Панаира...и БМВ
Модератори: mitaka7, Общи модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Незнам кой крив,кой прав НО както казват хората
В спора се ражда истината.Или нещо от сорта
АЗ като изложител в последния Панайр(жалко че е панайр,а не изложение.Но с миризмата на кебапи и бири сме далече от Световните ИЗЛОЖЕНИЯ
) виждам нещата така.
Идва лапе на 7-13 години.Тук таме и малко по големи.Гледат дипляните на фирмата и грабят 3-4.До тук добре ще кажете вие.НО продуктите който предлагаме са ТОЛКОВА специализирани че едва ли средностатистическия Българин или който и да е нормален човек има представа от тях.
За него това е сито за пясък,ламинат за дърво и пътечки за бягане в къщи.
ДА АМА НЕ!
Е сега като ми вземе той тези 3-4 дипляни,Аз вадя нови.
НО в един момент свършват.
Отивам,поръчвам,ПЛАЩАМ.
И тук идва въпроса АКО всеки дава на ВСИЧКИ каталози,КЪДЕ ще му излезе края
ДАВАШ с надежда за ПРОДАЖБИ,и ПЕЧАЛБИ
НЕ за вторични суровини нали
Така че каталози няма да има за Всеки
Колкото и да не ни се иска да е така.
П.С. ДОРИ списание АВТОКЪЩИ струва 5 лева
А вътре кво
260 страници с коли и реклами.
ЧАСТНАТА обява със снимка се плаща 10 лева на публикация
АМА още никой не раздава АВТОКЪЩИ без пари
НАЛИ
ТА така.
Надявам се ме разбирате какво Ви говоря

АЗ като изложител в последния Панайр(жалко че е панайр,а не изложение.Но с миризмата на кебапи и бири сме далече от Световните ИЗЛОЖЕНИЯ

Идва лапе на 7-13 години.Тук таме и малко по големи.Гледат дипляните на фирмата и грабят 3-4.До тук добре ще кажете вие.НО продуктите който предлагаме са ТОЛКОВА специализирани че едва ли средностатистическия Българин или който и да е нормален човек има представа от тях.
За него това е сито за пясък,ламинат за дърво и пътечки за бягане в къщи.
ДА АМА НЕ!
Е сега като ми вземе той тези 3-4 дипляни,Аз вадя нови.
Отивам,поръчвам,ПЛАЩАМ.
И тук идва въпроса АКО всеки дава на ВСИЧКИ каталози,КЪДЕ ще му излезе края

ДАВАШ с надежда за ПРОДАЖБИ,и ПЕЧАЛБИ

Така че каталози няма да има за Всеки

П.С. ДОРИ списание АВТОКЪЩИ струва 5 лева
А вътре кво

ЧАСТНАТА обява със снимка се плаща 10 лева на публикация

ТА така.

US spec написа:Проблема със католозите много ме очудва. Тук не могат да се отървът от тиах.
Пазар тук е друк. само във моита гемазия има С32, Корвет, и 3 е36 М3. Такаче никога не се знае дали 19 годишното момче наистина ще купи колата.
вина имат и БМВ, какво ще им коства да спосорират малко католози?
кое те очудва? едно 19 годишно момче във бг не може да си позволи нова кола освен ако не му я купят (както всъщност е и във америка защото със $6.75/час трудно ще си купиш $50к кола което е $800 на месец само вноски за 6 години- без да смятаме и застраховката за един тийнейджър). ще ти дам пример- ти сам ли си купи м3-ката? и сам ли си плащаш застраховката?

та презумпцията е че ако си млад, и не си със татко- трудно ще си им потенциален клиент. да демонстрирам малко пресилено- за идеята: влизаш така както си на 19 години във една автокъща на бентли- да ти обяснявам ли че все едно не съществуваш? същото, но във по-малка степен е и за другите "по-нормални" спортни коли.
а бмв не "спонсорират" защото отдела по маркетинг си има бюджет. и той винаги се гледа под микроскоп защото маркетинг (също както и инжинеринга) не генерират пряко пари и следователно винаги ги гледат накриво. ма това е друга история.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ами виж за тва че малките деца си тръгват с 5 кила хартия и я изхвърлят след като излезат от даденото изложение си е наистина проблем и недаването на материали на тях е може би решение. Ама още несъм видял някое хлапе дето са му дали хубавичък каталог на някоя марка и да го изхвърли. А и да си кажа честно отдавна не мога да минавам за хлапе!
Колкото до събирането на каталози мога да кажа че това е начина един фен да се докосне до любимата си марка ако не може да си я позволи или да се задоволи с това да я гледа по улиците как прелита!
Иначе аз съм съгласен и да си купувам каталозите на цените от 2-10 гущера! С Туртурело съм говорил дали може да си направя нещо като платен абонамент за БМВ Магазин, ама той каза че неможе. И значи или да си ги купувам което не става или да се абонирам и тва не става, значи требва да си ги прося! ОК няма проблем!
И понеже гледам че започнахте да изказвате благодарности към Светльо, нека и аз се включа:
Влади, благодаря че ми разпра плика от съдържание на автосалона в София. Никой не е правил подобен жест към мен. Thanks man!

Колкото до събирането на каталози мога да кажа че това е начина един фен да се докосне до любимата си марка ако не може да си я позволи или да се задоволи с това да я гледа по улиците как прелита!

Иначе аз съм съгласен и да си купувам каталозите на цените от 2-10 гущера! С Туртурело съм говорил дали може да си направя нещо като платен абонамент за БМВ Магазин, ама той каза че неможе. И значи или да си ги купувам което не става или да се абонирам и тва не става, значи требва да си ги прося! ОК няма проблем!
И понеже гледам че започнахте да изказвате благодарности към Светльо, нека и аз се включа:
Влади, благодаря че ми разпра плика от съдържание на автосалона в София. Никой не е правил подобен жест към мен. Thanks man!
alx написа:US spec написа:Проблема със католозите много ме очудва. Тук не могат да се отървът от тиах.
Пазар тук е друк. само във моита гемазия има С32, Корвет, и 3 е36 М3. Такаче никога не се знае дали 19 годишното момче наистина ще купи колата.
вина имат и БМВ, какво ще им коства да спосорират малко католози?
кое те очудва? едно 19 годишно момче във бг не може да си позволи нова кола освен ако не му я купят (както всъщност е и във америка защото със $6.75/час трудно ще си купиш $50к кола което е $800 на месец само вноски за 6 години- без да смятаме и застраховката за един тийнейджър). ще ти дам пример- ти сам ли си купи м3-ката? и сам ли си плащаш застраховката?лошо няма че ти помагат вашите, но ми разбираш мисълта надявам се.
та презумпцията е че ако си млад, и не си със татко- трудно ще си им потенциален клиент. да демонстрирам малко пресилено- за идеята: влизаш така както си на 19 години във една автокъща на бентли- да ти обяснявам ли че все едно не съществуваш? същото, но във по-малка степен е и за другите "по-нормални" спортни коли.
а бмв не "спонсорират" защото отдела по маркетинг си има бюджет. и той винаги се гледа под микроскоп защото маркетинг (също както и инжинеринга) не генерират пряко пари и следователно винаги ги гледат накриво. ма това е друга история.
Колата е подарак, не е от родителите но това няма значение. плащам застрахофка (2300$ на 6 месеца!!), бензин, гуми, поравка и модифекаци. Късметлиа съм бес съмнение. И съм съгласен че просто няма начин да купя такава кола сам.
Но какво им коства да ти откючат колата? това е като инвестиция. тук сега даше има таква реклама на порше, кадето едно момче флиза във афтокъща и иска да види новото 911. Показват му колата и след което тои взема визетката и казва "ще ви се обдя слет 20 години."
пазара за тези коли ще расте много във бъдещето, но тези първи претсави труно ще се забравят.
За каталозите ме очудва защтото тук ги имат за нищо. Ако само един човек си промени мнението зареди каталога, цената е исплатена.
pAbLo написа:Идва лапе на 7-13 години.
Е сега като ми вземе той тези 3-4 дипляни, Аз вадя нови.
Отивам,поръчвам,ПЛАЩАМ.
Аз те разбирам, защото съм била сред изложители и имам същите наблюдения за грабенето, прибирането, събирането на килограми хартия....
"- Извинете, това за раздаване ли е? Може ли да си взема няколко?"

Понякога съм се учудвала, за какво са им толкова много брошури, дипляни, каталози. Почти винаги отиват в коша за боклук.

При мен някак нещата стоят по-различно, затва може би съм получавала по-лесно. Просто си изваждам визитката, на нея ясно е написано - Авточасти. Автомобилите са ми хоби и каталозите се пазят в къщи като очите ми. Следя световния пазар за автомобили, новости, всичко. И донякъде малко ме дразни отношението на принципа "на тая пък сега за какво и е?"
Да караш Peugeot е страст!
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
хората грабят щото е на аванта и всички действат на принципа и шамар да е на аванта да е ......аз взимам каталози ,ама си ги пазя и сега (имам от далечната 99г
)

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
И аз знам колко струва един каталог на БМВ например.Знам,че бройките-специално тази година са били ограничени.
Но ако имаше и един камион каталози-щях да дам всеки каталог на истински БМВ фен с голямо удоволствие.
Помня минали години като са идвали при мен фенове на марката-несамо фенове,ами маниаци и като им дам поне един каталог и като видя влажния поглед-голям кеф за мен е това.
Защото и аз преди години съм бил в това положение и преди да познавах хората от Дару кар помня с колко добри чувства съм се сещал за тях.
Няма да забравя първият си каталог 1994 година - на е 36,помня и момента как и от кого го получих,помня колко пъти съм го разглеждал и препрочитал.
Затова с кеф съм давал каталози когато съм имал възможност на истински ентусиасти.
Но ако имаше и един камион каталози-щях да дам всеки каталог на истински БМВ фен с голямо удоволствие.
Помня минали години като са идвали при мен фенове на марката-несамо фенове,ами маниаци и като им дам поне един каталог и като видя влажния поглед-голям кеф за мен е това.
Защото и аз преди години съм бил в това положение и преди да познавах хората от Дару кар помня с колко добри чувства съм се сещал за тях.
Няма да забравя първият си каталог 1994 година - на е 36,помня и момента как и от кого го получих,помня колко пъти съм го разглеждал и препрочитал.
Затова с кеф съм давал каталози когато съм имал възможност на истински ентусиасти.
БМВ-любов ли е или как да го опиша?!
Вие си знаете!
Вие си знаете!
Svetoslav написа:И аз знам колко струва един каталог на БМВ например.Знам,че бройките-специално тази година са били ограничени.
за жалост няма достатчно хора като теп.
Това лято във Франция и Германия организираха тест драйвс за нови модели(до колкото помня акцентът беше върху 1-ва серия на БМВ) и ентусиастите дори се стимулираха с 25 евро заради това, че ще отделят един ден от времето си. :o
Та определено има какво да се желае и от БГ презентациите на нови модели, и от клиентите, които не знаят какво искат.
Та определено има какво да се желае и от БГ презентациите на нови модели, и от клиентите, които не знаят какво искат.
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3