каки с голф 2-ки :))
Модератори: mitaka7, Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- marti the pi4
- младши ентусиаст
-
немаш нужда от такава кака с такава джипка вервай ми мноо скъпо излиза по-добре си купи една на теб те каките сами ще си дойат в нея...
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Идеята беше тя да ме вземе и на нея да и излиза скъпо
Естествено ,че ако може е по добре да е моя джипката
Ше я накарам да ми я подари

Естествено ,че ако може е по добре да е моя джипката

Ше я накарам да ми я подари

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Като стана въпрос за каки ... днеска си карам аз спокойно по Ботев, и по едно време .. гледам три каки в едно е36 кабрио .. си се кикотят нещо на светофара .. за карък ме хвана еднин червен светофар .. не можах да им кажа за клуба
П.С. Сигурен съм че ако Асен беше на мое място щеше да излезе от колата и да ги догони пеш

П.С. Сигурен съм че ако Асен беше на мое място щеше да излезе от колата и да ги догони пеш

R.I.P Landikar
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
!!Asen_X написа:Ако беше Асен, щеше да ги накара те да го гонят![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Щеше да ги удариш ли ве изруде

R.I.P Landikar
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- LYDA GLAVA-NEPORASNALA
- Потребител
-
Каки та каки...
а ние дамите к`во да кажем, като е пълно с батковции, а да не говорим за пенсии в какви ли не суперски БМВ-та очите ти да изтекат и чак ти иде да го свалиш от колата и да му изкрещиш "идиот като незнаеш да караш тая кола и я тормозиш да върви с 30 закво ти е бе, да я осакатяваш ли само?" Душичката ме боли особенно има едно особенно синьо Е46 с рег. С6699.. не се вижда батето дето го кара, но ми прималява като го видя...не е честно! ИСКАМ И АЗ 

VECHE NE KARAM BMW, ZASHTOTO NIAMA KOI DA MI KYPI PODHODIASHTOTO:)
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
Re: Каки та каки...
LYDA GLAVA-NEPORASNALA написа:а ние дамите к`во да кажем, като е пълно с батковции, а да не говорим за пенсии в какви ли не суперски БМВ-та очите ти да изтекат и чак ти иде да го свалиш от колата и да му изкрещиш "идиот като незнаеш да караш тая кола и я тормозиш да върви с 30 закво ти е бе, да я осакатяваш ли само?" Душичката ме боли особенно има едно особенно синьо Е46 с рег. С6699.. не се вижда батето дето го кара, но ми прималява като го видя...не е честно! ИСКАМ И АЗ
хахахахаха
и аз искам Е46.... ай да искаме заедно... и да си караме е30ките и голф 2ките хехе
иначе и аз понякога си карам супер бавно (е не чак с 30 ама с 50...)
обикновено късно вечер като ме мързи даже да гледам, бръмча си в бавната лента спокойно, не бързам за никъде и си слушам любимата музика.... размазващо

т.е. зависи в кво настроение си... тъй че тия дето си ги видяла веднъж да карат с 30 може утре да не успееш да ги видиш откъде са минали.. въпрос на настроение

- LYDA GLAVA-NEPORASNALA
- Потребител
-
""... тъй че тия дето си ги видяла веднъж да карат с 30 може утре да не успееш да ги видиш откъде са минали.. въпрос на настроение ""
Не си прав огледай се добре по улиците на София тези дни, аз явно се заглеждам повече от теб по любимите автомобили или ти не изминаваш достатъчно километри дневно...не си ли виждал една червенокоса бабичка с прораснали корени, която кара чисто ново Поршенце??? пък после ми кажи че се възползва от възможностите на малкото самолетче!
Не си прав огледай се добре по улиците на София тези дни, аз явно се заглеждам повече от теб по любимите автомобили или ти не изминаваш достатъчно километри дневно...не си ли виждал една червенокоса бабичка с прораснали корени, която кара чисто ново Поршенце??? пък после ми кажи че се възползва от възможностите на малкото самолетче!
- LYDA GLAVA-NEPORASNALA
- Потребител
-
""... тъй че тия дето си ги видяла веднъж да карат с 30 може утре да не успееш да ги видиш откъде са минали.. въпрос на настроение ""
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2