Дрифт битка: BMW M3 срещу Ford Mustang GT!

Видео клипове с участието на нашите любими Баварци.

Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: ///М3
Мечтае да кара: ///М3

Re: Дрифт битка: BMW M3 срещу Ford Mustang GT!

Мнение от Гецата » 26 Окт 2011, 0:59

Zagy написа:Вие май не сте много наясно с концепцията този вид състезание... Мката била по-бърза и подобни щуротии... просто шофьора на М-ката е пълен идиот, грам не си следеше позицията, не спазваше дистанция и затова Мустанга биваше принуден да лети по тревата и да го пуска, за да не се изпопребият...

явно ти не си много наясно с концепцията :roll:
специално в този батъл и в двата ръна Е92 беше по бърза вижда се с просто око :lol:
виж да кежеш че е по агресивен да но пълен идиот :confused:
и идеалната треактория и за двамата е една и такова нещо като спазване на дистанция в дрифта няма :mhihi:
в първия рън по никакъв начин не може да се каже че Е92-та е пречела на Мустанга при положение че от самото начало дръпна и нямаха никакъв допир :D
във втория рън опитите за изпреварване при положение че е по бърз са напълно нормални пи положение че едно изпреварване ще му донесе сигурна победа :yes:

Zagy написа:
Гецата написа:
Zagy написа:Не съм съгласен - шофера на Мката просто беше идиот или новак...

че е идиот е идиот то на това ниво един нормален не е стигнал
но да кажеш че е новак е просто смешно ;)

Имах предвид че е нов в М-ката... малко да я е карал...

затова не мога да кажа дали от скоро я кара но със сигурност знае как да я подкара :bowdown:
Изображение
"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 26 Окт 2011, 10:15

Може и да си прав... :paranoid: не съм съвсем наясно с правилата на дрифт батъла - гледал съм такива битки по телевизията и нета и все си мислех, че идеята е да се правят обиколки, като участниците си сменят водачеството на всяка една или две обиколки... та оттам си мисля, че шофьора на М-ката правеше простотии и сечеше Мустанга, абе опитваше се да го прецака... нямам идея това позволено ли е при дрифта.
Si non confectus, non reficiat.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 26 Окт 2011, 10:32

Не, фатката като правят батълите е този отзад да го изпревари. При този вариянт получава сиг победа. :yes:
Както и да не се прекъсва дрифта, което направи мустанга още на първия рън и да вади колкото се може повече пушек.
На вторият рън, след първия завой мустанга прекъсна дрифта и удари спирачките, така ако М-ка го удари, тя ще бъда виновна и ще се дисквалифицира. Но М-ката дори на дрифт, успя да го заобиколи :lalala:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 27 Окт 2011, 0:19

Kroki написа:Както и да не се прекъсва дрифта, което направи мустанга още на първия рън и да вади колкото се може повече пушек.

Чакай малко....дрифти се във завоя,нали така,а на правате се кара направо :!: освен ако няма навързани завои,почти без права м/у тях.
Мустангът никъде не си е прекъсвал дрифта,просто човека си изправя плавно колата в края на завоя по правата към следващият завой,докато BMW-то мята камшици,чак у тревата влиза,иначе създава впечатление за мноо дрифт....
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 27 Окт 2011, 10:42

Не знам какво го мислите толкова, мустанга си изяде плесниците от бавареца и тва е :twisted:
Tux0 Ca !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от mitaka7 » 27 Окт 2011, 11:56

Нищо учудващо. :mhihi:

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: ///М3
Мечтае да кара: ///М3

Мнение от Гецата » 27 Окт 2011, 11:56

немо написа:
Kroki написа:Както и да не се прекъсва дрифта, което направи мустанга още на първия рън и да вади колкото се може повече пушек.

Чакай малко....дрифти се във завоя,нали така,а на правате се кара направо :!: освен ако няма навързани завои,почти без права м/у тях.
Мустангът никъде не си е прекъсвал дрифта,просто човека си изправя плавно колата в края на завоя по правата към следващият завой,докато BMW-то мята камшици,чак у тревата влиза,иначе създава впечатление за мноо дрифт....

чакай малко състезанието не беше ли по дрифт и за какво каране направо говорим :mhihi:
отсечката на пистата опрделена за батълите се кара само на дрифт независимо дали правата е къса или дълга :idea:
Изображение
"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 27 Окт 2011, 21:11

Гецата написа:чакай малко състезанието не беше ли по дрифт и за какво каране направо говорим :mhihi:
отсечката на пистата опрделена за батълите се кара само на дрифт независимо дали правата е къса или дълга :idea:

Геца,
и на 2-та ръна ясно се вижда как BMW-то презавива на излизане от завоя и прави камшици,на 1-вия рън преди 2-рия завой чак отиде да оре,забележи след 2-рия завой как му се метна задницата докато мустангът си изправя безгрижно :!:
На 2-рият рън не го е забавил мустанга,просто BMW-то се беше пренавило и направи яко презавиване на излизане от 1-вия завой.Забележи на финала(след 2-рия завой) как се укротява BMW-то и как Мустанга :!:
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 29 Окт 2011, 15:19

Накрая, точно BMW-то тръгна да го изпреварва и затова така направи.. И кво като прави камшици, нали целта е да продължи дрифта.. ;)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: 550i e60 , M3 e36

Мнение от hpf » 29 Окт 2011, 23:37

по точните правила на това състезаниев първия рън победата е за форда във втория е за БМВ-то но като цяло
М-ката беше 2 -класи над форда

първия рън е загоба за БМВ-то защото излезе от пистата
втория загоба за Форда по същата причина
но ако изкличим тези гршки разликата и в колите и карачите е голяма

отидете да погледате такова състезание на живо и после пишете :)

Предишна

Назад към Видео