Ай да са похвала и аз .. със сефтето :S..

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 90" Е30 316i
Мечтае да кара: Е30 3??

Мнение от p0wEr » 26 Дек 2008, 13:21

http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?f= ... 91&start=0 Голф 3 на части дано сам ти бил полезен :D

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 27 Дек 2008, 4:45

Evelin Cotsev написа:, ако имаш късмет да намериш капак които не иска боядисване , може даже да остане някои лев за коледен подарък :)
Ами има нещо такова,сега като щъкам тука с каклулатора :mhihi: Ама за подарък надали,квото остане горница,ще се привежда в течна материя :mhihi: :drinking: :drink:

p0wEr написа:http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=97291&start=0 Голф 3 на части дано сам ти бил полезен :D
Мерси ,колега,ше бръмча първо по Софийско,че по-удобно и в краен случай нещичко от провинцията мое да зема Благодаря все пак :D
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 07 Яну 2009, 11:06

Историята приключи успешно :) Колата е готова,рециклирахме я :mhihi: Големи благодарности на колегата "hilqdarka" :bowdown: ,от него купих частите ,той я сглоби,читаво и прецизно,всичко това на съвсем разумни адекватни цени.Благодаря му още веднъж,ще пусна снимки тия дни(малко цветово е с леки отклонения,ма засега ще е така :mhihi: ),с пожелания към колегите да нямат подобни преживявания :winky:

П.С. Вчера се прибирам след финалните работи по колътъ и ме спират :cop: и вика -Моля пуснете аварийните(бяхме на главния път и беше тъмно ) ,че големи "специалисти" са се навъдили :mhihi: И аз му давам докумените и викам -то и аз май съм от тия специалисти :lol: :mhihi: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 07 Яну 2009, 11:56

Eee супер :lol: .Оправи я най-накрая,браво!!! До една седмица се надявам да ъп-на и моята тема по същия повод,ама без цветовите отклонения,че сега карам с такива :mhihi: :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 07 Яну 2009, 14:23

plradev написа: До една седмица се надявам да ъп-на и моята тема по същия повод
:yes:

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 10 Яну 2009, 23:18

Изображение
ИзображениеИзображение :) засега не мисля да си играя повече,нито е Бентли,а още по-малко е е36 :mhihi: ,така че толкос засеа :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Rijo » 11 Яну 2009, 12:43

Леле, не е истина, сега с този червения кант на предната броня, колко е36-ци ще скъсаш :P
Fear написа:А под "голфаджия", да се разбира човек, който е олигофрен зад волана, а не че кара Голф. ;)

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 11 Яну 2009, 23:27

Rijo написа:Леле, не е истина, сега с този червения кант на предната броня, колко е36-ци ще скъсаш :P
,мани ,че посягаме на свещената крава :paranoid:

Предишна

Назад към Страхотни истории