Ще спрът ли гадните номера?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Вчера се прибирам вечерта със служебната кола и гледам на моята някой спаднал предна лява гума. Джантата упряла в асфалта.
А колата ми не пречи на никой. Седи пред блока, където всички си паркират колите. Забелязах, че от няколко месеца някои ми ги спада, ама беше по по-малко. Оставяха 1 атм. че да стигна до бензиностанцията.
Утре ще купувам ip wifi камера. И като го видя кой е

А колата ми не пречи на никой. Седи пред блока, където всички си паркират колите. Забелязах, че от няколко месеца някои ми ги спада, ама беше по по-малко. Оставяха 1 атм. че да стигна до бензиностанцията.
Утре ще купувам ip wifi камера. И като го видя кой е

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
El_Loco написа:Вчера се прибирам вечерта със служебната кола и гледам на моята някой спаднал предна лява гума. Джантата упряла в асфалта.
Утре ще купувам ip wifi камера. И като го видя кой е![]()
Колега,игличките там ли са ти

- tZv3t0zAr
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е21 318is 78' сега е30 328
- Мечтае да кара: e30 monster
Мойта е30ка я надраха с ключ още като беше с транзитните немски номера !
Да не говориме сега след полвин годин употреба че броните са ми задирани от всички ъгли ...
Пред вкъщи все се намира да спре някой, или пред гаража или пред двора, обикновенно първо ритам колата по гумата да се пусне аларма, после проверявам в близката кръчма дали е на някой колата и ако не намеря собственика до 10тина минути я местя принудително с на баща ми джипа и после спадам поне една гума (разбира се културно но все пак човека да си знае за следващия път)
Да не говориме сега след полвин годин употреба че броните са ми задирани от всички ъгли ...
Пред вкъщи все се намира да спре някой, или пред гаража или пред двора, обикновенно първо ритам колата по гумата да се пусне аларма, после проверявам в близката кръчма дали е на някой колата и ако не намеря собственика до 10тина минути я местя принудително с на баща ми джипа и после спадам поне една гума (разбира се културно но все пак човека да си знае за следващия път)

- borislav
- младши ентусиаст
-
абе не наразбирам тея работи от рода това място е мое,а в България има простаци много които ще ти теглят един ключ за това.Човека е отишъл да види приятелката си и е спрял на мястото и селяка се връща и дай да разбием колата на човека че ми е спрял на мястото. Тъпо не мислите ли да не го е купил случайно ако е така да си сложи табели платен паркинг и такива а като гледам има такива и от форума не ми се сърдете но аз никога не бих посегнал на чужда кола. Живи и здрави

- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Преди малко като излизах от офиса ...и гледам една хубава лъскава 5-ка Е60....оп задния капак целият една голяма деруга..лявата част на колата цялата от калник до калник още по голяма деруга..грозна гледка.
Как може да има такива хора....Наскоро пред моят блок съм си паркирал колата...плътно до бордюра за да не ме цапне някой некъдърник.Идвам си от работа и гледам лявата ми част на бронята лайсната задрана и гледам калника леко вдлъбнат...побеснях
и от тогава си качвам колата на плочките на тротоара.Поне този който ме беше цапнал така да беше оставил тел. номер да покрие щетите
(един наш колега беше блъснал с Бмв-то си една мъничка кола...чака чака 20 мин. никой не идва накрая си остави тел. номер на чистачката..така трябва да се прави
)

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Като сте си купили хубави коли в България какво очквате от околните. Да напънат на работа, за да изкарат повече пари и да си купят и те. Глупости, това да не ви е Америка. Тук завистливити кучи синове просто ще ви счупят колите. Отелно някой имат странно чувство за собственост и трошат всичко което спре на тяхното място пред блока. А мястото е тяхно защото преди 30 години пъри там са си паркирали Жигулката..... И един съвет ако установите извършителя на подобни деяния. Да му счупиш колата е най-лесно, но има и по-тънък номер да му е гадно. Един пулверизатор с много разредена киселина. И всяка вечер се пръскате праговете и веждите на автомобила. Точно след един месец колата заприличва на Опел Кадет. Собственикът си изяжда таш...ците от яд че са го минали търговците. Кара я на майстор, сменя праговете и веждите и вие отново започвате процедурата. Е тогава собственикът развива психоза защото и майсторът го е прее..ал и се побърква. Готино нали.
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3