Bmw e46 320 Cabrio Chiptuning
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Бимбо
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320i E46,Е30+М50b25(stroke)
- Мечтае да кара: M3 Е92 DCT,М5 2011 F10
- Детайли за колата: Спортно окачване FK High Sport M3(Coilover-реголируемо),спортна генерация на 63мм+спортни резонатори,плетен спортен колектор,иридиеви свещи Denso Iridium IK20,шорт шифтър на ACT,сменен дросел,cold air intake-K&N,олекотени жданти R15(магнезиеви)BMW/4.5кг(с гума 12.2кг).Горивен регулатор JDM(SARD).Горивна мопма от Ауди(7.0bar.)с армирани горивни маркучи.Частично олекотяване,Recaro 9.8кг(състезателна седалка),крайно тегло с 15л бензин(1288кг),разпънки(реголируеми-HKS),полу-сликове ADVAN A032R
Re: Bmw e46 320 Cabrio Chiptuning
Няма да му се повярва на този чипиран кабриолет ако ме засече някога(недай си боже ме заяде)
!Моята е с чип на 7100об/мин и на 3-та прави точно 140км/ч затова си мисля,че не и е сменян дифа на кабрио 20-ката!Доста е слаба ДОСТА! 

- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: М50+++
Бимбо написа:Няма да му се повярва на този чипиран кабриолет ако ме засече някога(недай си боже ме заяде)![]()
![]()
!Моята е с чип на 7100об/мин и на 3-та прави точно 140км/ч затова си мисля,че не и е сменян дифа на кабрио 20-ката!Доста е слаба ДОСТА!
Давай да видим някой твои клип де

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
- Бимбо
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320i E46,Е30+М50b25(stroke)
- Мечтае да кара: M3 Е92 DCT,М5 2011 F10
- Детайли за колата: Спортно окачване FK High Sport M3(Coilover-реголируемо),спортна генерация на 63мм+спортни резонатори,плетен спортен колектор,иридиеви свещи Denso Iridium IK20,шорт шифтър на ACT,сменен дросел,cold air intake-K&N,олекотени жданти R15(магнезиеви)BMW/4.5кг(с гума 12.2кг).Горивен регулатор JDM(SARD).Горивна мопма от Ауди(7.0bar.)с армирани горивни маркучи.Частично олекотяване,Recaro 9.8кг(състезателна седалка),крайно тегло с 15л бензин(1288кг),разпънки(реголируеми-HKS),полу-сликове ADVAN A032R
Radoslav318i написа:Бимбо написа:Няма да му се повярва на този чипиран кабриолет ако ме засече някога(недай си боже ме заяде)![]()
![]()
Давай да видим някой твои клип де
http://vbox7.com/play:41f63b80 (тук колата е без чип,регулатор,и 6.5 баровата помпа от Ауди 1.8т)да не говорим,че бях прекалил с добавките и колата във високите обороти(5200-6500)я нямаше абсолютно никаква!
http://vbox7.com/play:1a3816ea (тук колата е без чип и 6.5 баровата помпа)
Клип с чипа и 6.5 баровата помпа нямам защото по колата изникнаха доста проблеми и то преди да я настроя(на дино и на магистралата)!Очаквайте включване!

Мисълта ми беше,че не съм искал да обидя никого или неоценя труда на момчетата,просто като ми сложиха чипа съвсем леко я пренастоиха(през широколентовата) и я подкарах(5 мин преди да гръмне дебитомера)разликата между клиповете които постнах беше...........ОСЕЗАЕМА!Да имам и други подобрения,но........!Ако не е настроена хубаво една 20-ска няма смисъл да подминава 6500об/мин!Аз като си погледнах кривата на мощноста на последните 2-динота след 6280об/мин самата тя скача от Еверест надолу с главата

Точно за това, след перформънс, трябва първо да се мине Дино, за да се знае след това до колко да се ръчка... според графиката... Някои си мислят, че като удрят ограничители при Драга и мноУ бЕга... Е да, ЪмЪ нИе
Ограничителите са за бърновете
... Не става само с газ, трябва и акъъъъъъл

За сток си има данни из нета до колко...

За сток си има данни из нета до колко...

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
95% от сток бензинките е хубаво да ги караш до ограничител и то не защото след 6000 върви повече отколкото от 5500 до 6000, а защото при превключване идваш на по-високи обороти и колата наема доста по-добре (в случай на сток дългите предавки)
ако си с къси предавки, т.е. като включиш и от 6000 паднеш на 5200, най-добре да си караш в тия обороти, ама къде я такава кола, освен с подредена скоростна кутия
ако си с къси предавки, т.е. като включиш и от 6000 паднеш на 5200, най-добре да си караш в тия обороти, ама къде я такава кола, освен с подредена скоростна кутия

You said: "Time will change!" What if it changes you?
vicho написа:ако си с къси предавки, т.е. като включиш и от 6000 паднеш на 5200, най-добре да си караш в тия обороти, ама къде я такава кола, освен с подредена скоростна кутия
Ти баш това ли намери да попиташ? Къде я такава кола ?! 'Сякаш незнаеш с к'ъв диф съм

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2