РОДНИНИ

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 08 Окт 2008, 13:42

Има такива случеи доста. Аз разбирам от компютри (мисля че за тази възраст на която съм разбирам) И аз съм преинсталирал но на такива недоверчиви хора не съм попадал...

Баща ми е програмист и ми разказва преди време как една жена го попитала "Трябва ли компа да е включен докато се преинсталира ?" (жена която за пръв път сяда на компютър) Както и да е баща ми й се изсмял ... тя го изгонила а после ... познайте ! На изключен монитор (понеже не разбира жената) почва да рови в BIOS-а, а всъщност иска да намери някаква картина :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Мнение от vladye » 08 Окт 2008, 16:11

Мамка му, ако разбирах от коли толкова, колкото от компютри щях да съм много напреде с материала. :mhihi: Повечето по-възрастни хора хал хабер си нямат от компютри и общо взето си мислят, че е нещо супер опасно и отговорно да се преинсталира примерно компютър и гледат със съвсем други очи на нещата спрямо теб, нали се сещаш. И малко се вдетиняват такива. Така, че пробвай да ги разбереш. Поне на мен често ми се случва да попадам в подобна ситуация като твоята :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 08 Окт 2008, 17:51

Вярно темата не е страхотна история, тряя да тръгна на някъв йога курс да се успокоявам...
Бе, простата рецепта е дгд алл. :mhihi:

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 08 Окт 2008, 17:52

acer написа:Вярно темата не е страхотна история, тряя да тръгна на някъв йога курс да се успокоявам...
Бе, простата рецепта е дгд алл. :mhihi:

Не, не ... така роднините се обиждат. Рецептата е /ignore ..
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Re: РОДНИНИ

Мнение от someone » 10 Окт 2008, 10:30

acer написа:но все пак не аз имам проблем, нито получавам пари, нито ми е работа, всичко си има някакви граници...

Аз затова вече пред всички твърдя, че верно преди съм поотбирал това-онова, ама последните две години технологиите много са напреднали и вече нищо не вдявам от компютри...И така си гарантирам имунитет срещу тъпи среднощни обаждания с въпроси от типа на "натиснах някакво копче и иконата на интернета изчезна" или протяжни и досадни занимавки с чужди компютри :mhihi:

Затова - да е жива и здрава Vista-та - много добро оправдание ми е :)

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 10 Окт 2008, 20:17

Е добре де и "майсторите" са хора и трябва да ядът :mhihi:
Що си осложнявате живота :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 11 Окт 2008, 1:51

Не изчтох коментарите ама да ти кажа, че грешката е в тебе щото явно си накарал човека да си мъкне компа напред назад, а ти трябва да земеш няколко диска и да идеш до тях и за 30 мин да го опраиш.Аз се занимавам с компове и да ти кажа много ми е тъпо някой като ми каже да си нося ПС-то до тях сякаш е залепен за стола.Ко да ти кжа роднините са единствените хора на които им пука за тебе така че не ги нареждай а си ги защитавай.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 11 Окт 2008, 2:32

"Не си е работа работа с родата!"

Изобщоо няма кво да се заниамваш или да се нервираш. Отписвай ги за вършене на работа и пр... ;)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 14 Окт 2008, 18:32

И мен ме правят на маймуна - псевдо приятели, колежки на майка ми, дори понякога по близки роднини... Ама баш на маймуна ме правят. Разбирам те, авторе, и ще ти кажа 1: Колкото и да ти е достадно, от една страна е хубаво защото се обогатяваш и един ден като няма хляб на масата и като отидеш в един офис за PC-та ще ти намерят работа - я хардуерна, я софтуерна.... Всичко си има приложение в тоя опит.
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 14 Окт 2008, 20:42

То ясно за какво говорите ама точно тази случка.. накуцва. :mhihi: Чичо ти просто се е притеснил какво точно ще правиш че ти трябва целия компютър, не му е странна логиката особено щом не разбира нищо. ;) Нали разбираш че ако спукаш гума и нямаш ключ и някой познат(на около 2 км) ти каже, "ела до нас със колата, че всичките инструменти са в нас", се хубави работи ще ти минат през главата. :mhihi: :mhihi: :mhihi: Но пък си прав, че услугите са до едно време, то не може така за бог да прости да се разхождаш да му оправяш пц-то, когато му скимне.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kando » 14 Окт 2008, 22:24

а според мен на пича му е писнало от поведението на чичо му и понеже тука намира френдове си е решил да му тегли една майна ..... тегли му копеле и изобщо да не ти е жал за него,ако мога да ти помогна със приказки бих казал,че чичо ти е надменен,себичен,недоносен,надут,дребнав,мислещ себе си за интелект от особенна порода и поради това винаги ангажирващ със мнението си другите (особенно по младите във родата),досаден и тъп задник.

п.п.така и не успях да се науча да общувам със този вид хора,които обичат да важничат при тях съм забелязал че губят реалноста и придобиват само представата за нея.В родата ги имам много и толкова ми е втръснало да им лицемернича (защото само така мога да ги понеса що годе),че вече амен амен ги от ебах всите,тази година не отидох на две сватби и един събор със което придобих печата за анатемосване (и без това винаги съм бил черната ...... гарга на рода хахахахахаха) и защо го направих ами защото "за какво ти е мотор,да се пребиеш ли искаш,голям мерак да се гъзарчиш,само пари да хвърляш" и т.н.,купих си със свои пари и какво .... нито без пари съм останал,нито съм се пребил,а гъзарченето просто не ме вълнува.И сега пак "за кво ти е БМВ,знаеш ли колко горят,пак пари ще трошиш,вземи си Астричка или Голфче,тез БМВ-та само се чупят" и дъра бъра пък аз си го барам под чадъра.Айде роднини,акъл много пък като допреш дотях "ам,ъм",това със роднинските историй е БИЛО там някога 17 век преди христа,изобщо да не ти дреме.СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ!!!!!!!!!!!

ПОЗДРАВИ

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 14 Окт 2008, 22:54

kando написа:а според мен на пича му е писнало от поведението на чичо му и понеже тука намира френдове си е решил да му тегли една майна ..... тегли му копеле и изобщо да не ти е жал за него,ако мога да ти помогна със приказки бих казал,че чичо ти е надменен,себичен,недоносен,надут,дребнав,мислещ себе си за интелект от особенна порода и поради това винаги ангажирващ със мнението си другите (особенно по младите във родата),досаден и тъп задник.

п.п.така и не успях да се науча да общувам със този вид хора,които обичат да важничат при тях съм забелязал че губят реалноста и придобиват само представата за нея.В родата ги имам много и толкова ми е втръснало да им лицемернича (защото само така мога да ги понеса що годе),че вече амен амен ги от ебах всите,тази година не отидох на две сватби и един събор със което придобих печата за анатемосване (и без това винаги съм бил черната ...... гарга на рода хахахахахаха) и защо го направих ами защото "за какво ти е мотор,да се пребиеш ли искаш,голям мерак да се гъзарчиш,само пари да хвърляш" и т.н.,купих си със свои пари и какво .... нито без пари съм останал,нито съм се пребил,а гъзарченето просто не ме вълнува.И сега пак "за кво ти е БМВ,знаеш ли колко горят,пак пари ще трошиш,вземи си Астричка или Голфче,тез БМВ-та само се чупят" и дъра бъра пък аз си го барам под чадъра.Айде роднини,акъл много пък като допреш дотях "ам,ъм",това със роднинските историй е БИЛО там някога 17 век преди христа,изобщо да не ти дреме.СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ!!!!!!!!!!!

ПОЗДРАВИ

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение
От тогава русото не е на мода.

Предишна

Назад към Страхотни истории