Капацитет некъв от Милиционерите.......
Модератори: mitaka7, Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Капацитет некъв от Милиционерите.......
Сградата в която бачкам е на бул. Ситняково, та излизам да си пуша.
Виждам една патрулка кара крайна дясна лента бавничко, явно всява респекти или пестят бензин....джамовете долу, явно пак респект или ползват мексикански климатик поради другата причина.....Та от горе откъм светофара се чува супер доволен звук от М5 Е39, което преминава покрай тях /незнам некъде над 100++км/ч/....Та единя от милиционерите вика на другия давай да го гоним.....вече подминавайки ме, нямаше никва реакция....И точно в този момент ги изпреварва доволен тийн с некво скутерче.....веднага сирени, спират го излизат и двамата и почват да го респектират що е без каска
.
Тва е, голЕм капацитет и твърдост в родната БГ Милиция......
Иначе ми пушат и пият вода за заплати.
Виждам една патрулка кара крайна дясна лента бавничко, явно всява респекти или пестят бензин....джамовете долу, явно пак респект или ползват мексикански климатик поради другата причина.....Та от горе откъм светофара се чува супер доволен звук от М5 Е39, което преминава покрай тях /незнам некъде над 100++км/ч/....Та единя от милиционерите вика на другия давай да го гоним.....вече подминавайки ме, нямаше никва реакция....И точно в този момент ги изпреварва доволен тийн с некво скутерче.....веднага сирени, спират го излизат и двамата и почват да го респектират що е без каска

Тва е, голЕм капацитет и твърдост в родната БГ Милиция......
Иначе ми пушат и пият вода за заплати.
Деде мамка им на тия! С една пистарка знаеш, че стават луди и щастливи то не е бърнаут, то не е среден пръст, то не е еб*те се бе пед**и абе бегай няма да говориме побъркват се като видат една Ямаха Р1 да се задава и да се чува фиииииууууууу покрай тех после същата да идва при тех и да върти гуми баш пред тех шоу направооо

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
vankata01 написа:Деде мамка им на тия! С една пистарка знаеш, че стават луди и щастливи то не е бърнаут, то не е среден пръст, то не е еб*те се бе пед**и абе бегай няма да говориме побъркват се като видат една Ямаха Р1 да се задава и да се чува фиииииууууууу покрай тех после същата да идва при тех и да върти гуми баш пред тех шоу направооо![]()
Лееееееелееееееее бахти как искам и аз така?
Тва мотор ли е Р1 или джет?

Cobra написа:vankata01 написа:Деде мамка им на тия! С една пистарка знаеш, че стават луди и щастливи то не е бърнаут, то не е среден пръст, то не е еб*те се бе пед**и абе бегай няма да говориме побъркват се като видат една Ямаха Р1 да се задава и да се чува фиииииууууууу покрай тех после същата да идва при тех и да върти гуми баш пред тех шоу направооо![]()
Лееееееелееееееее бахти как искам и аз така?
Тва мотор ли е Р1 или джет?![]()
Мотор Ямаха Р1 1000 кубика дзвер направо

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Оуу,повярвай ми,гледали сме я тази система.
Едно не ми е ясно--как тая ми ти система успява от различно умни кандидати да направи еднакво тъпи родни български полицаи и бездушни човечета.
Едно не ми е ясно--как тая ми ти система успява от различно умни кандидати да направи еднакво тъпи родни български полицаи и бездушни човечета.
jordanpar написа:Оуу,повярвай ми,гледали сме я тази система.
Колега, признавам те. По-мъдър от теб няма. Всяка тема я знаеш от А до Я, също можеш да плюеш хора без да ги познаваш. Познавам много хора от МВР, има много свестни. Мерси, че в още една тема изказа своето мнение за държавата. Имахме нужда

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Примери- Пикаещият в Шадравани...jordanpar написа:Оуу,повярвай ми,гледали сме я тази система.
Според мен не е виновен редовият полицай ,а ръководството на висше ниво

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Ryapoff написа: Колега, признавам те. По-мъдър от теб няма. Всяка тема я знаеш от А до Я, също можеш да плюеш хора без да ги познаваш. Познавам много хора от МВР, има много свестни. Мерси, че в още една тема изказа своето мнение за държавата. Имахме нужда
Ти ги познаваш,аз съм работил с тях в близкото минало.Затова и си позволявам да говоря за държавата,драги ми форумни писачо.Каквото съм и дал на нея,тя не ми е върнала и 10 процента.Разбираш,нали, какво ти пее радиото.
Уважавам момчетата от специализираните подразделения,те наистина имат качества,потенциал и са кадърни.Това от личен опит.
Всичко останало що е редови полЮцай с трите ката осмянка,жълтите зъби със задължителната работна цигара между тях,небрежния,даже прошленски външен вид--не ми говори за тях.Един човек на който мечтата му е да се добере до патрулката и кочана с фишовете и актовете,какво ми го хвалиш.
P.S.И ако имаш да ми казваш нещо,без да съм се обърнал преди това лично към теб,направи го чрез онова специално бутонче ЛС.Едно движение с мишката повече няма да ти навреди.Айде сега ако ще ми отговаряш направи го на лични вече,видяхме че си мъж.
10 мнения
• Страница 1 от 1