Защо сме такива???

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Rijo » 15 Фев 2009, 13:21

Зат'ва ли онази вечер едн Х3-ка щеше да ме размаже?
Ако нямах навика да си гледам задното и страничните огледала, без значение, че карам напред сега щеше да се яде жито ...

Колата не определя шофьора. Има ситуации, в които предразполага към едно или друго, но като цяло чобанина и в Голф, и в АМГ63 да е, пак си остава чобанин и прави тъпотии.
Fear написа:А под "голфаджия", да се разбира човек, който е олигофрен зад волана, а не че кара Голф. ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 15 Фев 2009, 15:26

Подкрепям горното мнение. И аз правя глупости, но в 98% от случаите, когато мога спирам за да дам предимство на някой, който видимо чака от доста време, на пешеходец да мине, дори да не е на пешеходна пътека (щото и аз не съм се родил със залепени ръце за волана и някога съм ходел пеш). Каквито и глупости да правим нека те не застрашават останалите участници в движението били те с МПС или пешеходци. А до нерви не трябва да се стига, щото става по-зле..
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 99"318 I"E-46
Детайли за колата: E46

...

Мнение от zliat71 » 16 Фев 2009, 10:18

За мен това е комплексарска история.Има места кадето можеш да тестваш автомобила си.Не на улиците.
Не е важно какво говорят зад гърба ти Важното е като се обърнеш всички да мълчат
Изображение

Предишна

Назад към Страхотни истории