Незавбравими Спомени от Копенхаген

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Незавбравими Спомени от Копенхаген

Мнение от WeiSTD » 07 Окт 2004, 14:26

Здравейте момчета и момичета.

Първо искам да се извиня че не съм писал или чел от доста време. Тука ни прецакаха и ни сложиха в апартамент без интернет и без телефон. А и на последък не съм много подвижен.

Както и да е. Незабравимата случка:

Събота вечер. Аз и 15тина други международни студенти си седиме у нас, и спокойничко си пиеме Карлсбергчетата (които тука са ефтини). Аз нещо не бях в настроение и бях изостанал (Бях изпил 2 или 3 бири) Около 11:30 решихме че може да се запътим към една много яка дискотека на около 15 мин. пеша от нас. И тръгнахме.

Аз и един Американец ходихме пред групата и си говорихме глупости. (С тях не може да се води цивилен разговор).като стигнахме до едно кръстовище светофара за пешеходците още беше зелен и тръгнахме да пресичаме. Няколко секунди след като стъпихме на пътя светна червено, но ние вече бяхме достатъчно навлезли в кръстовището за да продължим да пресичаме. Но се забързахме. В 2рата лента от тротоара нямаше кола. В последния момент видях един грозен Опел който нямаше намерение да намали за светофара който току що беше светнал жълто. Видях това, и се опитах да спра, но за съжаление малко късно. Колата ме забърса (с около 40км/ч). Аз се извъртях 360 градуса и паднах на пътя. След секунда мисъл реших че няма да е лошо да побързам и да отида на тротоара преди да са ме блъснали пак. И най цивилно си припълзях. Нищо не ме болеше, но нещо ми каза че крака ми не става много за ходене. Седнах си най спокойно и си хвнах крака за да не мърда. Некой викна линейка и ме откараха.

Както и да е, като стигнах в болницата, ми направиха ренген. Докато чакахме да се прояви, моя приятел (Добре почерпен) седна да спори с един от докторите че крака не ми е счупен и даже се хванаха на бас за по бира. Както и да е, дойде ренгена и за съжалене моя приятел не беше прав. Глезена ми приличаше на . . . както и да е. Имах нужда от операция за да ми се сложат винтове в крака да стабилизират костите.

В неделя сутринта ме заведоха в операционната. Значи да ви кажа, в болницата такива яки наркотици имат че направо нямам думи. Надрусаха ме като животно. По едно време си мислих че екрана с пулса ми е видео клип а че бибиткането е неква песен. И тъкмо щях да стана и да потанцувам и заспах.

Както и да е, 6 седмици гипс, (остават още 3). В крака имам 7 винта и една метална пластина. За съжаление този сезон май няма да карам ски, но ще видиме как се чуствам. Може да се пробвам Февруари месец. След 6 месеца могат да ми махнат метала и до 1 година се очаква пак да съм 100%. Дълготрайни ефекти не би трябвало да има. Като ми махнат гипса смятам да видя ако ритна някой с тоя метал дали прави разлика. :twisted:

Както и да е, настроението е на 100%, купона продължава. Аз гледам да не се дразня много защото знам че можеше да е къде къде по лошо.

Сега чакам доклада от ченгетата и ако всичко стане както трябва, ще успея да взема някаква компенсация.

Междувременно си одължих зимния престой в българиа с надеждата Февруари месец да се чуствам достатъчно добре да покарам малко ски. Ако не, поне ще си купонясвам 2 месеца вместо 1 . . . и ще се върна догодина да си наваксам за изпуснатия сезон.

Както и да е, ако някой от вас някога дойде в Копенхаген, МНОГО внимавайте. Една англичанка и яа блъсна автобус, една испанка яа блъсна такси, и един германец за малко да го отнесе един микробус. Всички те изкараха късмет и аз съм най сериозния случай, но внимавайте много.

Вообще мога да ви кажа защо Датчаните карат колела. Защото не заслужават да карат коли. Много са приятни хора, но просто зад волана не стават за нищо. Язък че имат толкова готини коли.

Айдеее, и аз почнах с постовете по 100 страници. А сега отивам да ям.

И се пазете се от Датчаните ей . . . ;)
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 07 Окт 2004, 15:12

Denmark f*cked you bad a mayte?

копеле казах ти го и преди.. ама сега ма е яд много щото симата като идем на ски ще ми минеш с номера... ама ти ме бий с много щото аз съм с счупен крак... етц...

:twisted: :twisted:

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 07 Окт 2004, 15:45

Абе тия са пълни идиоти бе пич
не може така някакво орле да
те накаже просто не е честно :!: :!:
Съжалявам за случилото се и ти
пожелавам бързо възстановяване
и дано се видим на банско през
февруари :wink: :lol:

А това че в копенхаген са пълни
лаици по отношение на шофирането
е самата истина... Много са зле
хорицата хич не им се отдава, а
шофьорите на автобуси им предлагам
да сменят дилъра щото просто не ми
се мисли как още има живи датчани!!!
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 07 Окт 2004, 16:05

кофти знам какво тие мен ме е бутала 3 пъти кола(за мой късмет до сега нищо ми няма)...и бързо въстановяване.... :D
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Аватар
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit

Мнение от WeiSTD » 07 Окт 2004, 16:57

GaD написа:Denmark f*cked you bad a mayte?

копеле казах ти го и преди.. ама сега ма е яд много щото симата като идем на ски ще ми минеш с номера... ама ти ме бий с много щото аз съм с счупен крак... етц...

:twisted: :twisted:

Батка, споко, и на тебе ще ти покажа как да се карат ски. Имаш още една година да се мислиш за номер 1.

А ако трябва да сме точни, аз и с този крак мога да ти покажа 2-3 неща. :P

Останалите, благодаря за пожеланията. Не се тревожете, зимата ще съм на линия.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '89 BMW 320i Coupe

Re: Незавбравими Спомени от Копенхаген

Мнение от VEYRON » 07 Окт 2004, 18:56

WeiSTD написа: По едно време си мислих че екрана с пулса ми е видео клип а че бибиткането е неква песен. И тъкмо щях да стана и да потанцувам и заспах.

:mha: :mha: :mha: :mha: :mha:
Е тва ме разби !!! Радвам се, че въпреки случката не си си загубил чувството за хумор :yes:
Скорошно оздравяване !

Аватар
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit

Мнение от WeiSTD » 24 Окт 2004, 0:35

Този въпрос се отнася за хора които са си чупили глезена (ако има такива):

Колко дни след махането на гипса успяхте да проходите без патерици?

Знам че зависи от конкретния случай, но искам приблизителна фигура.
БИАД Авто-Пазар Тийм

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 24 Окт 2004, 12:16

Глезен не съм чупил, но съм късал всички връзки на глезена, как е станало няма смисъл да обеснявам. На въпроса: лично аз проходих нормално без да куцам(не съм ходил с патерици, но куцах много!!!) някъде след 9-10седмици. През които нон стоп имаше процедури и масажи! това глезена е много гадна част!

Аватар
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit

Мнение от WeiSTD » 04 Ное 2004, 13:09

Момчета, свалиха ми гипса :D :D :D :D

Крака е заздравял добре, и мускулите не са ми отслабнали кой знае колко от убездвижването. До една седмица очакват да мога да ходя почти нормално.

Много съм доволен. Тези 2 месеца бяха доста тъпички.
БИАД Авто-Пазар Тийм

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 04 Ное 2004, 14:37

Честито пич, лекувай се бързо и внимавай повече да няма такива инциденти :)
MORE BEER!

Назад към Страхотни истории