Drift ONBOARD (сделано в БГ)
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- racing_fan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Nissan
- Мечтае да кара: Twin Supercharged E92 M3
Автора съм аз. Все още не съм дрифтър, но се готвя за догодина с един ориз и аз да се пробвам с дрифта. Благодаря за високата оценка. Той майстора ми ми каза, че няма да ми направи колата, за да продължа със снимането, а не с карането.

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
racing_fan написа:Автора съм аз. Все още не съм дрифтър, но се готвя за догодина с един ориз и аз да се пробвам с дрифта. Благодаря за високата оценка. Той майстора ми ми каза, че няма да ми направи колата, за да продължа със снимането, а не с карането.![]()
![]()
човек през тва време вземи някой да го обучаваш да снима и като ти е готова колата той да снима, пък после ти да си направиш монтажа

Tux0 Ca !

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
racing_fan написа:Автора съм аз. Все още не съм дрифтър, но се готвя за догодина с един ориз и аз да се пробвам с дрифта. Благодаря за високата оценка. Той майстора ми ми каза, че няма да ми направи колата, за да продължа със снимането, а не с карането.![]()
![]()
Страшен е клипа , лудница , мале-мале , на Владо дроселите как се отварят , на Ремуса Турбината съска и чак бомбетата подскачат

racing_fan , давай скоро и ти на пистата с вратите напред из между нас

Георги Пенчев
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2