Е за Т'ва няма си мръдна малкия пръст повече...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от to6i_Racing » 12 Дек 2008, 15:10

това са така наречените нерваци които все всичко знаят,гледам ги острани колко са прости горките и какво ще постигнат като те ударят нищо,тоя ако ще и на 50години да е акъл няма да му доиде в т.пата каска! :dummy:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: другите да се усмихват :)

Мнение от JENATA NA 6EFA » 12 Дек 2008, 18:58

_65536_kb_sec_ написа:оооооооо ама Анитка се е завърнала :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
така и не се запознахме като бях във Флорида

:bgflag: да ве4е съм в бг еее ми 6то не се обади

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 12 Дек 2008, 20:33

тъпото е че като дадеш мигач да се престроиш и шофьора на колата отзад нарочно дава газ за да не те пусне...

иначе на всеки му се е случво нещо подобно

квато държавата такива и повечето на пътя - простаци

никво уважение, за тева се трепят като луди

дано стоят настрани от НАС разумните шофьори...
4 8 15 16 23 42

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 12 Дек 2008, 22:01

spower написа:... една бабка на към 65г с златен синджир на врата почва да ми крещи как съм и бил отнел "предимството" ...

Мноо си зле, дърпаш ланеца и бегаш ве :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Съветски зърнокомбайн
Мечтае да кара: ///М3 E36
Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....

Мнение от BMWPetio » 13 Дек 2008, 15:00

Ето за това аз си нося във вратата палка.Макар че в повечето случаи не ми е необходима.И на мен като на всички всеки ден ми се случват какви ли не неща , но при мен в случая лошото е че съм луд и откачам за секунди и в повечето случи такива не се разминават безнаказано.Един от случаите стана вчера.Спирам си аз на светофара но предницата ми малко застъпва пешеходната пътека и един 50 годишен чичка от общинска охрана ми се блъска в калника и ми вика мръдни на зад или на пред това е пешеходна пътека и аз свалям прозореца и му казвам че няма как да стане , защото напред ще влезна в кръстовището пък на зад да ударя тоя зад мен. И тоя ми удари предния капак и продължава да намила и аз откачих.Дигнах си ръчната пуснах си аварийките откопчах си колана и слезнах.И му викам ей ся ще видиш как се удря по кола.И тоя извинявай момче изпуснах си нервите и почна да мрънка.И като го доближих получи един тупаник и го проснах на земята.Прибрах си се в колата и си тръгнах.Но най-интересното беше че никой не посмя да свирне въпреки че светеше зелено и задържах колоната.Така че никога не оставям длъжен на никой когато не съм виновен.Хората са почнали да полудяват но не знаят че и ние които караме БМВ-та имаме нерви и колкото и да се опитваш да ги сдържаш , защото утре на първа страница на всекидневниците ще има пак заглавие "Шофьор на БМВ се саморазправя" или "Шофьор на БМВ преби друг водач на МПС".Не можеш да се сдържиш и стават глупости.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 15 Дек 2008, 23:26

VarVariN написа:...

Леле какъв мъжага ,а?? :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Тука всички са мъже ,всеки носи бухалка и говори за акъл без да осъзнава колко е жалък...Ако не можеш да го набиеш не слизай ,не се излагай с бухалки...И най-просто е да избягваш такива ситуации....Иначе си говориме на кой колко му е акъла
Live it like you Love it

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 15 Дек 2008, 23:46

Turbonetics написа:
Мишу написа:купи си спреи наистина деиства :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от slowtraveler » 16 Дек 2008, 0:19

Аве извинявайте, нов съм в тоя форум, чета тази тема, а и ще ми се наложи да се кача в БМВ, та да ви питам:
Трябва ли преди да се кача в БМВ да изкарам някакъв боен курс, за да съм в крак с модата, а и да мога веднага да вкарам един на тоя, дето не ме пуска на светофара :uups: :mhihi:
За над 20г активно каране, не съм се бил с колега, а и не са ми скачали.
Иначе псувни съм отнасял, а и аз съм попържал, но според мен това си е просто отдушник - теглиш му една и си продължаваш...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: другите да се усмихват :)

Мнение от JENATA NA 6EFA » 16 Дек 2008, 0:33

ДА ПРОВЕЖДА СЕ СПЕЦИАЛНО ОБУЧЕНИЕ! :box: :duel: :fenc: :bang:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от radio_manbg » 16 Дек 2008, 11:53

ЕЕЕ нямате право колеги....
я бързичко тея отвас дето се изказахте колко културни били шофьорите с баварци да си кажат какви други коли са имали...
Аз примерно карам баварец от има няма 4 седмици (все още няма) преди това карах хонда, преди нея опел, преди нея друг опел, преди това едно митцубиши... е колеги да си призная видях че културата не е до това каква кола караш а от коя дупка са те изкопали... за времето от което карам баварец съм бил засичан и изкарван от кожата си от други баварци (основно е36) около 10 пъти ... и защо ... щото виждате ли аз си карам в дясната и средната лента на околовръсното с 80 а тои е решил да изреварва я двойно я колкото коли има на пътя отдясно и да си лети...
Да ставим настрана че никой този правилник (ЗзДП) го няма за нищо.... И странно защо все на мутри и биячи попадам дето все налитат на бои и дето все бягат и се извиняват като чуят че петлето се отдалечава от ударника... грам "басма" няма да цепя докато имам стоп патрони... щом си слязъл, значи си с ясното съзнание че търсиш конфронтация!

П.п.
Оглеждаите се за зелена е36 кабрио.... тя никога не се движи с повече от 80 :)
Последна промяна radio_manbg на 17 Дек 2008, 9:06, променена общо 2 пъти
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CuMo » 16 Дек 2008, 22:13

Колкото повече чета, толкова по-горд се чувствам, че съм българин....
:smoke:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '98 E39 M52B20

Мнение от Gemar » 17 Дек 2008, 10:16

Никога не бих излязал да се бия, особено при положение, че съм слаб, но винаги ме е било страх от саморазправа. Излизали са ми 4-5 таксиджии, при което се заключих в колата и хванах телефона да звъня на полицията (не, че би помогнало, но поне да ги сплаша) при което те се разбягаха, а нямаше как да тръгна, защото ме бяха запушили. От тогава си сложих пожарогасителя отпред на моята седалка. Винаги си представям как някой се завлича до вратата ми, аз отварям прозореца и пръскам с пожарогасителя в очите.

Но какво видях преди няколко дни на Гурко и Левски - онемях направо. Вървя пеша с приятелката ми по Левски. На въпросното кръстовище виждам как едно Пежо 607 се набира на клаксона зад една малка кола (не обърнах внимание каква) и реших, че човека се е разсеял просто. Да, но поглеждам светофара - червено. След секунда човека с Пежото нервно даде газ, подпря колата отпред и я избута с бронята. Момчето отпред седи мирно и кротко и нищо не казва. Пежото се изравнява с него за десен завой, един около 50 годишен слиза, отваря дясната врата на колата и с крак го наритва така жестоко, че цялата кола се клатеше настрани. Качва се обратно в Пежото си и прави десен завой. Цялото това действие се развива за секунди на червен светофар. Аз седя със зейнала уста и докато се усетя да запиша номера на колата вече беше късно. Не можах да помогна с това на момчето, въпреки, че имах желание да му свидетелствам в съда. Почти съм сигурен, че дъртия е някой милиционер и затова прави зулуми по улиците, но пред съдията тия неща не минават. Бил съм свидетел по обжалване на акт в съда и много се изкефих като гледах двамата милиционери как си мънкат под носа като отговарят на елементарните въпроси на съдията като първолаци със заекване и чоплене в носа.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Съветски зърнокомбайн
Мечтае да кара: ///М3 E36
Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....

Мнение от BMWPetio » 17 Дек 2008, 22:35

blqsu4ko написа:
VarVariN написа:...

Леле какъв мъжага ,а?? :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Тука всички са мъже ,всеки носи бухалка и говори за акъл без да осъзнава колко е жалък...Ако не можеш да го набиеш не слизай ,не се излагай с бухалки...И най-просто е да избягваш такива ситуации....Иначе си говориме на кой колко му е акъла

Докато ги има такива като тоя царвул ще си излизам и каквото сабя покаже.Какво му пречи че съм с 50см по-напред и ми се бута в колата не стига че се бута ами и ще ми блъска по капака. За какъв се мисли ? Какво като е от общинска охрана от един тупаник и на земята пък после на които иска да се оплаква.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 18 Дек 2008, 22:21

slowtraveler написа:Трябва ли преди да се кача в БМВ да изкарам някакъв боен курс, за да съм в крак с модата, а и да мога веднага да вкарам един на тоя, дето не ме пуска на светофара :uups: :mhihi:
...

можеш кат мен бре, седиш си кротко и чакаш да те връхлети бесният селянин... после ако те напердаши (при мен се размина както видя), кротко си ходиш с бушон и вече никога повеченяма да се престрояваш ... :evil:

Предишна

Назад към Страхотни истории