BMW E87 Donuts and burnouts
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
aero написа:сравнението с голфа показва че на по ниска цена получаваме по добра кола![]()
![]()
![]()
определено единичката ми се издигна в очите![]()
ако се изключат повечето електроники ще стане голяма палавница
В случая с тази единица като и сложат LSD няма да има никаква електроника, на клипчето все още е стандартна.Дано скоро качат клипчета след промяната и.
Иначе и на обикновената единица проблема ти се решава със задържането на един бутон

- Kompressor
- кандидат ентусиаст
-
добра е добра е мн даже мен ме кефи пък ако ми я дават няма да я откажа ако ще и да ми викат женчо и тн .... та недейте да затваряте темата че е доста интересно ако се захващат момчетата да я правят по-готина затова maXimal дръж в течение на нещата 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Защо си мислите че накой ненавижда новите коли?
Ми просто като толкова много го кефи някой Е30 вонаги може да си държи една в гаража!А относно новите нека да са гадни
Просто са скъпи.Кое не може да се върти всичко дето има повер се върти са ше се види Е92 дали няма да рисува
Яко ама скъпо!
Ми просто като толкова много го кефи някой Е30 вонаги може да си държи една в гаража!А относно новите нека да са гадни

Просто са скъпи.Кое не може да се върти всичко дето има повер се върти са ше се види Е92 дали няма да рисува

Яко ама скъпо!
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2