Защо карам като луд? /опит за самооценка и анализ/

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: метро
Мечтае да кара: M Power Electrified

Мнение от Mr Charger » 19 Ное 2004, 9:20

Дами и господа, аз ще Ви кажа защо карам бързо: няма нищо общо с комплексите и размера на мъжкото достойнство!
Просто, когато карам бързо се чувствам добре поради притока на адреналин. Така, че това е чисто физиологично усещане.
8)
Непобедимите - 2002, Е3, Е9, Е12, Е21, Е23, Е24, Е28...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 19 Ное 2004, 16:32

аз ще ви кажа аз защо (по мое мнение) определени хора карат бързо- просто защото не са се мазали така че да разберат колко безпомощни могат да бъдат...

всеки които е видял колко крехка може да бъде една кола и едно (или няколко) човешки тела... си носи белега доживот и си помисля няколко пъти преди да направи някои "безсмъртен" подвиг на пътя и да установи във тих мигновен ужас че му е свършил таланта, ангела му гледа на другата страна (или изостанал назад) а случайноста е извадила душата му от торбата със лузерите...

ще ви дам само един типичен пример- знаете ли кои карат литрови мотори по фанелка, шорти и маратонки? всичките са хора които не са падали... а има 2 вида моторджии- такива дето са падали и такива дето ще паднат... на запад тез по шортите са известни като "squids"- малки калмарчета.. асоциацията е малкото калмарче каквото е грациозно във водата, като го извадиш и пльоснеш на сухото заприличва на червена пихтиеста маса- същото на каквото мязат младежите по шорти като се запознаят със абразивните качества на асфалта отблизо... по тази тема- като видите някои дето кара по-спокойно и целия е във кевлар и кожи.. шанса е голям този човек да се е търкалял.. същото е и със шофьорите на коли- които се е мазал- му личи.. не носи кевлар и кожи, но кара много по-консервативно. няма нищо мъжествено във това да убиеш хора които не са ти врагове.

питайте ме откъде знам...
Последна промяна alx на 19 Ное 2004, 17:43, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr Charger » 22 Ное 2004, 11:35

Май не усещам много братска любов в думите ти smoKing?!! Не виждам защо трябва да се заяждаме!!! Този форум не е за това! :(
Този форум е за хора, които са обединени от любовта към шофирането на автомобилите БМВ. :)
Що се отнася до ALX, чийто мнения много уважавам, му напомням, че не е задължително да караш бързо по улицете на града и да трепеш хора! В София си има достатъчно празни пространства, където можеш да караш бързо. Например на Божурище и т.н.
Пък и все пак ние тука сме се събрали да си говорим за мощност, ускорение, скорости. Това не е форум на благочестивите възрастни девици, които се занимат с плетене на гоблени и подстригване на пудели!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Flat 6 » 22 Ное 2004, 12:42

Според мен желанието за скорост идва от вътре и е много трудно да бъде овладяно. Майсторкъка е в това да успееш да го отложиш до един много по-безопасен за всички момент от време!
При мен помага ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr Charger » 22 Ное 2004, 14:36

Ти пишеш: "Това е форум на убийци и самоубийци". Аз съм много обиден от този израз. За мен БМВ и този форум са едни от най-хубавите неща в ежедневието ми и не мисля, че момчета тук са убийци или самоубийци!
Виждам, че имаш БМВ 318. Ако не ти харесва да го караш и се чувстваш убиец или самоубиец ще се радвам да ми го подариш! Още утре може да оформиме документите за дарението! ;)
Азсъщо смятам, че трябва да се кара разумно, но БМВ е една от най-красивите и добре конструирани машини в света с чудесни динамични качества. Не виждам нищо лошо в това, че обсъждаме нейните скорост и динамика. Нима заради това трябва да ни наричаш убийци и самоубийци?
Ако не се кефиш на този форум, не влизай в него!

Вече кара БМВ
Вече кара БМВ
Аватар
Кара: Миксер. BMW i4 M50

Мнение от Един » 22 Ное 2004, 14:54

:cop:
Mr Charger и SmoKing, ще ви помоля да не обръщате темата на чат. Ако толкова искате да се изясните помежду си, има и други начини: ЛС, чат, f2f...
SmoKing, онова за убийците и самоубийците ще приема че си го казал на майтап.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.

Предишна

Назад към Страхотни истории