Въпроси и съвети при избор на G2X
Модератор: Технически модератори
Re: Въпроси и съвети при избор на G2X
Зависи как го караш . Ако караш 100-120 на магистрала пада под 5 .
Аз работата ми тук е на 10 километра . Отивам на работа зареждам безплатно и се прибирам . Понякога зареждам и у дома но рядко . Така че даже си мисля за следващия автомобил като продам сегашния да си взема нещо изцяло на електричество . Примерно нещо от сорта на i4
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Аз работата ми тук е на 10 километра . Отивам на работа зареждам безплатно и се прибирам . Понякога зареждам и у дома но рядко . Така че даже си мисля за следващия автомобил като продам сегашния да си взема нещо изцяло на електричество . Примерно нещо от сорта на i4
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Здравейте,
Предлагат ми 320d на 238 хил. км за 15,000 евро. От първи собственик - германец, произведена и регистрирана в края на 2020 година.
Кои са нещата, които трябва да гледам и задължително да сменя след покупка? А кои биха били препоръчителните компоненти за смяна?
Колко биха стрували най-скъпите ремонти?
Цената спрямо тези километри добра ли е?
Благодаря на отзовалите се!
Предлагат ми 320d на 238 хил. км за 15,000 евро. От първи собственик - германец, произведена и регистрирана в края на 2020 година.
Кои са нещата, които трябва да гледам и задължително да сменя след покупка? А кои биха били препоръчителните компоненти за смяна?
Колко биха стрували най-скъпите ремонти?
Цената спрямо тези километри добра ли е?
Благодаря на отзовалите се!
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: LCI2
B48B20А
Да не е била служебна, не са ѝ малко километрите? Гледай за подробна сервизна история, не за ония хвърчащите книжки, а при дилъра. Ако маслото е сменяно на 25-3000 км не е много добре. Маслото на скоростите трябва да е сменяно поне веднъж, искай доказателство. Иначе B47 е сравнително здрав мотор, няма грижи с веригите. Може да огледаш охладителя на ЕГР-а за течове или засъхнал антифриз, май имаше сервизна акция за подмяната му. На ДПФ-а също може да се види какво е състоянието на диагностика. След покупка се сменят стандартните неща - масло на двигател, кутия и диференциал, филтри, спирачна течност. 2-3000 евро си предвиди.
Ако няма сериозни проблеми и наистина е от първи собственик цената си е добра.
Ако няма сериозни проблеми и наистина е от първи собственик цената си е добра.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
зависи и от екстрите, ако е с базови фарове, платнен салон и километраж със стрелки не е много cool , ако е поръчана без нищо допълнително като нова е била 35,000 евро +- дребни
я дай снимки да се направим на оценители

я дай снимки да се направим на оценители

You said: "Time will change!" What if it changes you?