E30 Turbo vs. E60 ///M5 - Бургас ???
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
E30 Turbo vs. E60 ///M5 - Бургас ???
Колеги ,кои са тези герои
http://www.vbox7.com/play:e94e1bdd
Някой от форума ли е в едната та дори и в двете коли
Дали това "Бургас" в надписа на клипа е вярно ?
Как един път някой не направи един клип като хората - някой да снима от задната седалка с камерата - километража,другата кола, дистанцията да е дълга за да се види какво се случва нагоре и какво точно се случва детайлно
Бургазлии си имат егати невероятната отсечка до Карнобат ,там е мястото в България дето единствено със сигурност на места може да се кара спокойно с 300 + км/ч като е чисто от към трафик и лоши метеорологични условия ...
В случая в един момент към края Е30-ската взе да дърпа ,но не се вижда скороста ,все си мисля ,че на висока скорост няма шансове
п.с. В коментарите чета ,че Е60-тката е 545 с 333 коня
Така всичко изглежда по-достоверно
Георги Пенчев

http://www.vbox7.com/play:e94e1bdd
Някой от форума ли е в едната та дори и в двете коли

Дали това "Бургас" в надписа на клипа е вярно ?
Как един път някой не направи един клип като хората - някой да снима от задната седалка с камерата - километража,другата кола, дистанцията да е дълга за да се види какво се случва нагоре и какво точно се случва детайлно

Бургазлии си имат егати невероятната отсечка до Карнобат ,там е мястото в България дето единствено със сигурност на места може да се кара спокойно с 300 + км/ч като е чисто от към трафик и лоши метеорологични условия ...
В случая в един момент към края Е30-ската взе да дърпа ,но не се вижда скороста ,все си мисля ,че на висока скорост няма шансове

п.с. В коментарите чета ,че Е60-тката е 545 с 333 коня

Георги Пенчев
- Cosworth
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
- Мечтае да кара: Турбо кола със задно
- Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto
Само знам Пенчев, че не е оргинална М5-цата но на външност е абсолютно същата.Ако са една до друга с оргиналната неможе да се разбере, Освен по талона.Но иначе за гонката има 2-ма 3-ма от форума които могат да разкажат за какво става въпрос. Иначе клипа горе доло става не бях го гледал. 

- m@rtin
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i E39 Touring M54
3 мнения
• Страница 1 от 1