Класиката по БГ пътищата: БМВ 3 vs. Голф

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: м я някак си.

Мнение от nik4o » 08 Сеп 2009, 22:25

Абе философията на един човек с CLS55 AMG е малко различна номера му е 1991 и лично сам го виждал да си дрифти доволно с Мерца из София.Но на него и каквато и кола да му дадеш все ще полудее така че не е фактор.Можеби повечето се сещат за кой става дума :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 09 Сеп 2009, 1:24

Автора, имал си голям късмет, шъ знайш, голфаджията е бил крайно търпелив. Ако на мен ми светнеш така с 16 светлини, както не понасям и ако ме хванеш в петминутка със слаби нерви, много ламарина ще изядеш. То никога не е късно де. :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 Roadster 2.8
Мечтае да кара: едно да беше...

Мнение от The7omahawk » 09 Сеп 2009, 9:56

nik4o написа:Абе философията на един човек с CLS55 AMG е малко различна номера му е 1991 и лично сам го виждал да си дрифти доволно с Мерца из София.Но на него и каквато и кола да му дадеш все ще полудее така че не е фактор.Можеби повечето се сещат за кой става дума :D

Мани го ART-а...Говориме за обикновените AMG-та и техните шофьори, ама колегата е прав - това не са коли за "с вратите напред" - те са магистрални прихващачи, както си караш спокойно да натиснеш педала до долу и кикдауна да ти инабие очните ябълки в багажника от ускорение...

Потребител
Аватар
Кара: БМВ
Мечтае да кара: Ново БМВ

м-м-м-м-м

Мнение от pako0o » 10 Сеп 2009, 4:31

Да, има едно Но....С по малък двигател пак ще бяга но износването ще е по- голямо и съответно живота на двигателя ще бъде по малък.....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: го на М3мицин
Мечтае да кара: Е36 М3

Мнение от Neeky » 10 Сеп 2009, 21:39

The Stig,аз затова не пиша във форума.Когато видя голф винаги му се заяждам.И не само г/волф пробвам всеки излезнал да си поръчка кочинката (в рамките на разумното разбира се).Не избивам комплекси просто им се кефа как винаги се връзват.Мойта не е 325 а 320 ама гледам да не се давам.Ако аз бях на магистралата както са се развили обстоятелствата щях да действам по съсщия начин (това с фаровете си е индивидуално при всеки).Имал съм много такива историики и с какви ли не колички защото обичам да си подръчквам моята.А и както каза ти няма нищо по хубаво да си я караш все едно возиш кралицата.Да не говориме колко пъти съм се правил на ебати "тариката" кисел като поднасям до някоя скъпа количка.Тука сме да споделяме това което обичаме да правим....Аз не го правя защото колегите който не са съгласни ще ме критикуват......

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M5

Мнение от Acceleration » 11 Сеп 2009, 9:09

Neeky написа:The Stig,аз затова не пиша във форума.Когато видя голф винаги му се заяждам.И не само г/волф пробвам всеки излезнал да си поръчка кочинката (в рамките на разумното разбира се).Не избивам комплекси просто им се кефа как винаги се връзват.Мойта не е 325 а 320 ама гледам да не се давам.Ако аз бях на магистралата както са се развили обстоятелствата щях да действам по съсщия начин (това с фаровете си е индивидуално при всеки).Имал съм много такива историики и с какви ли не колички защото обичам да си подръчквам моята.А и както каза ти няма нищо по хубаво да си я караш все едно возиш кралицата.Да не говориме колко пъти съм се правил на ебати "тариката" кисел като поднасям до някоя скъпа количка.Тука сме да споделяме това което обичаме да правим....Аз не го правя защото колегите който не са съгласни ще ме критикуват......

Нямам какво повече да напиша, и както каза колегата мани тука всички са примерни шофери никой не кара с повече от ограничението :mhihi: За въпроса с фаровете винаги карам с 4-те ;), който както иска си кара :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ferdy » 11 Сеп 2009, 12:06

Acceleration написа:
Neeky написа:The Stig,аз затова не пиша във форума.Когато видя голф винаги му се заяждам.И не само г/волф пробвам всеки излезнал да си поръчка кочинката (в рамките на разумното разбира се).Не избивам комплекси просто им се кефа как винаги се връзват.Мойта не е 325 а 320 ама гледам да не се давам.Ако аз бях на магистралата както са се развили обстоятелствата щях да действам по съсщия начин (това с фаровете си е индивидуално при всеки).Имал съм много такива историики и с какви ли не колички защото обичам да си подръчквам моята.А и както каза ти няма нищо по хубаво да си я караш все едно возиш кралицата.Да не говориме колко пъти съм се правил на ебати "тариката" кисел като поднасям до някоя скъпа количка.Тука сме да споделяме това което обичаме да правим....Аз не го правя защото колегите който не са съгласни ще ме критикуват......

Нямам какво повече да напиша, и както каза колегата мани тука всички са примерни шофери никой не кара с повече от ограничението :mhihi: За въпроса с фаровете винаги карам с 4-те ;), който както иска си кара :)

Да бе да. :mhihi: Вземи и прочети малко да видиш дали е баш така. :mhihi:

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 11 Сеп 2009, 12:52

ferdy написа:Автора, имал си голям късмет, шъ знайш, голфаджията е бил крайно търпелив. Ако на мен ми светнеш така с 16 светлини, както не понасям и ако ме хванеш в петминутка със слаби нерви, много ламарина ще изядеш. То никога не е късно де. :roll:

пръц...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 11 Сеп 2009, 13:35

Acceleration написа:Нямам какво повече да напиша, и както каза колегата мани тука всички са примерни шофери никой не кара с повече от ограничението :mhihi: За въпроса с фаровете винаги карам с 4-те ;), който както иска си кара :)

Викаш яко гъзария на дълги а ? Ma ко се занимаваш само с 4 облещи и "халогенките" да станат 6, бъди завършен турбо гъзар !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: МБ W140 V8

Мнение от sharksfin » 11 Сеп 2009, 16:22

Acceleration написа:който както иска си кара :)

без коментар

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 320ci
Мечтае да кара: Е36 с F10 с turbo

Мнение от Бумърчето » 11 Сеп 2009, 23:41

Бумърчето написа:Преди да се кача на сегашния шедьовър имах друг -Фиат Ритмо с Абартовия мотор(няма да уточнявам) Точно Голфовете GTI-та и разни там с иключение на такива с G60 легендарен мотор им записвах задния си номер в главите .Доста състезатели съм ги оставял замислени по кръстовищата и понеже мина даже вклуб РЕТРО някои водачи се чудеха кво ги издухва няма да визирам марки.Братчед имаш готина кола -много си го траял и възхитил.Голфа е каляска да го вкарат в обора- там ще му е уютно.............. :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: e39
Мечтае да кара: M5 E39

Re: Класиката по БГ пътищата: БМВ 3 vs. Голф

Мнение от DINAN » 13 Окт 2009, 20:43

"Пази се, че батко ти много бърза" :D :D :D :D

Предишна

Назад към Страхотни истории