Страхотна история...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Страхотна история...

Мнение от emdless4 » 29 Ное 2004, 11:34

... няма нищо общо с каквато и да било кола.. всъщност има, познайте каква - БМВ, но това е една съвсем друга тема - по-скоро като прелюдия към тази, която обаче засега ще ви спестя ... Та седя си аз петък вечерта, към 23 часа, и си мисля... "страхотна история"...
А то какво стана преди това: звъни ми към 17 часа бившето гадже, здрасти, как си, що си, айде да се видим... На се бяхме виждали сума ти време. Викам да се видим... Кафенце, това онова... И накрая изплю камъчето. "Трябват ми 50 лв. назаем". И аз така - :shock: ... И вместо да се направя на разсеян :roll: , взех че и дадох.... И пак се връщаме към 23 часа, когато седях самичък, и си виках... страхотна история, нема що ... идеше ми да :banghead: :banghead: :banghead: Нямах сили и да се :drinking: даже ... Толкова бях бесен. На никой не посмях да кажа, щяха да ме :dummy: Вие как бихте постъпили на мое място?
Последна промяна emdless4 на 29 Ное 2004, 11:40, променена общо 1 път

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 29 Ное 2004, 11:37

Че какво лошо има в това да помогнеш на бившата си приятелка :dunno:
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emdless4 » 29 Ное 2004, 11:45

Fast-and-Furious написа:Че какво лошо има в това да помогнеш на бившата си приятелка :dunno:

По принцип нищо, но ние се скарахме точно заради пари. Бях пропуснал да поясня... И точно това ме издразни, сега ни в клин, ни в ръкав, хайде да се видим, и хайде - дай кинти..... Дразня се от това! :banghead: :banghead: :banghead:

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 29 Ное 2004, 13:56

Както са ви разделили пари така сега могат да ви съберат ;) Парите са нещо много преходно, те се изкарват докато отношенията с хората са много по-важни...
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

старши ентусиаст
Аватар

Re: Страхотна история...

Мнение от dizelboy » 29 Ное 2004, 14:33

Вие как бихте постъпили на мое място?[/quote]

ами по принцип и при мен имаше подобен слу4аи и като ми се обаждаше я питах защо за да се видим 4е ти липсвам ли или пак ти трябват пари и според ситуацията се виждахме

единствения ми савет е 4е трябва да си имаш едно на ум ве4е ,жените са мръсни използва4ки и това е вседоказано и на теория и на практика все сие така :!: другото коетое 4е сам трябва да рабереш докаде са ви отношенията и ако наистина сте скусали тотАЛНО ВСЯКАКВИ ОТНОшЕНИЯ освен приятелски редное всеки сам да се оправя в живота да помогнеш нее грешно защото в живота се крепи единсвено на приятели но пак да те експлатират като каси4ка е тва ве4е е гадно ,другия път гледаи поне да я треснеш за доброто старо време и така поне нема си назад от всекаде :mhihi: :mhihi: пак бате ако сия познаваш все такава ламтя за кинти по добре бегаи дале4е не са ти нужни такива хора
дано да си ме рабрал
ИзображениеИзображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 29 Ное 2004, 17:37

е ти каза че си и ги дал назаем... тва не значи ли че ще ти ги върне ?:)
аз лично понеже съм малко мека мария... нещо хич не ме бива да отказвам и като ми поискат винаги давам (ако имам де)... и после никога не си ги искам обратно - срам ме е :uups: съответно и рядко ми ги връщат, ама.... бе здраве да е :)
принципно твойта бившата не заслужава (поне от разказа ти така личи) да й даваш пари... пък ако и няма да ти ги връща хептен....
също така тва ми се струва доста голяма наглост да искаш пари от човек който си "заебал" отдавна и не му се обаждаш за по едно кафе даже... ама тъй както си говоря ако ми се обади бившата сигурно и аз ше й дам... абе парите не са чак толкоз важни... още повече пък дребни суми... ама.... много зависи какво ти е отношението към самите пари...
а иначе ако я минеш 1-2-3 пъти недей да съжаляваш за изгубените пари... даже и дай още 50 лв. :P :mhihi: :mhihi:

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 29 Ное 2004, 21:43

Беля с пари не е беля, ако нямаш лоши чувстжа към нея си постъпил мужки 8)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Metallium » 30 Ное 2004, 18:31

Абе лошо няма...аз не знам дали бих ги дал.То си е според зависи ама гледай да си ги избиеш поне с лихвата.Знаеш как :mhihi:

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 30 Ное 2004, 20:26

единствения ми савет е 4е трябва да си имаш едно на ум ве4е ,жените са мръсни използва4ки и това е вседоказано и на теория и на практика все сие така

Дааа. 100% съм съгласен . . . за съжаление.

Може да ми прочетете и подписа даже.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 30 Ное 2004, 23:20

ФИНАНСЕЛА :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TheDrill » 01 Дек 2004, 2:32

ЗАНУЛЯВКА :mhihi:

Майтап :P
Все пак тие бивша приятелка....според мен си постъпил добре.
Изображение
Faster, faster! Until the thrill of speed overcomes the fear of death!"

Назад към Страхотни истории