Е30-ка не спира на STOP палка!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 03 Авг 2009, 7:07

чак сега видях снимките :shock:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: passat b5
Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира

Мнение от lowshow » 03 Авг 2009, 9:23

леле и аз сега ги видях :help: направо ми са отщя да се качвам на кола... бахти някои хора на хора не мязаха е на съставни части бяха :bcry:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 03 Авг 2009, 12:24

Пичове, карайте разумно и не се правете на рейсъри! И аз се регнах в тоя форум, понеже видях, че има доста интелигентни хора, освен това се кефя яко на някой БМВта.
На останалите, който си мислят, че са безсмъртни искам само да кажа, че винаги може да изскочи нещо непредвидено, което да ги прецака и после да ги пише по вестниците. И пича, който разправяше че иска да си играе със смърта, явно не осъзнава каква отговорност че му легне на плещите ако направи белята и после оживее, а тези които блъсне-не.
И аз обичам адреналина, но го правя само на Витоша и то не на пистата, а в гората, по поляните и на други места, където няма деца и жени, за които карането ми е притеснително. Съзнавам, че ако сбъркам нещо ще страдам много и пак го правя. (за каране на сноуборд става въпрос) Предпазливостта ми обаче в последните години нараства. Явно с възрастта идва и повишаване на чувството за самосъхранение. Но от липса на чувство за съхранение на околните не съм страдал, мисля.
Така че отново: НЕ застрашавайте животите ни на пътя, моля! Карайте така по пистите, но не и по пътищата от републиканската градска мрежа!
Никой не иска да губи ценните за него хора заради безумието на някой хлапак.
Разберете: КАРАНЕТО НА КОЛА Е НАИСТИНА СЕРИОЗНО И ОТГОВОРНО НАЧИНАНИЕ!!! Не оставяйте пишката ви да ръководи управлението!!!
Бъдете умни!

Предишна

Назад към Страхотни истории