50 години Mini Cooper - презентацията във Варна
Модератори: mitaka7, Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
50 години Mini Cooper - презентацията във Варна
Не мога да се сдържа, да не драсна "2-3" реда за това събитие, което със сигурност остави траен белег в съзнанието ми...
Историята започва, когато един ден, преди седмица някъде, майка ми се прибира вкъщи и ми казва "Получих покана от ВарнаКарс за тест-драйв на Mini, ама не ми се ходи, отивай ти ако искаш", викам "Ок, няя ядове", но въпреки това бях скептично настроен, принципно не съм(не им бях) фен на Mini-тата, представях си ги само с някакви яки какички вътре (п***о-мобили
), но защо пък да не ида на тест драйва, все пак има и спортни модели...
Мина малко време и съвсем бях забравил за тая презентация, но вчера (събота) бях в Русе по работа и по едно време ми звъни телефона, да ме питат дали потвърждавам присъствието си в неделя от 10ч., та казах че ще отида. После ме хвана малко яд, че се набутах да ходя, понеже се прибрах вкъщи към 5ч.(така е във Варна
), съответно трябваше да стана едва 3 часа по късно, че да ходя на тест драйва, но както и да е "навих" една аларма на телефона и откъртих... Имам чувството, че докато бях заспал и вече звънна алармата... Е точно на това му се вика "е*ааахти зора!", как да е де, станах с 300 зора, пооправих се и тръгнах едва гледайки към Варна Карс. Влязох вътре и ме упътиха към 2рия етаж, там имаше малка зала с проектор и вървеше някаква презентация на Mini, имаше шведска маса и целия персонал бяха адски любезни, бяхме към 10-12 човека, правиха ни копия на шофьорските книжки и попълвахме някакви формуляри, кой на какво ще кара. Аз имах избор м/у някакъв автоматик 120 коня и Cooper S Convertible 175 коня, ръчка... Естествено, че избрах него!!
После ни поговориха малко за историята на Мини и слязохме на паркинга, където бяха наредени и 5-те (или 6-те... забравих
или по-скоро не обърнах внимание) Mini-та. Кабриолета беше на 1-ва позиция след водача (водача - bmw e91 330xd). Казаха ми да се качвам направо на шофьорското място. По принцип трябваше да сме 2-ма и да се редуваме, но ето, че късмет.. при мен влезе само една от асистентките и потеглихме
За тези които не са от Варна, ще кажа, че Варна Карс се намира точно в началото на магистралата за София, съответно сигурно се досещате, че "ръчкането" почна от самото начало
Маршрута, който бяха избрали, беше наистина много добър! Пътища без трафик, с много гладки и дълги прави.. направо екстра (За хората от Варна или тези които са запознати с района - ВарнаКарс-Аксаково-Кичево-Кранево-Зл.Пясъци-Варна) Та от Аксаково към Кичево водача с 330xd-то бая се опитваше да бяга, ама аз като минавал стотици пъти точно по тоя път, не му се давах, хаха
Та така до Кранево, яко ръчкане от време на време, лаф с асистентката от Камор Ауто и в общи линии автомобилчето ми надмина очакванията... Супер стегната возия, твърд волан, не е като да не се набира стабилно, като смачкаш газта.. Определно много добре! Та, да продължим... В Кранево спряхме за малко, там където имаше по 2-ма човека в кола, да се сменят и продължихме към Варна. На влизане в града отбихме към Rappongi (bar на плажа.. да не кажа най-гъзарския
), където се оказа че си имаме резервирано едно голямо сепаре и почерпка от организаторите... коктейл и десерт по избор
Като приключихме и с това тръгнахме пак към Варна Карс, но тоя път се очакваше да минем през центъра на града
Като понаближихме Севастопол (това е баш центъра) с асистентката, която беше с мен, решихме да смъкнем тавана и музиката до дупка (harman/kardon... не бях чувал толкова добра стокова музика в кола!!!
), та както и да е де... През Севастопол, яко клаксони, музиката до край, без таван, отзад цял конвой Mini-та.... Чувството е неповторимо, наистина!
Така продължи и по булевардите и до самия Варна Карс, всички хора ни гледаха, някои дори сваляха прозорците си, да ни питат какво се случва
. Накрая паркирахме колите на паркинга им и пак се качихме в залата в която бяхме отначало, да попълним по една анкета, дали ни е харесало (100% сигурен съм, че няма човек от групата, дето да не му е харесало, просто всичко беше изпипано на максимално високо ниво), след това на всеки подариха по един подарък с рекламни материали на Мини и си заминахме... Минаха вече 3 часа оттогава, но все още съм потресен! Многократно надминаха очакванията ми. Евала за презентацията и организацията!
А пък Мини Купър ми се издигнаха многократно в очите.
Пожелавам на всеки да има възможност да присъства на подобно събитие!
Историята започва, когато един ден, преди седмица някъде, майка ми се прибира вкъщи и ми казва "Получих покана от ВарнаКарс за тест-драйв на Mini, ама не ми се ходи, отивай ти ако искаш", викам "Ок, няя ядове", но въпреки това бях скептично настроен, принципно не съм(не им бях) фен на Mini-тата, представях си ги само с някакви яки какички вътре (п***о-мобили

Пожелавам на всеки да има възможност да присъства на подобно събитие!
Re: 50 години Mini Cooper - презентацията във Варна
Браво колега, страхотно преживяване е било !
А и Минитата на мен ми допадат ...
А и Минитата на мен ми допадат ...
Брех, то чак да му стане неудобно на човек ако не си го купи
Поздравления на екипа на Мини във Варна, така трябва да се работи!

Днес брат ми и един приятел са били част от уникалното мероприятие и тест драйв на Мини. Цял следобед ми разказваха за страхотното изживяване зад волана на мини 

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Абе Мини Мини, колкото и да е мини БМВ няма да стане.

Пътувам аз покрай кръглата банка и гледам едно мини, после второ, после трето и си викам ще трябва да се обърна
И отзад с х5 схемата беше пълна просто
Иначе - честито
явно е било голям кеф

Иначе - честито

- Amigo0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW i8
Е браво на организаторите щом и са ви почерпили в рапонгито
Асистентката поне харабежна ли беше 

7 мнения