За дупките по пътя......
Модератори: mitaka7, Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Fr33Styl3r
- кандидат ентусиаст
-
За дупките по пътя......
След като стана малко повече от 5 месеца и няколко хиляди км дойде време и за по интересните работи.... Преди около 3 часа кам 18 тръгвам от кв дружба да взема майками от работа. По принцип знам каде са дупките и т.н но какво да се прави насреща тир няма как да вляза в насрещното да я избегна и влизам в нея
. Крайният резултат беше 2-те гуми спукани по нз какъв късмет не съм изкривил джантите.
Вече започвам да се замислям специално в България явно трябва да искарваме по няколко вида книжки преди да седнем зад волана. И да направят нещо от сорта изпит да избягаш от повече дупки
или как да забележиш полицайте скрити в храста от по далече....
Излях си мъката сега сам по добре

Вече започвам да се замислям специално в България явно трябва да искарваме по няколко вида книжки преди да седнем зад волана. И да направят нещо от сорта изпит да избягаш от повече дупки

Излях си мъката сега сам по добре

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
абе и аз не бях изкривил джантите, ама като тръгнаха да ги гледат криви леле мале, а като тръгнаха да ги изправят, 2 дена вече чакам едната да стане че спукана на 3 места
Затова ще продължава офф роуд форума да расте и расте

Затова ще продължава офф роуд форума да расте и расте

Викна ли кат?Че онзи ден гледам по оназ прекрасна улица или булевард дето не и знам името( а именно булевада от гара Подуене към телевизионната кула,там оня с трамвайните линии м/у 2те платна)
5 коли спрели в дясната,задръстване,патрулка на буркан пак зад колите и баш по средата на булеварда бяла срязана на 2 туба.
И си викам аз брех тая па туба каква е и тия кво ги е наредил полицая.Ама гледам сички бягат от нея,а то какво било!?
През ноща един циганин откраднал капака на шахтата(ама шахта от тия по татово време(големи,кръгли,чугунени и сложени безмислено по средата на платното)) и 5мата ентусиасти 1 след друг в дупката.
Всички отстрани сменяват гуми.Аз е така
.
А полицая отвън до колата се подпрял на нея и пише ли пише на предния капак някъв протокол.Направо ми се сгади като видях каква дупка е зейнала.А пред нея само една срязана бяла туба.
Ни триъгълник нито нищо.И полицията там и пак няма триъгълник.
Абе за нищо не става тая държава.Та поне КАТ да беше викнал протокол да ти напишат за пред застрахователите,че пари да извадят и тия мошенници.
5 коли спрели в дясната,задръстване,патрулка на буркан пак зад колите и баш по средата на булеварда бяла срязана на 2 туба.

През ноща един циганин откраднал капака на шахтата(ама шахта от тия по татово време(големи,кръгли,чугунени и сложени безмислено по средата на платното)) и 5мата ентусиасти 1 след друг в дупката.
Всички отстрани сменяват гуми.Аз е така

А полицая отвън до колата се подпрял на нея и пише ли пише на предния капак някъв протокол.Направо ми се сгади като видях каква дупка е зейнала.А пред нея само една срязана бяла туба.
Абе за нищо не става тая държава.Та поне КАТ да беше викнал протокол да ти напишат за пред застрахователите,че пари да извадят и тия мошенници.

- slowtraveler
- кандидат ентусиаст
-
За съжаление също си мисля, че джантите не могат да нямат изкривяване - прегледай ги по-добре, за да нямаш после проблеми с гумите...
А това, че не си извикал полицаите също може да е добре - в унисон с БГ действителността може да ти напишат акт за движение с несъобразена с пътните условия скорост....
А това, че не си извикал полицаите също може да е добре - в унисон с БГ действителността може да ти напишат акт за движение с несъобразена с пътните условия скорост....
- Fr33Styl3r
- кандидат ентусиаст
-
Утре на светло ще ги прегледам пак и така или иначе ще ходя да сменям гумите и там ще им кажа да ги погледнат .
- slowtraveler
- кандидат ентусиаст
-
Накарай ги да ги завъртят и огледат добре при демонтирана гума - все пак удара е бил сериозен и гумата най-вероятно е прерязана от ръба на дупката от една страна, и борда на джантата от друга.
Затова обикновено джантата има поражения.
Може и да си късметлия (дано да е така), но сега е момента да ги огледаш добре...
Затова обикновено джантата има поражения.
Може и да си късметлия (дано да е така), но сега е момента да ги огледаш добре...

- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
slowtraveler написа:в унисон с БГ действителността може да ти напишат акт за движение с несъобразена с пътните условия скорост....
После се обжалва акта и се съди общината

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- BMWPetio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Съветски зърнокомбайн
- Мечтае да кара: ///М3 E36
- Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....
За България трябва всички да си купим по един джип за да нямаме проблеми с дупките.Направо е отвратително.Да не говорим че настилката която слагат въобще не отговаря на изискванията и на 2 месец запълнената дупка пак зейва.Пътищата са ни в критично състояние и с всеки изминал ден все повече и повече се чудя защо въобще си купуваме винетки и защо плащаме тоя пътен данък.Като никой нищо не прави по въпроса да оправят пътищата.Къде въобще отиват тия пари? Аз до сега не съм срещнал някакъв отчет за какво са изразходвани всички тези пари и какво въобще са направили , но постоянно мрънкат че нямало пари за пътищата.Плащаме си като попове за всичко и накрая като стане така като с колегата пак ние сме си виновни и трябва да се спасяваме.Това е нашата страна "куче влачи , диря няма".
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Pitbull_Germany написа:slowtraveler написа:в унисон с БГ действителността може да ти напишат акт за движение с несъобразена с пътните условия скорост....
После се обжалва акта и се съди общинатаПроверено и доказано - върши работа!!! Все пак плащаш пътен данък и се предполага, че подобни изцепки не трябва да стават. Ти си карал бързо (!!!ПРИМЕРНО!!!), но е тяхно задължение да поддържат пътната мрежа(!!!ПРИМЕРНО!!!)
Ако сметнат, че е карал бързо може и да не стане номера

Никой не мое ма връне на селу!
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
slatanic написа:Викна ли кат?Че онзи ден гледам по оназ прекрасна улица или булевард дето не и знам името( а именно булевада от гара Подуене към телевизионната кула,там оня с трамвайните линии м/у 2те платна)
5 коли спрели в дясната,задръстване,патрулка на буркан пак зад колите и баш по средата на булеварда бяла срязана на 2 туба.И си викам аз брех тая па туба каква е и тия кво ги е наредил полицая.Ама гледам сички бягат от нея,а то какво било!?
Всички отстрани сменяват гуми.Аз е така![]()
![]()
.
Мани ама аз веднъж видях мангали как краднат капака на шахта. Добре че бяхме 2 пълни коли та ги накарахме да я върнат. Това точно на тоя същия булевард посока кулата малко след големия изкоп за новия мол

- Fr33Styl3r
- кандидат ентусиаст
-
На джантите им няма нищо сериозно
от гумите нищо не става и крайна сметка пожелавам на всички весело посрещане на коледните празници

12 мнения
• Страница 1 от 1