Ебати историята!!!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
47 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Ей, Прочетох историята ти, и по повод нея ще ти кажа само едно. Ако аз бях на мястото на полицаите, щях такъв токат да ти забърша в муцуната че да се претъркулиш през колата си. Па после ако искаш и и по съдебен ред решавай проблема, все ми е тая! Тва ако го направиш в някой държава като Бразилия или Мексико, направо ченгето вади патлака и изстрел в главата ти, без значение че приятелите ти са на няколко метра и ще гледат. И това се решава на място от полицая, без съд и без присъда, и не подлижи на никакво обжалване от никой. Жалко че и в БГ полицайте нямат правата да действат така. Нямаше да има малаумници като теб, и толкова много жертви от катастрофи!!!
- Straho_ooD
- Потребител
-
Ашколсун! Аз знаеш ли пък какво измислих - позорен стълб за голфаджии, тройкаджии и ловешки калибраджии - на жълтите павета ги връзват - три денонощия, а околовръст има наредени щайги с рестото от Женския пазар и всеки си ги замеря според настроението,а загубилите близки в катастрофа да имат право с тояги да ги чешат!
Моля колегите които карат тройки нормално да не се обиждат, ние просто си общуваме с колегите, които мразят пубери, пияници, и стойкаджии!
Моля колегите които карат тройки нормално да не се обиждат, ние просто си общуваме с колегите, които мразят пубери, пияници, и стойкаджии!
47 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4