Малко резил от Бухово

Видео клипове с участието на нашите любими Баварци.

Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Малко резил от Бухово

Мнение от (bubsa) » 28 Апр 2009, 23:18

http://www.youtube.com/watch?v=2eRW1bhVMag

Първо направих 2-3 прилични обиколки,и когато реших че съм посвикнал с пистата започнаха да снимат клипа и се изложих много :uups: задните гуми загряха и почна предницата да тръгва повече :(
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 318 TDS touring

Мнение от St.Dilov » 29 Апр 2009, 6:39

;) :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 29 Апр 2009, 11:52

Трябва да се организираме аматьорите и да отидеме да покараме там,но да ви кажа слагаите 15" отзад че не е като да караш из люлинските улици :uups:

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 29 Апр 2009, 21:30

не е от гумите че са загрели на първите 2 завоя не пусна кормилото и след като само се върне му върти обратен а на последния точно преди да свърши клипа треаше да почнеш да завиваш преди да доиде завоя защото така или иначе ще правиш обратен та треаша да я хлъзнеш преди завоя я така си мисля :winky: :winky: :winky: :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 29 Апр 2009, 21:48

Абе за пръв път карам на писта и слабата кола и грапавия асфалт си казаха думата,предобрих я на двата завоя защото започна много трудно да тръгва и давах прекаленно много газ.Много ме е яд че не снимаха първата обиколка :(
Следващия път ще заснема по-читаво каране надявам се :uups:

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само русо и с 19"
Мечтае да кара: същото (е39) ама М

Мнение от CA3108KM » 29 Апр 2009, 22:56

човече.. виж клипа ми по-долу... същия ден ли си ходил или е било през седмицата.. и между другото отзад слагайте п отесни куми и малък цолаж изключваш тр. контрола и 90 коня да ти е колата пак ще поднесе...то и асфалта е гадничак де.. ама ше се опрай с времето ак осе идва по често :mhihi: иначе добре добре само напред..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 29 Апр 2009, 23:10

Клипа ти е от неделя(и тогава бях,но с един форд фокус) погледах малко и си тръгнах,а тоя клип е от вчера.
Другия път като сложа 15-ките ще е друга работа,а сега бях с 225/45/17 с доста граифер.
Защо асфалта не е като по люлинските улици :bcry:

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от CA3108KM » 30 Апр 2009, 13:31

(bubsa) написа:Клипа ти е от неделя(и тогава бях,но с един форд фокус) погледах малко и си тръгнах,а тоя клип е от вчера.
Другия път като сложа 15-ките ще е друга работа,а сега бях с 225/45/17 с доста граифер.

принципно пистата е добеа за дрифт но е правена за акртинг..за това асфалта е такъв и се е пооронил от дъждовете.. и от некаране грапавината е останала..може би мислех си ако се залее с дзиф на места ще стане по гладка.. но дали ще издържа на температурните промени ?

луд с палатка
Аватар
Кара: Хората да залягат
Детайли за колата: кихащо кабрио

Мнение от ТУРБО » 30 Апр 2009, 20:08

CA3108KM написа:
(bubsa) написа:Клипа ти е от неделя(и тогава бях,но с един форд фокус) погледах малко и си тръгнах,а тоя клип е от вчера.

принципно пистата е добеа за дрифт но е правена за акртинг..за това асфалта е такъв и се е пооронил от дъждовете.. и от некаране грапавината е останала..може би мислех си ако се залее с дзиф на места ще стане по гладка.. но дали ще издържа на температурните промени ?

Да но с тоя дзиф ще има доста сцепление на места и няма да стане готино!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от CA3108KM » 30 Апр 2009, 20:35

може и така да е ... но поне ще е по гладко..за това казах че не знам .. може да помогне може и да навреди.. някой по компетентен трябва дасе изкаже...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 30 Апр 2009, 23:18

Пичове не е виновен асфалта,просто колите са ни много слаби :( Силните Е30-ки си се пързалят без проблем(верно че 5-6 обиколки и гумите заминават)
Аз другия път слагам пласмасови 15" и ако пак не става ще си карам вечерно време из Люлин :mhihi: а там само ще гледам.

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от CA3108KM » 01 Май 2009, 9:35

(bubsa) написа:Пичове не е виновен асфалта,просто колите са ни много слаби :( Силните Е30-ки си се пързалят без проблем(верно че 5-6 обиколки и гумите заминават)
Аз другия път слагам пласмасови 15" и ако пак не става ще си карам вечерно време из Люлин :mhihi: а там само ще гледам.

в града е опасно застрашава се живота на околните.. и имуществото им.. друго е на писта..

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 01 Май 2009, 12:13

'мани не ви трябва да се дрифтите с е36 под 200коня..само проблеми и ядове и главоблъсканици :mhihi:
Изображение

Назад към Видео