Балиране.....
Модератори: mitaka7, Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
вчера се прибирам и пред нас капитолия се е преместила
,и то едно кипрене,ама виновниците ги няма,само познати и колите им!
след малко се почна-целият вход се тресе от малоумно броене,гледам ги са се направили на изруди,а уж тийнчета!май курсовата ли са взимали не ги знам,ама като излезнаха и се почна със простотията,тя улицата една тясна и натоверане по това време и тези,къде карат не са се сетили да нагласят колите по посока на движение,ами спрели като на поляната.
и ай едни маневри,клаксони,викане,после вземане на ляв завой с многото гас от юндай купе клубЪ с големи крила отзад и пълно излагане
имаше бая бмв-та,ама си бяха културка,за разлика от корейските wc-та.
голяма грандоманщина с тия коли и тоалети пред мизерния блок,мръсотията и качествените дупки

след малко се почна-целият вход се тресе от малоумно броене,гледам ги са се направили на изруди,а уж тийнчета!май курсовата ли са взимали не ги знам,ама като излезнаха и се почна със простотията,тя улицата една тясна и натоверане по това време и тези,къде карат не са се сетили да нагласят колите по посока на движение,ами спрели като на поляната.
и ай едни маневри,клаксони,викане,после вземане на ляв завой с многото гас от юндай купе клубЪ с големи крила отзад и пълно излагане

имаше бая бмв-та,ама си бяха културка,за разлика от корейските wc-та.
голяма грандоманщина с тия коли и тоалети пред мизерния блок,мръсотията и качествените дупки

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
sme666ko написа:Евала на всички абитуриенти! Пожелавам им успех в живота и балове всеки ден! А хората, които изказаха негативно мнение са стари куфари!
евала на сички.....!!! а хората дето не могат да се изкажат са млади борсалинота.....!!
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Overburner - NX написа:...Ми тогава висшистите трябва да направят разходи колкото за 15 сватби,атомна бомба за пиратки,да идват с болид от Ф1 пред университета(естествено Михаел Шумахер трябва да дрифти с него,а оня да се е качил върху каската и да балансира),естествено костюм на Армани и други долнопробни марки не се допуска,трябва поне 80К+ да струва...
Има такива. Да не кажа повечето. Аз затова не ходих на абсолвентска (оня ден беше, а в горивопровода на колата има дупка да пъхнеш зил) а и бях на работа, "ма това е един друг въпрос, а по тия теми аз съм малко много прос'!".
От тогава русото не е на мода.
Евала, много яка тема!
Вече бях почнал да се чудя толкова ли съм задръстен или нещо не ги разбирам днешната младеж (а съм има няма 7-8 години по голям от тях).
Явно не се виждат от страни на какво приличат. Вчера на Александър Невски видях един дебеличък с пъпки и очила, и слизаше от тунингована Ес класа. А по цариградско имаше сива Е38-ца, естествено със седналите по вратите младежи, които си подаваха бутилката уиски по покрива на колата в движение
Явно съм много зле да не разбирам какво му е "якото" на се нашмулиш кат гъз и да изпуснеш вечерта.
Скиса и Мишу изчерпаха темата. То няма какво повече да се каже, освен да се съглася с тях на 100%
Вече бях почнал да се чудя толкова ли съм задръстен или нещо не ги разбирам днешната младеж (а съм има няма 7-8 години по голям от тях).
Явно не се виждат от страни на какво приличат. Вчера на Александър Невски видях един дебеличък с пъпки и очила, и слизаше от тунингована Ес класа. А по цариградско имаше сива Е38-ца, естествено със седналите по вратите младежи, които си подаваха бутилката уиски по покрива на колата в движение

Явно съм много зле да не разбирам какво му е "якото" на се нашмулиш кат гъз и да изпуснеш вечерта.
Скиса и Мишу изчерпаха темата. То няма какво повече да се каже, освен да се съглася с тях на 100%
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
t060 написа:Overburner - NX написа:...Ми тогава висшистите трябва да направят разходи колкото за 15 сватби,атомна бомба за пиратки,да идват с болид от Ф1 пред университета(естествено Михаел Шумахер трябва да дрифти с него,а оня да се е качил върху каската и да балансира),естествено костюм на Армани и други долнопробни марки не се допуска,трябва поне 80К+ да струва...
Има такива. Да не кажа повечето. Аз затова не ходих на абсолвентска (оня ден беше, а в горивопровода на колата има дупка да пъхнеш зил) а и бях на работа, "ма това е един друг въпрос, а по тия теми аз съм малко много прос'!".
Е къде има абсолвентски бал, то след дипломирането е поредното n на брой пиене с шепата хора които сте останали.
Иначе по темата и аз така, много снобарска история го дават, а сяка втора фолк джедай.
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3