безразсъдието на 16 годишно момче
Модератори: mitaka7, Общи модератори
48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
DEFLEPPARD написа:ngc7052 написа:.........
![]()
напротив деградило е... и то яко, повярвай ми... до средата на 2003-а .........................................уби приятел след игра на комар (или нещо от сорта)
П.С. родители пазете си децата !!!!!!!!!!
Стоя 999999% зад мнението ти адски си прав .
Абсолютно си прав във всяка една от думите си . По принцип съм решил че това поколение е непоправимо и не ме засяга това пряко че да се паля , НО сестра ми е на 15г. и постоянно я мисля , че недай си боже стане нещо заради някой боклук от набора и .. . . . .
Изпаднах май много в оффтопик за което се извинявам на всички , но наистина трябва да се затегнат коланите защото представете си от следващите поколения какво се очаква .
към 9000 turbo :
Дано си си взел поука пич защото иначе незнам . Това са само ламарини , майната им . Дано си се научил да цениш живота . Факт е че грешката не е само твоя . Нека това тие обица на ухото и бъди жив и здрав и с акъла си винаги занапред .
Най-мразя да съм прав!!!
АБЕ АРЕ СТИГА ГЛУПОСТИ БЕ
и ние гледаме филми ама не си разказваме как двете се удрят челно...лошия се взривява а добрия го презкача все едно се е ударил в трамплин....УЖАС
Стига бе ,тво дето е написал е невъзможно а пък с тия снимки не съсипа от доказателства направо...180 прас трес...нема ядове...прелете като на такси там две ли беше три ли незнаммм...некав страшен сааб...тва сигурно е на батман личната кола..верно да се притесни човек ,че е поизкривен предния спойлер
и ние гледаме филми ама не си разказваме как двете се удрят челно...лошия се взривява а добрия го презкача все едно се е ударил в трамплин....УЖАС
Стига бе ,тво дето е написал е невъзможно а пък с тия снимки не съсипа от доказателства направо...180 прас трес...нема ядове...прелете като на такси там две ли беше три ли незнаммм...некав страшен сааб...тва сигурно е на батман личната кола..верно да се притесни човек ,че е поизкривен предния спойлер

Абе нз колко е вярна историята на 4овека ,но преди един месец (горе долу) заради една дупка .... .В колата сме 3-ма аз един приател 18г. братоф4ед му аз съм изодзад.Колата е фиат полски стар. зимаме един не остър завой но с 70-80(100% сигурен съм) и то4но на завоя една дупка а до нея бобунка. Не можахме да земеме завоя а от др. страна спирка от тия старите железните.... Добре 4е не я уцелихме ,но до нея дже жигули .Първо в едната (целия багажник бе6е ...) после и др по леко само и згунахме калника и от там се вла4ихме 30 метра в дясно.От фиата ни6то не става а при удара стъклото падна на предните возе6ти се.добре 4е бях отзад и само се ударих в седалката (голям късмет).На 6офера ни6то му няма6е а на братоф4ет му лицето....
Така 4е правете си сметка.. На всеки е възможно да се слъ4и дори и в трезво сустояние, но се пак тва дето каза пи4а напрао те пра6там на гости на лудите на 4 километар дапреминавва6 от едното легло на другото
Така 4е правете си сметка.. На всеки е възможно да се слъ4и дори и в трезво сустояние, но се пак тва дето каза пи4а напрао те пра6там на гости на лудите на 4 километар дапреминавва6 от едното легло на другото

48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4