голф 2

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 530d F10

Мнение от Енцо » 21 Окт 2008, 22:53

Не може да се съди за човек по това каква кола кара. Ако не е BMW, разбира се!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 21 Окт 2008, 23:44

ENZO87 написа: Ако не е BMW, разбира се!

Това пък още повече нищо не значи вече. 8)
---

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Съветски зърнокомбайн
Мечтае да кара: ///М3 E36
Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....

Мнение от BMWPetio » 22 Окт 2008, 0:24

Аз като всеки БМВ ентусиаст обичам да спирам да помагам на хора закъсали с колата си независимо каква марка е тя. Така и снощи прибирам си се с приятелката ми от Планета пайнера в Пловдив към Калояново и по едно време гледам в далечината аварийни. Приближавам аз и гледам една нова форд фиестичка спряла на банкета с аварийни. Спирам аз да попитам дали мога с нещо да помогна и какво да видя.В колата на задната седалка влюбена двойка се отдават на удоволствия! Много скунфузна стана ситуацията ама им се извиних на двойката и си трагнах.
Да искаш да помогнеш , а то какво стане, прекъснах им работата.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 22 Окт 2008, 0:55

VarVariN написа:Аз като всеки БМВ ентусиаст обичам да спирам да помагам на хора закъсали с колата си независимо каква марка е тя. Така и снощи прибирам си се с приятелката ми от Планета пайнера в Пловдив към Калояново и по едно време гледам в далечината аварийни. Приближавам аз и гледам една нова форд фиестичка спряла на банкета с аварийни. Спирам аз да попитам дали мога с нещо да помогна и какво да видя.В колата на задната седалка влюбена двойка се отдават на удоволствия! Много скунфузна стана ситуацията ама им се извиних на двойката и си трагнах.

Е то и аз аз се бях отдал на плътски удоволствия оня ден с гаджето в Панчарево на брега на езерото в голфа, докато не дойде някво Е36, повъртя се, повъртя се, явно и той за същото се беше отбил с някоя мадама. Ама си отиде де, то и сеир не му направихме щото мойта си пъшкаше яко и джамовете бяха потни, та нищо се не видеше :mhihi: Ама прояви разбиране колегата, отиде да си оте*е другаде :mhihi: Евала... за такива работи да се засичаме голфовете и БМВ-тата, не по кръстовищата :mhihi:
---

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Съветски зърнокомбайн
Мечтае да кара: ///М3 E36
Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....

Мнение от BMWPetio » 22 Окт 2008, 1:05

theraven_nz написа:
VarVariN написа:Аз като всеки БМВ ентусиаст обичам да спирам да помагам на хора закъсали с колата си независимо каква марка е тя. Така и снощи прибирам си се с приятелката ми от Планета пайнера в Пловдив към Калояново и по едно време гледам в далечината аварийни. Приближавам аз и гледам една нова форд фиестичка спряла на банкета с аварийни. Спирам аз да попитам дали мога с нещо да помогна и какво да видя.В колата на задната седалка влюбена двойка се отдават на удоволствия! Много скунфузна стана ситуацията ама им се извиних на двойката и си трагнах.

Е то и аз аз се бях отдал на плътски удоволствия оня ден с гаджето в Панчарево на брега на езерото в голфа, докато не дойде някво Е36, повъртя се, повъртя се, явно и той за същото се беше отбил с някоя мадама. Ама си отиде де, то и сеир не му направихме щото мойта си пъшкаше яко и джамовете бяха потни, та нищо се не видеше :mhihi: Ама прояви разбиране колегата, отиде да си оте*е другаде :mhihi: Евала... за такива работи да се засичаме голфовете и БМВ-тата, не по кръстовищата :mhihi:

:bchug: :have one: :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 22 Окт 2008, 17:53

VarVariN написа:пирам аз да попитам дали мога с нещо да помогна и какво да видя.В колата на задната седалка влюбена двойка се отдават на удоволствия! Много скунфузна стана ситуацията ама им се извиних на двойката и си трагнах.

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Винаги можеш да помогнеш, да знаеш :idea:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от borislav » 22 Окт 2008, 23:10

mastorpetko написа:
VarVariN написа:пирам аз да попитам дали мога с нещо да помогна и какво да видя.В колата на задната седалка влюбена двойка се отдават на удоволствия! Много скунфузна стана ситуацията ама им се извиних на двойката и си трагнах.

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Винаги можеш да помогнеш, да знаеш :idea:

не е смешно понякога хората закъсват :D като мене аз имах едно mitsubishi постоянно си висях по пътищата :mhihi:

Предишна

Назад към Страхотни истории