Защо сме такива???
Модератори: mitaka7, Общи модератори
63 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Зат'ва ли онази вечер едн Х3-ка щеше да ме размаже?
Ако нямах навика да си гледам задното и страничните огледала, без значение, че карам напред сега щеше да се яде жито ...
Колата не определя шофьора. Има ситуации, в които предразполага към едно или друго, но като цяло чобанина и в Голф, и в АМГ63 да е, пак си остава чобанин и прави тъпотии.
Ако нямах навика да си гледам задното и страничните огледала, без значение, че карам напред сега щеше да се яде жито ...
Колата не определя шофьора. Има ситуации, в които предразполага към едно или друго, но като цяло чобанина и в Голф, и в АМГ63 да е, пак си остава чобанин и прави тъпотии.
Fear написа:А под "голфаджия", да се разбира човек, който е олигофрен зад волана, а не че кара Голф.
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
Подкрепям горното мнение. И аз правя глупости, но в 98% от случаите, когато мога спирам за да дам предимство на някой, който видимо чака от доста време, на пешеходец да мине, дори да не е на пешеходна пътека (щото и аз не съм се родил със залепени ръце за волана и някога съм ходел пеш). Каквито и глупости да правим нека те не застрашават останалите участници в движението били те с МПС или пешеходци. А до нерви не трябва да се стига, щото става по-зле..
63 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5