Ден за помагане...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Ден за помагане...
Днес станах нямах никакви задачи и пих кафе помотах се и отидох да си изчистя колата....изчистих я и отидох до магазина улиците тротоарите и въобще нищо не беше докосвано да се почисти...понеже тротоарите бяха още девствени(не беше стъпвано по тях) ходех по улицата а тя беше як стабилен дебел лед и якооооо сняг....и понеже е под наклон малко щях да падна на 5-6 пъти но дотук нищо особено....по едно време се обръщам и гледам една баничарка Опел Комбо от тия новите и два срещу мен ...човека навил волан тя колата си продължава направо недозавиване отвсякъде отскочих аз и човека се хвърли на тротоара при което слиза питаме как съм викам няма ми нищо помогнах му да я избутаме до пътя бутахме ринахме сняг човека искаше да ме черпи аз отказах.....тръгвам по-надолу улицата там също е с наклон и по едно време след завоя гледам 4 закъсали коли две от тях се подпрели(ударили леко) и въобще няма помръдване едната кола се изкачвала и стигнала донякъде и до там човека отзад спрял само че закъсалата кола се хлъзнала на леда и сама потеглила назад и се чукнали и колата отзад и тя се хлузнала назад и се спряла в тротоара зад тях пък се мъчат други кола да се изкачат абе яката ралта.....отивам помагам с каквото мога бутаме ровиме сняг ала бала събираме мигачи.........и в тоя хубав момент едно момче явно "състезател" така се излете от улицата там дето щеше да ме бутне опела явно в паниката натиснал спирачки навил волан колата не ебава и се хвърли арабийската на тротоара хубаво,че нямаше коли и хора там помогнахме му и на него квото можахме и така....купих си цигари отидох си пред нас запалих си колата и потеглих към приятелката ми като си мислех,че поне главните улици ще са почистени но уви не бяха пипнати не се учудих много и друг път се случвало за около 7-8 километра видях 4-5 закъсали коли и два удара помогнах на тези на които можех и така....незнам тия хора като падне сняг забравят ли как се кара забравят основни правила в шофирането и тем подобни...А аз много обичам да карам зимно и не мога да ги разбера ...отидох на кафе....към нас навръщане се повъртях малко по завоите и се прибрах.....(повъртях е силно понятие защото по стечение на обстоятелствата в момента не се движа с подобаващата марка и правилното предаване и разчитах само на ръчната
)
Това става в небезисвестния картал люлин явно тук нема смисъл да се чистят улици

Това става в небезисвестния картал люлин явно тук нема смисъл да се чистят улици

Живей у борчове,за да те помнат хората !!!
Ти да не мислиш,че във Враждебна примерно ги чистят а?
Иначе евала,че си помогнал на хората!Ама то така е със снега всяка година.Все ни изненадва!Колко и пъти да вали!
А относно шоферите зимата,работата е като с неделните шофери само дето неделните зимата не карат!
Е днес си разрих колата аз след обяд,разчистих си двора и пред къщата и отидох да разчиствам враждебските улици!
Риии с вратите,чисти с броните,риии с вратите и така.
Тия м20ки като дойде зимата верно много коне им идват!
Иначе евала,че си помогнал на хората!Ама то така е със снега всяка година.Все ни изненадва!Колко и пъти да вали!

А относно шоферите зимата,работата е като с неделните шофери само дето неделните зимата не карат!

Е днес си разрих колата аз след обяд,разчистих си двора и пред къщата и отидох да разчиствам враждебските улици!
Риии с вратите,чисти с броните,риии с вратите и така.
Тия м20ки като дойде зимата верно много коне им идват!

- Brat mu
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
- Мечтае да кара: WBS
Днес доволно си обиколих София...НИКЪДЕ не видях да е почистено и което по-мизерно...видях три снегорина към Горна Баня, където минаваха коли само за да се качат нагоре и да се повъртят

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Е главните улици поне в центъра са чиси, ама днеска верно много сняг наваля и затова става простотия пълна
- micaelbal
- Потребител
-
- Кара: E39 525 DA
Да беше видял магистралата в посока Пловдив в събота около 17:30. Платното беше отвртатително а снегорините се разхождаха като на парад ама какво да се прави пак ни изнеда зимата
- ivelinkaBMW740_iL
- Потребител
-
не само в софия няма кой да почисти улиците...цяла вечер и цял ден вали сняг....гарантирам , утре като стана , няма да мога да намеря кое къде съм паркирала
наи - много да опитам да отворя нечия чужда кола

6 мнения
• Страница 1 от 1