карам си аз...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

карам си аз...

Мнение от DEFLEPPARD » 17 Сеп 2004, 6:38

Е30ката и по едно време нещо и се чупи...
закарвам я на сервиз да я оправят ама ония ми викат че ще им трябва поне 1 седмица...оставям им я да си я правят и си хващам едно такси да се прибирам, седя си вкъщи и се чудя кво да прая... без кола не може - тряба си...отивам в една автокъща и си купувам Е36 320и... мдам.. викам си... толкоз за 1 седмица ще свърши работа :) майсторите оправят Е30ката някак си... отивам аз, гледам, зяпам чеша се по главата... ми тя вече не ми е толкоз спешна... зимам си я де...ама я вкарвам един гараж за реставрация... прая я кат нова... и кат стана кат нова.. ми че то не му дава сърце на човек да я кара... пък е36-цата мноо слаба... връщам се пак вкъщи... сядам зяпам малко тв...и ми хрумва да си купя 850цси... веднаа дигнах телефона поръчах си една от Германия... докараха ми я, покарах я малко порадвах и се... ама и тя уникална да му се невиди.. не заслужава да се кара ми само да се гледа :) вкарвам и нея в големия гараж (редови гаражни клетки без стени) и си взимам е60... мдам... готина колица... ама и тя писва... решавам че ми трябва Е65... носят ми една 750ил ама да му се невиди тя почти същата като е60... айде и тя в гаража... по едно време кат го погледнах тоя гараж.. ми той стана колекционерски ! :D и така реших да събера пълна колекция от Е21 до Е65... набутах сички коли в гаража... остайх една бригада от 15 човека да ги реставрират (ако е необходимо) и така... кво да карам ? опааааа излиза нова тройка.... отивам до Баварската област и веднага си взимам една 328ци :) сядам вътре и направо ме побиват тръпки и топли вълни... тръгвам аз да се прибирам с нея... ама жега не се търпи... тамън забелязах че имала климатик :oops: пускам азк лиматика... малееееее то стана като вхладилник - стууууудддддд...
направо се чудя как може да ми е толкова студено...

в това време се събудих и установих че съм се отвил... ето защо ми е студено ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Назад към Страхотни истории