Истинска история [героите на историята и досега са заедно]
Модератори: mitaka7, Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Не мога да ви разбера по какво определихте мадамата като к**ва, че случката е глупава или че няма нищо смислено в случилото се?
По-скоро навсякъде около нас има жени, които се продават тялом и духом на всеки, който я пожелае, а тази мацка си е имала принцип и си го е спазила. А това, че сляпата Неделя е дошла при нея със споменатия Петьо, логика не търсете. При всеки подхода е различен
Още по-готиното е, че и досега са щастливи заедно.
Ха дано този късмет всеки му да кажем, вместо да ги оприличаваме на какви ли не
По-скоро навсякъде около нас има жени, които се продават тялом и духом на всеки, който я пожелае, а тази мацка си е имала принцип и си го е спазила. А това, че сляпата Неделя е дошла при нея със споменатия Петьо, логика не търсете. При всеки подхода е различен

Още по-готиното е, че и досега са щастливи заедно.
Ха дано този късмет всеки му да кажем, вместо да ги оприличаваме на какви ли не

- mastorpetko
- младши ентусиаст
-
Diavolo написа:Не мога да ви разбера по какво определихте мадамата като к**ва
Тук някъде имаше тема за една мисъл на Айнщайн - "По-лесно е да разрушиш атома от колкото човешките предразсъдъци.", което и обяснява, защо много хора смятат момичето за ку**а.
Просто ние сме закостеняло и недоразвито общество с изкривена ценностна система, в която героите са "мутри", лошите са примерно "куките", добрите са бедните и мъчениците, а всички печелят пари нечестно с далавери, кражби и всичко останало, но не и с честен труд.
Когато да си успял в бизнеса си, богат, образован, културен и възпитан стане модел за подръжание, може би ще означава, че предразсъдъците ни са се променили към добро и има някакъв шанс и за нас, да бъдем нормално общество. (може би тогава ще ги стигнем)...

- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Като цяло историята е куриозна и забавна щом участниците в нея са доволни .Хора разни, с идеали разни.Не ме учудва изобщо подобно развитие -да са живи и здрави героите..Никой не може да разбере отделния човек и да предвиди постъпките му или какво му е в главата.
Ако някой мисли, че познава някого, дори и най-близките си хора обикновено жестоко се лъже, а според мен идеята е, че човек не познава и сам себе си, а за жените това важи още по-вече.
Ако някой мисли, че познава някого, дори и най-близките си хора обикновено жестоко се лъже, а според мен идеята е, че човек не познава и сам себе си, а за жените това важи още по-вече.

- Blond_G
- Потребител
-
- Кара: без долен лв педал
- Мечтае да кара: Х 6
Стига бе хора и днес се случват разни неща с интересен край
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Ами аз съм бил свидетел на поне 10 такива реални истории. И най-много започвам да се притеснявавам когато интелектуалките зпочнат да ме харесват и да ме свалят. Значи съм го докарал на външен вид на тракторист. Веднага се вземам в ръце и сменявам прическата и гардероба. И стила на изразяване, разбира се. И тогава пък почват да ми налитат чалгарките и пак няма оправия

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2