E30 M3 Rally video
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
60 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
Пробвайте в момента от клиенти на БТК как е
все пак искаме да ползваме този адрес за
качване на файлове на форума и е много
важно да се вижда добре от всички
интернет доставчици.
все пак искаме да ползваме този адрес за
качване на файлове на форума и е много
важно да се вижда добре от всички
интернет доставчици.
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Някой (Гьорцето да се чувства поканен) да го качи като торент на арената плиийз. Ще черпа бири.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Аз съм към NewAge и тегла с минимум 600 кб/с,а до преди малко тоя файл го теглех с 1,5 мб/с и мисла,че до нкллко минс трябва да съм го свалил тва филмче 

Tux0 Ca !

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Нещо не тръга.По точно а да тръгне ма забива плеъра а го пробвах на различни ма се тая
Ма май не е от тва че няам кодек щот тогас не го пуска въобще.Та кажете ко стаа щот малко съм лошия хакер и немоа го пусна а кат чета одзивите и се нааквам 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Аз даже като не мога да го гледам си го пускам само като фон да ми крещат S14ки.
Мнооого яко филмче 

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
rosen.kolarov написа:Да помоля отново за тест от БТК, как е в момента

Около 40 KB/s като съм шейпнат на 512kbit/s ! А до вчера не можех да се закача даже.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- Новини
-
Филмчето е уникално, просто уникално
Час и нещо гледаш как едно от последните BMW-та правени за първично удоволствие на асфалта поглъща всеки милиметър от шосето минавайки през някакви невероятни траекторий. Просто те омагьосва.... И аз като DAWOLF го гледах няколко пъти. Мамка му защо БМВ не запазиха 3-та серия именно за манияците на точно такива автомобили.... на коли посветени на шофьора... на коли, неподчиняващи се на никакви електронни помагала, стабилизиращи системи и т.н. Коли, създадени да носят високи дози адреналин.... коли с които не знаеш как ще излезеш от завоя но въпреки това влизаш с педала до долу... Майната й на возията... искам да карам, а не да се возя... Искам да усещам всяко камъче на пътя и да чувам рева на двигателя под капака...
Еххх! Поздравявам с това филмче всички, които са си харесали марката БМВ не заради престижа, не заради показа на обществено положение, не заради хм - гъзарията.... а заради онова чувство, което тези коли пораждат когато завъртиш ключа на Бимата и чуеш не електронните системи и тихичкото жужене откъм двигателния отсек... а рева на някоя стар баварски шедьовар и ударите в сърцето си. Мамка му и кола.... с нея в завоя си като "ден за ден", в случая сантиметър за сантиметър асфалт... не те интересува как ще излезеш от завоя, искаш просто той да не свършва...
Е30 си остава легенда. Дано опазя дълги години Е30-ката си.... един ден ще си я показвам на хлапетата и ще им обяснявам, че това е бил някогашния владетел на пътищата.

Час и нещо гледаш как едно от последните BMW-та правени за първично удоволствие на асфалта поглъща всеки милиметър от шосето минавайки през някакви невероятни траекторий. Просто те омагьосва.... И аз като DAWOLF го гледах няколко пъти. Мамка му защо БМВ не запазиха 3-та серия именно за манияците на точно такива автомобили.... на коли посветени на шофьора... на коли, неподчиняващи се на никакви електронни помагала, стабилизиращи системи и т.н. Коли, създадени да носят високи дози адреналин.... коли с които не знаеш как ще излезеш от завоя но въпреки това влизаш с педала до долу... Майната й на возията... искам да карам, а не да се возя... Искам да усещам всяко камъче на пътя и да чувам рева на двигателя под капака...
Еххх! Поздравявам с това филмче всички, които са си харесали марката БМВ не заради престижа, не заради показа на обществено положение, не заради хм - гъзарията.... а заради онова чувство, което тези коли пораждат когато завъртиш ключа на Бимата и чуеш не електронните системи и тихичкото жужене откъм двигателния отсек... а рева на някоя стар баварски шедьовар и ударите в сърцето си. Мамка му и кола.... с нея в завоя си като "ден за ден", в случая сантиметър за сантиметър асфалт... не те интересува как ще излезеш от завоя, искаш просто той да не свършва...
Е30 си остава легенда. Дано опазя дълги години Е30-ката си.... един ден ще си я показвам на хлапетата и ще им обяснявам, че това е бил някогашния владетел на пътищата.

60 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4