гембала гтр 750 ево... ааааа....

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

master of the force
Аватар

гембала гтр 750 ево... ааааа....

Мнение от alx » 01 Сеп 2004, 5:34

сънувам пак аз.. ма се събудих щото ми потекоха лигите (докато спиш и се лепят по възглавницата и ти стаа едно мокро и гот.. докато не се събудиш и после си търсиш друга възглавница :roll:

ма преди да се събудя...

звъни телефона в събота и един приятел вика- идвай бързо на драга да видиш ко дживотно доде ...

колко ми тряя- мятам се на моята надеждна тойота корола от 93та година и допърпорвам до пистата.. и кво виждам... смут сред феновете.. всеки си гледа в краката (една педя пред пръстите) и всичките изглеждат като са им изяли закуските... придърпвам двама-трима дето ги познавам и викам- "кой изяде закуските"? мигат на парцали и сочат едно порше... гледам аз и ми мяза на гт2.. кво толкоз- 11.9-12.0 добре карано... ма младежите са със сериозни автомобили- не е като да се наплашат от едно гт2- ша го схрускат (има коли във 10те че и във 9те...).... викам- и ко? гт2... що потънали корабите? викат- иди виж...отивам аз и кво- гтр 750 ево... като се облещих и забравих да си затворя устата... таквоз само на картинка го бях виждал... пича седи и се подхилва.. а аз гледам да не си настъпя езика и се чувствам като сан бернар във лятна жега... езика до маратонките, гледам влажно и гледам да застана на сянка :mrgreen: бах тая костенурка на анаболи...

момчето после се пуска, не се шегува- 5000 оборота и пуска съединителя... изкарва по 1.6 на 20 метра и отковава 10.3, после 10.1, после 10.6... сериозна работа за не-драгстер със драг радиали...

бие 2 пъти (един турбо вет около 600 коня и една единична супра около 700 коня дето не мое да тръгне ма последните 100 метра го настигаше като за световно), пада веднъж убедително от един 2000 коня драгстер (нали)... ма се бори момчето сериозно. после за малко да закове едно сузуки gsx1000, ма онова го настигна и го мина последните 50 метра... после бие поред едно правено ево, една рх-7 мазда и пак евото (онзи рови под капака и 2рия път не е по-бърз, но пък детонира като змей и почти виждам бутало във ауспуха (ма се скрива бързо)...

аз седя и блея и гледам как поршето прави на салата още асортирани герой със лъскави и не толкова лъскави возила...

седя и размишлявам.. (лесно ми е- седя край пистата със мойте сърдити 92 коня и 3 автоматични скорости)... човека дал толкоз пари (дори не знам колко чини таз гембала), идва тука, троши си колата, бие, пада, смее се, гледа сърдито като 2000 коня кола го отнеся като камериерка ютия... феновете идваме във най-различни кройки. не можеш да погледнеш един човек и колата му и да решиш какъв е и колко струва... визията често е лъжлива... стереотипизирането (баси думата) носи повече вреда от колкото полза. независимо дали си на драга или в .. леглото сънувайки...

отивам да си пера калъфката на възглавницата.

и не, не се пуснах с него. една камерирка си мисля че му стига 8)
алекс
трабант 601с
разни други возила

Назад към Страхотни истории