BMW Събор 2011 видео
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Re: BMW Събор 2011 видео
Dpy написа:Напротив, клипа от миналата година го гледам често за надъхване, дори на разни домашни партита е ставало спор за автомобили и марки, само им го пускам и млъкват набързо

Като вземат да ми говорят за разни лагуни и фабии

- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
Защо толкова сте се напънали някой клип да има "Официален" в началото. Толкова ли е важна тази думчика, че ви пречи да гледате ?
Мисля, че хората са се постарали и са направили страхотен клип и вместо да оцените труда им, вие се пънете кой да е официален и кой не.
Евала на tuning.bg, страшен е
Мисля, че хората са се постарали и са направили страхотен клип и вместо да оцените труда им, вие се пънете кой да е официален и кой не.
Евала на tuning.bg, страшен е

Надписът "официален" няма нищо
Просто летвата е доста вдигната и всеки очаква нещо, поне толкова добро, колкото и миналогодишното видео
Целта на критиките не е да се обиди някой и да има сърдити, а ако може хората, които са го направили да разберат какво се харесва от обикновените фенове, това би било само в техен интерес.
Предполагам се сещате, как след видеото от събор 2009 имаше доста негодуващи, от това че клипът показва основно какво става на пистата и няма интересни моменти извън нея. Никой не се разсърди, напротив, в следващото видео беше коригирано и се получи един наистина много добър клип, каращ хора дори които не са фенове на марката да настръхват.

Целта на критиките не е да се обиди някой и да има сърдити, а ако може хората, които са го направили да разберат какво се харесва от обикновените фенове, това би било само в техен интерес.
Предполагам се сещате, как след видеото от събор 2009 имаше доста негодуващи, от това че клипът показва основно какво става на пистата и няма интересни моменти извън нея. Никой не се разсърди, напротив, в следващото видео беше коригирано и се получи един наистина много добър клип, каращ хора дори които не са фенове на марката да настръхват.
Dpy написа:Напротив, клипа от миналата година го гледам често за надъхване, дори на разни домашни партита е ставало спор за автомобили и марки, само им го пускам и млъкват набързо
Не ми следиш мисълта, мисля

Ако още не ме разбираш - клипът от миналата година е дело именно на Катана

До тук съм с Офф-а, сори

А стига бря, верно ли е бил на Катана тийм 
Имах предвид това, от поста ти.

Имах предвид това, от поста ти.
И да излезе, ще го изгледаме един-два-три-пет пъти и до там... После пак същото...
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
- BIRICHKA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ис-требител
Браво на екипа на тунинг.бг за положените усилия, за да можеме да си припомним емоциите.
Клипа специално на мен ми хареса.

Клипа специално на мен ми хареса.
Some say he spends most of his time on bmwpower-bg.net
- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
нещо много ми цикли върви на кадри не знам защо
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
заради видео картата ти. единия вариант е да го изчакаш да се зареди целия и да го пуснеш или да го намериш във вбокс или ютуб
Tux0 Ca !

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
SpUd3r написа:заради видео картата ти. единия вариант е да го изчакаш да се зареди целия и да го пуснеш или да го намериш във вбокс или ютуб
Бях го намерил същия клип в youtube само ,че с друга музика и пуснах тема заключиха ми я защото не бил офицялния клип ,а сега изведнъж стана !

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
не мисля, че този клип ни е официалния за събора
а темата ти се заключи, защото изтриха клипчето от ютуб, нека караме сега по темата
а темата ти се заключи, защото изтриха клипчето от ютуб, нека караме сега по темата

Tux0 Ca !

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
SpUd3r написа:не мисля, че този клип ни е официалния за събора

- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
Мисля че и двата клипа са направени с мерак, така е не всеки е професионалист като катана, но мисля че са се справили, това е моето мнение! 

Drive Only Cool Cars - E30 Baby 

37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3