Една "страхотна" история...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Една "страхотна" история...
Драги колеги, по-принцип не пиша току-така, за щяло и нещяло, хеле пък да отварям и пускам нови теми. Но просто няма как да не го направя, защото в момента се опитвам да си отговоря на един въпрос: За какво по-точно съм бесен? Дали заради това, че аз самият съм излъган или пък, че в нашия форум има хора недостойни за него?
С ваше позволение ще ви разкажа моята страхотна история.
От доста отдавна имам мерак да сменя оригиналния си касетофон в 46-цата, с оригинално СД. Най-накрая се реших и започнах издирване в подфорум "Продава". Писах в темата на един колега, исках снимки и т.н. След ден-два получих Лично Съобщение от друг колега:
Казвам Ок. Колегата ми прати снимки на мейл-а. Писах му че го взимам. Разбрахме се да го праща по Еконт. Днес отидох да го взема. Сложих го на мястото на стария касетофон. Имаше проблем с диска. Не можеше да приеме никакъв диск в гнездото. Закарах го в Найси Кар да го погледнат. Като го отвориха, вътре имаше хвърчащи пружинки и разни такива други дребни частички. Също така и диск ( явно на предния собственик, а именно колегата Машин ) Удоволствието ми струваше 60лв. Няма проблем- не съм за 60лв. А пък и си имам вече оригинално СД
Писах на колегата Машин :
От: Agande
До: ma6in
Пуснато на: 13 Мар 2009, 12:39
Заглавие: Re: cd
Колега взех го, само че има някакъв проблем. Не иска да приеме диск. Надявам се че не си ми продал развалено СД?!!
Получих този отговор:
Кажете ми колеги... Казал ли съм аз че СД-то не иска да извади диск-а? Или казах че не иска да приеме такъв?! Правете си изводите сами...
Не съм за 60-то лв. Не искам и колегата да ми ги плаща. Боли ме че има такива хора в този форум....моят форум..... нашият форум....
Мислех че поне тук мога да прекарам малко от свободното си време, с хора които няма за какво да лъжат, не им трябват интриги, не са лицемери. Е явно съм сгрешил. Колегата Машин да е жив и здрав и дано от тези 340лв. не му зависи живота или прехранването.
На тези на които съм досадил с тази тема, моля да ме извинят. На другите благодаря за разбирането. Със здраве колеги !
С ваше позволение ще ви разкажа моята страхотна история.
От доста отдавна имам мерак да сменя оригиналния си касетофон в 46-цата, с оригинално СД. Най-накрая се реших и започнах издирване в подфорум "Продава". Писах в темата на един колега, исках снимки и т.н. След ден-два получих Лично Съобщение от друг колега:
ma6in написа:колега гледам,че търсиш аз имам за 270лв. перфектно
Казвам Ок. Колегата ми прати снимки на мейл-а. Писах му че го взимам. Разбрахме се да го праща по Еконт. Днес отидох да го взема. Сложих го на мястото на стария касетофон. Имаше проблем с диска. Не можеше да приеме никакъв диск в гнездото. Закарах го в Найси Кар да го погледнат. Като го отвориха, вътре имаше хвърчащи пружинки и разни такива други дребни частички. Също така и диск ( явно на предния собственик, а именно колегата Машин ) Удоволствието ми струваше 60лв. Няма проблем- не съм за 60лв. А пък и си имам вече оригинално СД

Писах на колегата Машин :
От: Agande
До: ma6in
Пуснато на: 13 Мар 2009, 12:39
Заглавие: Re: cd
Колега взех го, само че има някакъв проблем. Не иска да приеме диск. Надявам се че не си ми продал развалено СД?!!
Получих този отговор:
ma6in написа:a как така не иска да извади диска работеше перфектно до последно не знам нещо да не му е станало при транспорта пробваи го трябва всичко да му е о.к.
Кажете ми колеги... Казал ли съм аз че СД-то не иска да извади диск-а? Или казах че не иска да приеме такъв?! Правете си изводите сами...
Не съм за 60-то лв. Не искам и колегата да ми ги плаща. Боли ме че има такива хора в този форум....моят форум..... нашият форум....
Мислех че поне тук мога да прекарам малко от свободното си време, с хора които няма за какво да лъжат, не им трябват интриги, не са лицемери. Е явно съм сгрешил. Колегата Машин да е жив и здрав и дано от тези 340лв. не му зависи живота или прехранването.
На тези на които съм досадил с тази тема, моля да ме извинят. На другите благодаря за разбирането. Със здраве колеги !
- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
- изключвател
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М5 Е39-да лети с 300км/ч
- Мечтае да кара: на магистралата Ниш-Белград!!!
Колега трябвало е да накараш колегата МА6ИН да ти го изпрати с опция за оглед и проба на място(пред офиса на Еконт,щом става въпрос за кола),преди да се плати наложения платеж!!!Има такава възможност,като този който изпраща колета отбелязва в бланката със хикс в определеното поле и се подписва срещу него за това че разрешава на получателя да огледа стоката преди да я заплати!!!
Хубавата кола, която не върви, е като хубавата жена, която не прави секс!!!
- Войводата
- младши ентусиаст
-
- Кара: на дядо си е30ската
- Мечтае да кара: подводница с шпер
и за кво ако има повреда поне да се каже нямя да е от доставителя щото преди да се опакова се вижда какво е и как да се транспортира

[quote="biohazard"]Такива неща по куриер не се взимат!!!Друг път да си знаеш!Специално техника или части втора ръка се гледат на място,ПРОБВАТ и тогава евентуално взимат!По куриер може да си вземеш шапка или ключодържател,но не и СД за 300 лв.!!Късмет!
Колегата е прав,а колкото до човека-има ги такива хора и винаги ще ги има.Наричат се ЛАЙНАРИ !!! Успех колега.

Колегата е прав,а колкото до човека-има ги такива хора и винаги ще ги има.Наричат се ЛАЙНАРИ !!! Успех колега.
[quote="biohazard"]Такива неща по куриер не се взимат!!!Друг път да си знаеш!Специално техника или части втора ръка се гледат на място,ПРОБВАТ и тогава евентуално взимат!По куриер може да си вземеш шапка или ключодържател,но не и СД за 300 лв.!!Късмет!

- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
Лошото в нашата прекрасна страна е,че българина негледа на него да му е добре а на другия да му е зле... Тук нестава въпрос за 340 лв. макар,че 340 лв. са си пари откъдето и да се погледнат. Става въпрос за колегиалността и за това,че този форум е съсдаден именно затова да си помагаме... за жалост са малко хората който казват истината ... но както се вика със здраве ... той с тия пари няма да стане по богат
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
11 мнения
• Страница 1 от 1