писмо до щатите
Модератори: mitaka7, Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
писмо до щатите
Скапа Димитринке, яз вече нафлизам в новите технологии.. Са се уча да пиша с 2 – 3 пръста на лаптопа ми, ама тия букви много малки.. се грешно излизат.. Та реших да диктувам на сектератката тя е много ентелегентна.. завършила е колеж по земеделие чак у Пловдив и са е в университет.. Все иска да ходи на очни.. гледам не носи очила и си е добре с очите ама ще я провера тая работа.. през 3-4 месеца и айде отпуска за очни... Ше земе да ме ядоса и да и направя очите сини.. Са в тая криза е тежко.. Преди години един адвокат ми каза, че требвало да вода двустранно счетоводство, че фирмата ми била голяма и по ддс.. та требваше да купя още едно бюро и да взема още една счетоводка. Са незнам колко работа имат ама все пъшкат и въздишат.. да взема да пусна и един телефон у фирмата поне да не си хабя парите по чужди жени.. Иначе по цял ден се лакирват и се гласят.. кат ги гледам и двете са хубави и още не мога да реша коя да си фана... а и секретарката я бива.. Трявба да внимавам, че имало некакви наказания за сексуален тормоз.. Един приятел ми каза, че са модерно било да си вземеш жена от мрежата... какви са тия жени дето се ловят у тая мрежа незнам, ама имало много и все едно си у рибарски магазин.. гледаш, гледаш па кажеш ей тая, а те после друга ти дадат и викат и тая е хубава.. Друго имало и снимки все едно си вземаш плейбой ама безплатно.. Най-много питали какво работя и каква кола карам.. Аз си работа за мене си, а кола не карам, че последния път бех много пъян и немах дребни да им плата на ченгетата, а па те вземаха ,че ми сложиха неква глоба и са немам книжка.. То са съм си поръчал друга... За предишната платих 1000 лева.. ами що да се мъча да чета разни листовки.. Досега съм бутнал само 2-3 ама са си добре... е една крава умре ама и тя що не се пази.. заради нея джипа ми беше 2 месеца за ремонт, а с поршето на лов не мога да ходя и требваше да си копувам друг.. Са и неква лимузина имам с шофйор ама то е едно младо момче.. хич не отбира.. все вика тук не може да паркирам там не може.. а и бавно кара.. колата ми се вика майбах.. това е некой шваб дето кат я е направил май месец и е ебал някоя тогава и после я е кръстил майбах.. А ти сестро как си по америка.. как може и при вас да е криза.. ? Тия дни ще ти се обадя по комютара само да ми качели некакав скаип. Аиде и да ми пишеш електронски.
Твой Делчо
Твой Делчо
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
па и кат са замисля ,че и мойта оттамZagy написа:Яко.... а тва с жените и мрежата кърти

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
- vlado_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320i/E46 320d
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
... е една крава умре ама и тя що не се пази..
баси простотията,голям смях пада

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
13 мнения
• Страница 1 от 1