каки с голф 2-ки :))

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от splitroom » 02 Сеп 2004, 21:51

koito za kakvoto e zaslujil tova kara...:)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от marti the pi4 » 03 Сеп 2004, 13:13

немаш нужда от такава кака с такава джипка вервай ми мноо скъпо излиза по-добре си купи една на теб те каките сами ще си дойат в нея...

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 03 Сеп 2004, 14:12

Идеята беше тя да ме вземе и на нея да и излиза скъпо 8)
Естествено ,че ако може е по добре да е моя джипката :)
Ше я накарам да ми я подари :twisted:

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 03 Сеп 2004, 14:52

Като стана въпрос за каки ... днеска си карам аз спокойно по Ботев, и по едно време .. гледам три каки в едно е36 кабрио .. си се кикотят нещо на светофара .. за карък ме хвана еднин червен светофар .. не можах да им кажа за клуба :)

П.С. Сигурен съм че ако Асен беше на мое място щеше да излезе от колата и да ги догони пеш :lol: :lol: :lol:
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 03 Сеп 2004, 16:44

Ако беше Асен, щеше да ги накара те да го гонят :lol: 8) :oops: :twisted: :wave: :guitarist: :driving:

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 03 Сеп 2004, 22:14

!!Asen_X написа:Ако беше Асен, щеше да ги накара те да го гонят :lol: 8) :oops: :twisted: :wave: :guitarist: :driving:

Щеше да ги удариш ли ве изруде :) :) :) :)
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

Потребител
Аватар

Мнение от Grizu_88 » 01 Окт 2004, 22:23

Е сега не всички жени карат толкова лошо и не всичките карат GOLF.Пример сестрами караше една Е36-ка преди една година :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ZoE23 » 03 Окт 2004, 20:49

Бих го приела като комплимент ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 03 Окт 2004, 20:58

Бейби,ти си изключение :wink:
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

Потребител
Аватар

Каки та каки...

Мнение от LYDA GLAVA-NEPORASNALA » 04 Окт 2004, 16:41

а ние дамите к`во да кажем, като е пълно с батковции, а да не говорим за пенсии в какви ли не суперски БМВ-та очите ти да изтекат и чак ти иде да го свалиш от колата и да му изкрещиш "идиот като незнаеш да караш тая кола и я тормозиш да върви с 30 закво ти е бе, да я осакатяваш ли само?" Душичката ме боли особенно има едно особенно синьо Е46 с рег. С6699.. не се вижда батето дето го кара, но ми прималява като го видя...не е честно! ИСКАМ И АЗ :ranting:
VECHE NE KARAM BMW, ZASHTOTO NIAMA KOI DA MI KYPI PODHODIASHTOTO:)

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Re: Каки та каки...

Мнение от DEFLEPPARD » 04 Окт 2004, 16:54

LYDA GLAVA-NEPORASNALA написа:а ние дамите к`во да кажем, като е пълно с батковции, а да не говорим за пенсии в какви ли не суперски БМВ-та очите ти да изтекат и чак ти иде да го свалиш от колата и да му изкрещиш "идиот като незнаеш да караш тая кола и я тормозиш да върви с 30 закво ти е бе, да я осакатяваш ли само?" Душичката ме боли особенно има едно особенно синьо Е46 с рег. С6699.. не се вижда батето дето го кара, но ми прималява като го видя...не е честно! ИСКАМ И АЗ :ranting:

хахахахаха
и аз искам Е46.... ай да искаме заедно... и да си караме е30ките и голф 2ките хехе

иначе и аз понякога си карам супер бавно (е не чак с 30 ама с 50...)
обикновено късно вечер като ме мързи даже да гледам, бръмча си в бавната лента спокойно, не бързам за никъде и си слушам любимата музика.... размазващо :)
т.е. зависи в кво настроение си... тъй че тия дето си ги видяла веднъж да карат с 30 може утре да не успееш да ги видиш откъде са минали.. въпрос на настроение :)

Потребител
Аватар

Мнение от LYDA GLAVA-NEPORASNALA » 05 Окт 2004, 8:33

""... тъй че тия дето си ги видяла веднъж да карат с 30 може утре да не успееш да ги видиш откъде са минали.. въпрос на настроение ""
Не си прав огледай се добре по улиците на София тези дни, аз явно се заглеждам повече от теб по любимите автомобили или ти не изминаваш достатъчно километри дневно...не си ли виждал една червенокоса бабичка с прораснали корени, която кара чисто ново Поршенце??? пък после ми кажи че се възползва от възможностите на малкото самолетче!

Потребител
Аватар

Мнение от LYDA GLAVA-NEPORASNALA » 05 Окт 2004, 8:36

""... тъй че тия дето си ги видяла веднъж да карат с 30 може утре да не успееш да ги видиш откъде са минали.. въпрос на настроение ""
Не си прав огледай се добре по улиците на София тези дни, аз явно се заглеждам повече от теб по любимите автомобили или ти не изминаваш достатъчно километри дневно...не си ли виждал една червенокоса бабичка с прораснали корени, която кара чисто ново Поршенце??? пък после ми кажи че се възползва от възможностите на малкото самолетче!

Предишна

Назад към Страхотни истории