РОДНИНИ
Модератори: mitaka7, Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
Има такива случеи доста. Аз разбирам от компютри (мисля че за тази възраст на която съм разбирам) И аз съм преинсталирал но на такива недоверчиви хора не съм попадал...
Баща ми е програмист и ми разказва преди време как една жена го попитала "Трябва ли компа да е включен докато се преинсталира ?" (жена която за пръв път сяда на компютър) Както и да е баща ми й се изсмял ... тя го изгонила а после ... познайте ! На изключен монитор (понеже не разбира жената) почва да рови в BIOS-а, а всъщност иска да намери някаква картина

Баща ми е програмист и ми разказва преди време как една жена го попитала "Трябва ли компа да е включен докато се преинсталира ?" (жена която за пръв път сяда на компютър) Както и да е баща ми й се изсмял ... тя го изгонила а после ... познайте ! На изключен монитор (понеже не разбира жената) почва да рови в BIOS-а, а всъщност иска да намери някаква картина

M - The most powerful letter in the world
Мамка му, ако разбирах от коли толкова, колкото от компютри щях да съм много напреде с материала.
Повечето по-възрастни хора хал хабер си нямат от компютри и общо взето си мислят, че е нещо супер опасно и отговорно да се преинсталира примерно компютър и гледат със съвсем други очи на нещата спрямо теб, нали се сещаш. И малко се вдетиняват такива. Така, че пробвай да ги разбереш. Поне на мен често ми се случва да попадам в подобна ситуация като твоята 

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
acer написа:Вярно темата не е страхотна история, тряя да тръгна на някъв йога курс да се успокоявам...
Бе, простата рецепта е дгд алл.
Не, не ... така роднините се обиждат. Рецептата е /ignore ..
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Re: РОДНИНИ
acer написа:но все пак не аз имам проблем, нито получавам пари, нито ми е работа, всичко си има някакви граници...
Аз затова вече пред всички твърдя, че верно преди съм поотбирал това-онова, ама последните две години технологиите много са напреднали и вече нищо не вдявам от компютри...И така си гарантирам имунитет срещу тъпи среднощни обаждания с въпроси от типа на "натиснах някакво копче и иконата на интернета изчезна" или протяжни и досадни занимавки с чужди компютри

Затова - да е жива и здрава Vista-та - много добро оправдание ми е

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Не изчтох коментарите ама да ти кажа, че грешката е в тебе щото явно си накарал човека да си мъкне компа напред назад, а ти трябва да земеш няколко диска и да идеш до тях и за 30 мин да го опраиш.Аз се занимавам с компове и да ти кажа много ми е тъпо някой като ми каже да си нося ПС-то до тях сякаш е залепен за стола.Ко да ти кжа роднините са единствените хора на които им пука за тебе така че не ги нареждай а си ги защитавай.
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
"Не си е работа работа с родата!"
Изобщоо няма кво да се заниамваш или да се нервираш. Отписвай ги за вършене на работа и пр...
Изобщоо няма кво да се заниамваш или да се нервираш. Отписвай ги за вършене на работа и пр...

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
И мен ме правят на маймуна - псевдо приятели, колежки на майка ми, дори понякога по близки роднини... Ама баш на маймуна ме правят. Разбирам те, авторе, и ще ти кажа 1: Колкото и да ти е достадно, от една страна е хубаво защото се обогатяваш и един ден като няма хляб на масата и като отидеш в един офис за PC-та ще ти намерят работа - я хардуерна, я софтуерна.... Всичко си има приложение в тоя опит.

То ясно за какво говорите ама точно тази случка.. накуцва.
Чичо ти просто се е притеснил какво точно ще правиш че ти трябва целия компютър, не му е странна логиката особено щом не разбира нищо.
Нали разбираш че ако спукаш гума и нямаш ключ и някой познат(на около 2 км) ти каже, "ела до нас със колата, че всичките инструменти са в нас", се хубави работи ще ти минат през главата.
Но пък си прав, че услугите са до едно време, то не може така за бог да прости да се разхождаш да му оправяш пц-то, когато му скимне.

а според мен на пича му е писнало от поведението на чичо му и понеже тука намира френдове си е решил да му тегли една майна ..... тегли му копеле и изобщо да не ти е жал за него,ако мога да ти помогна със приказки бих казал,че чичо ти е надменен,себичен,недоносен,надут,дребнав,мислещ себе си за интелект от особенна порода и поради това винаги ангажирващ със мнението си другите (особенно по младите във родата),досаден и тъп задник.
п.п.така и не успях да се науча да общувам със този вид хора,които обичат да важничат при тях съм забелязал че губят реалноста и придобиват само представата за нея.В родата ги имам много и толкова ми е втръснало да им лицемернича (защото само така мога да ги понеса що годе),че вече амен амен ги от ебах всите,тази година не отидох на две сватби и един събор със което придобих печата за анатемосване (и без това винаги съм бил черната ...... гарга на рода хахахахахаха) и защо го направих ами защото "за какво ти е мотор,да се пребиеш ли искаш,голям мерак да се гъзарчиш,само пари да хвърляш" и т.н.,купих си със свои пари и какво .... нито без пари съм останал,нито съм се пребил,а гъзарченето просто не ме вълнува.И сега пак "за кво ти е БМВ,знаеш ли колко горят,пак пари ще трошиш,вземи си Астричка или Голфче,тез БМВ-та само се чупят" и дъра бъра пък аз си го барам под чадъра.Айде роднини,акъл много пък като допреш дотях "ам,ъм",това със роднинските историй е БИЛО там някога 17 век преди христа,изобщо да не ти дреме.СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ!!!!!!!!!!!
ПОЗДРАВИ
п.п.така и не успях да се науча да общувам със този вид хора,които обичат да важничат при тях съм забелязал че губят реалноста и придобиват само представата за нея.В родата ги имам много и толкова ми е втръснало да им лицемернича (защото само така мога да ги понеса що годе),че вече амен амен ги от ебах всите,тази година не отидох на две сватби и един събор със което придобих печата за анатемосване (и без това винаги съм бил черната ...... гарга на рода хахахахахаха) и защо го направих ами защото "за какво ти е мотор,да се пребиеш ли искаш,голям мерак да се гъзарчиш,само пари да хвърляш" и т.н.,купих си със свои пари и какво .... нито без пари съм останал,нито съм се пребил,а гъзарченето просто не ме вълнува.И сега пак "за кво ти е БМВ,знаеш ли колко горят,пак пари ще трошиш,вземи си Астричка или Голфче,тез БМВ-та само се чупят" и дъра бъра пък аз си го барам под чадъра.Айде роднини,акъл много пък като допреш дотях "ам,ъм",това със роднинските историй е БИЛО там някога 17 век преди христа,изобщо да не ти дреме.СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ!!!!!!!!!!!
ПОЗДРАВИ
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
kando написа:а според мен на пича му е писнало от поведението на чичо му и понеже тука намира френдове си е решил да му тегли една майна ..... тегли му копеле и изобщо да не ти е жал за него,ако мога да ти помогна със приказки бих казал,че чичо ти е надменен,себичен,недоносен,надут,дребнав,мислещ себе си за интелект от особенна порода и поради това винаги ангажирващ със мнението си другите (особенно по младите във родата),досаден и тъп задник.
ПОЗДРАВИ

От тогава русото не е на мода.
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2