Да е жива и здрава конкуренцията

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 16 Сеп 2004, 15:11

Ivo-G написа:А към Василен - :bowdown: за искреността, но не мислиш ли, че освен на дълбока психология, избора на автомобил в БГ, все още е и въпрос на дълбочина на джоба? Не ни съдете, че не можем да си позволим BMW. А GTI е пример за евтина кола, която е сравнително бърза (когато не е в бокса) - доста подходяща средностатистическия кандидат-streetracer.

Прав си и не бива да съдим за дълбочината на джоба някого ... но в квартала ми е писнало от евтини гъзари който плюят по БМВ-то а тайничко им им падат ченетата като мина някоя Е36 или Е34 та за това.
May the BMW force be with you!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo-G » 16 Сеп 2004, 15:13

Виждам, че по автомобила посрещате, само се чудя по кво изпращате... :?:
Аз също съм BMW фен, както и на цялото немското автомобилостроене, но поради финансови причини съм се ориентирал към продуктите на Volkswagen AG и нейните дъщерни компании (имаме "яйце" и Vento). Може би затова идеологията "Който кара Голф е тъпанар" не ми допада - просто не ми изнася :oops: . Едва ли някога ще мога да си позволя BMW на по-малко от 15 години :( Така, че нямам алтернатива, кофти.
И последно - и на мен ми пада ченето от Е36 например :D
Респект!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 16 Сеп 2004, 16:46

LuBo1 написа:аве кирията е при палка с 10 лева да се простиш :D

Мисля, че днес в "24 часа" имаше за новогласуваните "цени" за превишена скорост. За над 50 км. глобата е вече 70 лв.

Шофьор, който кара с повече от 50 километра в час над позволената максимална скорост, ще се наказва с глоба от 70 лв. Досега тя бе 50 лв. При повторно нарушение глобата скача от 100 на 150 лв.

Като гледам как драстично скочиха "цените", май и куките няма да взимат занапред 10 лв. а ще е в пъти повече рушветчето. :D А за фиша да не говорим.
Катаджиите вече ще могат да съставят фиш за нарушения, за които се предвиждат глоби до 50 лв.
Да караш Peugeot е страст!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sasho 28 » 16 Сеп 2004, 22:45

Не минаваш ли с усмивка? :D

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 18 Сеп 2004, 7:59

и на мен ми се случи подобно нещо преди време но още по странно...
дипреди Е30ката карах едно рено 5 1100цц - в общи линии бях свикнал газ до дупка и никога не вдигах такава скорост че да ме спрат куките... а с 80км/ч имаш чувството че ще излетиш...да не говорим че като помирише вода и трябва да викам някой да идва да ме дърпа, често ме е оставяла на пътя...( И МНОГО НАМРАЗИХ МАРКАТА)

случката се развива между първия и четвъртия ден откакто получих Е30ката, брат ми ми я даде с неработещ километраж, усещането за скоростта е съвсем друго (нямах никаква представа с каква скорост се движа), а с навика който имах от реното да давам газ до дупка нещата седят по доста по различен начин...
та ходих до един колега да преснемам някви лекции а той живее в най-крайния квартал (Владиславово)...

тръгнахме трима души от тях да ходим да търсим ксерокс (неделя към 19 4аса) и минавам по един широк булевард на който минават по двама пешеходеца и 5 коли на седмица, доста добра видимост, без завои...
излязох от второстепенна улица и тръгнах да ускорявам както бях свикнал от рендето... вече бях на пета с около 3000 оборота (ограничение 50 или 60) а зад мене имаше едно рено 19 което ме настигаше съвсем бавно т.е. карал е с не повече от 2-3км/ч по-бързо...
и както си карам виждам ченгето с палката да тръгва от колата към средата на булеварда и си викам "изгорях"... намалих супер много и вече се приготвям да спирам (дори подадох мигач) а ченгето ми прави знаци да не спирам, а да продължавам, през това време реното ме настигна, аз продължих бавно и гледам в огледалото оня как спира реното.... направо си умрях от кеф... мразя рено... а оня ме пуска с бмв-то и спира реното.... извадих луд късмет :)

П.С. много страдах с оная петичка и мразя марката... но не мразя хората които карат рендета... по скоро ги съжалявам, горките кви проблеми си имат... :x

Предишна

Назад към Страхотни истории