няколко БМВта дрифтят
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
RSxRacer написа:320iPower написа:имам да съобщя тъжна вест днес ходихме на полигона
единствено светлио с 2.7турбо можеше да плъзга,другаря саваков(мамицата му) е излял по целия завои нещо като смола и пътя лепне чак
Ванка сичко ок ама като те викаме да караме се идваш и се праиш че ти има нещо пък виж с колегите къв си калпазанин!!!Ний ли сме кофти или те са много добри
Кире аз лично обещавам за следващия път да се обадя да се возиш при мен и да си покараме и изкараме готено
поздрави

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
nesko написа:RSxRacer написа:320iPower написа:имам да съобщя тъжна вест днес ходихме на полигона
единствено светлио с 2.7турбо можеше да плъзга,другаря саваков(мамицата му) е излял по целия завои нещо като смола и пътя лепне чак
Ванка сичко ок ама като те викаме да караме се идваш и се праиш че ти има нещо пък виж с колегите къв си калпазанин!!!Ний ли сме кофти или те са много добри
Кире аз лично обещавам за следващия път да се обадя да се возиш при мен и да си покараме и изкараме готено
поздрави
дан забраш

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3