Да е жива и здрава конкуренцията...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
Да е жива и здрава конкуренцията...
Малко увод: В Пловдив повечето от вас може би знаят че покрай центъра си имаме мн дълъг и широк булевард който ако не е натоварено движението е идеален за дърпане...Та на тоя булевард има тунел след който мн често седят куки с радари да дебнат но се скатават и не се виждат..
Към 22:30 се пребирам към нас и се влача с 40-50 км и си мисля как блаженно ще омета половин кило пържолки които си бях поръчал
на 200-300 метра преди въпросния тунел има светофар - 3 ленти...Спирам си културно и тогава един дивак с голф 3 Джи Ти Ай с едно к**ва вътре се тросва до мен. И почва да ми прави знаци да пилим...не ми трябваше много
. Забравих набързо за софрата в нас и се наточих....Както и да е, тръгнахме и малко преди тунела го водех с 2-3 метра когато антирадара ми побесня да квичи...викам си ТВА е!
- ще има куки. Намалих леко - оня се изравни с мен, леко спирачките и 50ина метра преди куките го пуснах и се скрих зад него - оня пич нещо се накефи вътре ама кефа му траеше точно 2 секунди преди да види стоп палката...скоростта му трябва да е била около 140 долу-горе по моя преценка....честито!

Към 22:30 се пребирам към нас и се влача с 40-50 км и си мисля как блаженно ще омета половин кило пържолки които си бях поръчал

на 200-300 метра преди въпросния тунел има светофар - 3 ленти...Спирам си културно и тогава един дивак с голф 3 Джи Ти Ай с едно к**ва вътре се тросва до мен. И почва да ми прави знаци да пилим...не ми трябваше много

1 мнение
• Страница 1 от 1