НЕ Рабоете на ПРАЗНИК
Модератори: mitaka7, Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- scotixer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м42
- Мечтае да кара: винаги
НЕ Рабоете на ПРАЗНИК
Не ми се пише, Обаче такъв ден не съм имал от години . Ставам сутринта в 6. 30 Неделя с ангажимент към колежка на майка ми да се монтира дограма в центъра на София ; единствено тогава е възможно ;Управител съм във фирма за дограма, имам двама шофьора но съм ги освободил да почиват. Взимам буса , двама монтажника товариме и отиваме на обекта. Започваме демонтаж на старата дограма аз, и единият от колегите сваляме крилата и започваме да обезопасяваме долу да не минават хора. Докато извършваме тази процедура колегата който е горе започва да демонтира касата на прозореца при което се откъртва част от външната мазилка и пада долу на метър от Майка с количка която даже не разбрахме откаде е минала изстръпнахме Скачат двама възрастни и започват луди закани а ние трепериме при мисълта какво можеше да стане Това отминава продължаваме работа като аз оставам долу и гоня всеки който не вижда загражденията Минава 14.00h почти привършваме когато монтажниците ми съобщават че им свършва монтажната пяна и им трябва още един флакон Неделя е паля буса и отивам в Практикер взимам и тръгвам при маневра на заден след внимателно оглеждане с включени аварийни удрям Фият уно които решава че може да мине зад мен докато връщам назад Скандал от жената на шофьора и чакаме КАТ дойдоха след време Акт за мене с предложение да не ми взимат талона но имах само 15 лв и не приеха Докрая на деня друто не стана
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Колега това което е стабало е много кофти. От баща ми знам : Неделя е божи ден и не се работи! Но наистина много каръшки ден е ти е било днес. Трябваше да запалиш една свещичка след всичко това....
Kregec написа:Колега това което е стабало е много кофти. От баща ми знам : Неделя е божи ден и не се работи! Но наистина много каръшки ден е ти е било днес. Трябваше да запалиш една свещичка след всичко това....
Събота, батка, Събота е Божия ден

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
Наистина късмет са имали майката и детето.
Един съвет - ползвай препинателни знаци (цялата ти история е от едно изречение.. което даже не е изречение, щото няма край).
Един съвет - ползвай препинателни знаци (цялата ти история е от едно изречение.. което даже не е изречение, щото няма край).

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Transportera написа:Събота и неделя не работим
А всичките останали дни ли работуте уааа?
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Ааааа, има такива "силни" дни. Не се притеснявай
Просто човек като ги има по-добре да седи мирно и нищо да не пипа - ето примерно вчера аз така насметох сума ти неща, пуснах 4 или 5 пъти 1 и съща фактура
, изтрих една мнооого важна таблица за отчитане на края на месеца (добре, че после я въстанових де
Юли, ако четеш, не ме издавай
) и тЕ така... Няма страшно, просто като усетиш, че нещоо много неща отиват на зле, зарязвай всичко

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
XaMaB написа:Transportera написа:Събота и неделя не работим
А всичките останали дни ли работуте уааа?
Не колега,работим когато си искаме-"комунизъм"

- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
14 мнения
• Страница 1 от 1