Drift ONBOARD (сделано в БГ)

Видео клипове с участието на нашите любими Баварци.

Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Nissan
Мечтае да кара: Twin Supercharged E92 M3

Мнение от racing_fan » 23 Юни 2009, 3:10

Автора съм аз. Все още не съм дрифтър, но се готвя за догодина с един ориз и аз да се пробвам с дрифта. Благодаря за високата оценка. Той майстора ми ми каза, че няма да ми направи колата, за да продължа със снимането, а не с карането. :D :D :mhihi:

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 23 Юни 2009, 9:59

racing_fan написа:Автора съм аз. Все още не съм дрифтър, но се готвя за догодина с един ориз и аз да се пробвам с дрифта. Благодаря за високата оценка. Той майстора ми ми каза, че няма да ми направи колата, за да продължа със снимането, а не с карането. :D :D :mhihi:

човек през тва време вземи някой да го обучаваш да снима и като ти е готова колата той да снима, пък после ти да си направиш монтажа :D
Tux0 Ca !
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 23 Юни 2009, 16:40

racing_fan написа:Автора съм аз. Все още не съм дрифтър, но се готвя за догодина с един ориз и аз да се пробвам с дрифта. Благодаря за високата оценка. Той майстора ми ми каза, че няма да ми направи колата, за да продължа със снимането, а не с карането. :D :D :mhihi:

Страшен е клипа , лудница , мале-мале , на Владо дроселите как се отварят , на Ремуса Турбината съска и чак бомбетата подскачат :shock: , другите и те правят мазало и Франки го има как си пали гумата :twisted:

racing_fan , давай скоро и ти на пистата с вратите напред из между нас :twisted:

Георги Пенчев
Изображение

Предишна

Назад към Видео