Cooper - презентацията във Варна

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 ///M5
Детайли за колата: Eisenmann Exhaust

50 години Mini Cooper - презентацията във Варна

Мнение от B.Tunchev » 18 Окт 2009, 14:45

Не мога да се сдържа, да не драсна "2-3" реда за това събитие, което със сигурност остави траен белег в съзнанието ми...

Историята започва, когато един ден, преди седмица някъде, майка ми се прибира вкъщи и ми казва "Получих покана от ВарнаКарс за тест-драйв на Mini, ама не ми се ходи, отивай ти ако искаш", викам "Ок, няя ядове", но въпреки това бях скептично настроен, принципно не съм(не им бях) фен на Mini-тата, представях си ги само с някакви яки какички вътре (п***о-мобили :mhihi: ), но защо пък да не ида на тест драйва, все пак има и спортни модели... :) Мина малко време и съвсем бях забравил за тая презентация, но вчера (събота) бях в Русе по работа и по едно време ми звъни телефона, да ме питат дали потвърждавам присъствието си в неделя от 10ч., та казах че ще отида. После ме хвана малко яд, че се набутах да ходя, понеже се прибрах вкъщи към 5ч.(така е във Варна :mhihi: ), съответно трябваше да стана едва 3 часа по късно, че да ходя на тест драйва, но както и да е "навих" една аларма на телефона и откъртих... Имам чувството, че докато бях заспал и вече звънна алармата... Е точно на това му се вика "е*ааахти зора!", как да е де, станах с 300 зора, пооправих се и тръгнах едва гледайки към Варна Карс. Влязох вътре и ме упътиха към 2рия етаж, там имаше малка зала с проектор и вървеше някаква презентация на Mini, имаше шведска маса и целия персонал бяха адски любезни, бяхме към 10-12 човека, правиха ни копия на шофьорските книжки и попълвахме някакви формуляри, кой на какво ще кара. Аз имах избор м/у някакъв автоматик 120 коня и Cooper S Convertible 175 коня, ръчка... Естествено, че избрах него!! :lol: После ни поговориха малко за историята на Мини и слязохме на паркинга, където бяха наредени и 5-те (или 6-те... забравих :oops: или по-скоро не обърнах внимание) Mini-та. Кабриолета беше на 1-ва позиция след водача (водача - bmw e91 330xd). Казаха ми да се качвам направо на шофьорското място. По принцип трябваше да сме 2-ма и да се редуваме, но ето, че късмет.. при мен влезе само една от асистентките и потеглихме :) За тези които не са от Варна, ще кажа, че Варна Карс се намира точно в началото на магистралата за София, съответно сигурно се досещате, че "ръчкането" почна от самото начало :mhihi: Маршрута, който бяха избрали, беше наистина много добър! Пътища без трафик, с много гладки и дълги прави.. направо екстра (За хората от Варна или тези които са запознати с района - ВарнаКарс-Аксаково-Кичево-Кранево-Зл.Пясъци-Варна) Та от Аксаково към Кичево водача с 330xd-то бая се опитваше да бяга, ама аз като минавал стотици пъти точно по тоя път, не му се давах, хаха :D Та така до Кранево, яко ръчкане от време на време, лаф с асистентката от Камор Ауто и в общи линии автомобилчето ми надмина очакванията... Супер стегната возия, твърд волан, не е като да не се набира стабилно, като смачкаш газта.. Определно много добре! Та, да продължим... В Кранево спряхме за малко, там където имаше по 2-ма човека в кола, да се сменят и продължихме към Варна. На влизане в града отбихме към Rappongi (bar на плажа.. да не кажа най-гъзарския :)), където се оказа че си имаме резервирано едно голямо сепаре и почерпка от организаторите... коктейл и десерт по избор :lalala: :clap: Като приключихме и с това тръгнахме пак към Варна Карс, но тоя път се очакваше да минем през центъра на града :) Като понаближихме Севастопол (това е баш центъра) с асистентката, която беше с мен, решихме да смъкнем тавана и музиката до дупка (harman/kardon... не бях чувал толкова добра стокова музика в кола!!! :shock: ), та както и да е де... През Севастопол, яко клаксони, музиката до край, без таван, отзад цял конвой Mini-та.... Чувството е неповторимо, наистина! :angel: Така продължи и по булевардите и до самия Варна Карс, всички хора ни гледаха, някои дори сваляха прозорците си, да ни питат какво се случва :lol: . Накрая паркирахме колите на паркинга им и пак се качихме в залата в която бяхме отначало, да попълним по една анкета, дали ни е харесало (100% сигурен съм, че няма човек от групата, дето да не му е харесало, просто всичко беше изпипано на максимално високо ниво), след това на всеки подариха по един подарък с рекламни материали на Мини и си заминахме... Минаха вече 3 часа оттогава, но все още съм потресен! Многократно надминаха очакванията ми. Евала за презентацията и организацията! :yes: А пък Мини Купър ми се издигнаха многократно в очите.
Пожелавам на всеки да има възможност да присъства на подобно събитие!

младши ентусиаст
Аватар

Re: 50 години Mini Cooper - презентацията във Варна

Мнение от pLaM3N » 18 Окт 2009, 16:47

Браво колега, страхотно преживяване е било !

А и Минитата на мен ми допадат ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 18 Окт 2009, 17:44

Брех, то чак да му стане неудобно на човек ако не си го купи :) Поздравления на екипа на Мини във Варна, така трябва да се работи!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exigo » 18 Окт 2009, 18:28

Днес брат ми и един приятел са били част от уникалното мероприятие и тест драйв на Мини. Цял следобед ми разказваха за страхотното изживяване зад волана на мини :P

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 18 Окт 2009, 20:27

Абе Мини Мини, колкото и да е мини БМВ няма да стане.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от E61FAN » 18 Окт 2009, 20:30

Пътувам аз покрай кръглата банка и гледам едно мини, после второ, после трето и си викам ще трябва да се обърна :lol: И отзад с х5 схемата беше пълна просто :lol:
Иначе - честито :ok: явно е било голям кеф

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW i8

Мнение от Amigo0o » 22 Окт 2009, 21:42

Е браво на организаторите щом и са ви почерпили в рапонгито :yes: Асистентката поне харабежна ли беше :mhihi:

Назад към Страхотни истории