Витоша 19.12.2004
Модератори: mitaka7, Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Витоша 19.12.2004
http://info.datacom.bg/MPower/BMW/vitosha/IMGP1266.JPG
тук има снимки и филмчета....
с темата се надявам да накарам някой да напише нещо(бих написал аз ама ще е доста скучно)
тук има снимки и филмчета....
с темата се надявам да накарам някой да напише нещо(бих написал аз ама ще е доста скучно)
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
снощи беше култово като изключим няколко неприятни инцидента но пак казвам не съм си изкарвал по добре до сега

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
имаме познал точния резултат 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
GaD написа:Кога ли ще се сети някой за мен?!?
или аз кат некарам бмв не се класирам![]()
![]()
Земи почни да идваш в неделя ве братчед

П.С. Има ле ме мене на некое от клипчетата, че не ми тръгват ?

R.I.P Landikar
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- Новини
-
- Новини
-
А относно Витошата .....беше си sunday, bloody sunday.
Хубава разходка стана, въпреки всичките инциденти...
Пътищата не бяха опесъчени и попаднахме на абсолютна ледена пързалка, без значение колко нови и добри са зимните гуми на БМВ-тата...
Равносметката...
Пенчев целуна камък и пукна предната броня, Сашо ДрайвИнГод беше ударен от някакъв Фиат - намачкан калник и разместена броня. С нас имаше една Джета (не помня кой се возеше в нея) вирна стоповете в една канавка. Аз пък си загубих панела на касетофона.
Навсякъде се тръгваше с много бутане на колите... в тези моменти отново се видя колко сме задружни, което беше едно от малкото найстина позитивни неща в този неделен поход по заснежените планински пътища...
Тук е мястото да благодаря на rtzankov, че ме повози още веднъж до Витоша за да си търся загубения панел... Цанко, мерси, не забравям такива неща и ти благодаря
Хубава разходка стана, въпреки всичките инциденти...

Пътищата не бяха опесъчени и попаднахме на абсолютна ледена пързалка, без значение колко нови и добри са зимните гуми на БМВ-тата...
Равносметката...
Пенчев целуна камък и пукна предната броня, Сашо ДрайвИнГод беше ударен от някакъв Фиат - намачкан калник и разместена броня. С нас имаше една Джета (не помня кой се возеше в нея) вирна стоповете в една канавка. Аз пък си загубих панела на касетофона.
Навсякъде се тръгваше с много бутане на колите... в тези моменти отново се видя колко сме задружни, което беше едно от малкото найстина позитивни неща в този неделен поход по заснежените планински пътища...
Тук е мястото да благодаря на rtzankov, че ме повози още веднъж до Витоша за да си търся загубения панел... Цанко, мерси, не забравям такива неща и ти благодаря

И какво стана намери ли го?Много кофти с тия инциденти и от тук искам да попитам каква е ползата на пясъка в заледения път??Ако имаш някакви шансове да се отървеш да се прецакаш ли??
Още не мога да забравя как излезнах от пътя преди 2 години с Форда и минах покрай ел. стълбовете и бум в канавката и то с малко километра...КАРАЙ Ламарините се правят...важното е че се прибрахте и коленете ви трепереха още от адреналина и густото...

10 мнения
• Страница 1 от 1