Айде стига
Модератор: I.Voykov
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Айде стига
Айде стига вече с пропадане на тоя форум, постоянно изчезват теми, срива се всичко, на ден поне по 3 пъти забива, а не е от връзката и от компа повярвайте им, всички други форуми отварям, свалям филм за 2 минути, значи при мен е 6, не знам откво е, ама го оправете веднъж за винаги. Несериозно е такъв форум да не се поддържа на праилното място с правилната техника и да има сривове 

- Bloodnoon
- младши ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: E46 M3 >:)
Мен абсолютно всеки път ми дава грешка, когато добавя отговор на моя собствена тема и когато изтривам мои отговори ...
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
Re: Айде стига
sonny написа:Айде стига вече с пропадане на тоя форум, постоянно изчезват теми, срива се всичко, на ден поне по 3 пъти забива, а не е от връзката и от компа повярвайте им, всички други форуми отварям, свалям филм за 2 минути, значи при мен е 6, не знам откво е, ама го оправете веднъж за винаги. Несериозно е такъв форум да не се поддържа на праилното място с правилната техника и да има сривове
Преди малко изчезна FUN: Вицове, картинки, линкове, текстове. - значи повредата не е само в "моя телевизор"

+ това от време на време пише, че мнението не е изпратено, а после го има 15 пъти

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Шит хепънс, ко да са прави...
При мен понякога всичко се отваря циклииииииииииично, бааааааааавно... а като натисна F5 и всичко се рифрешва съ скоростта на "мигане на окото", дет се вика.

При мен понякога всичко се отваря циклииииииииииично, бааааааааавно... а като натисна F5 и всичко се рифрешва съ скоростта на "мигане на окото", дет се вика.

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
Същото и при менBloodnoon написа:Мен абсолютно всеки път ми дава грешка, когато добавя отговор на моя собствена тема и когато изтривам мои отговори ...

- chocho
- crash tester
-
- Кара: F07 530
Re: Айде стига
KIARA_G написа:sonny написа:Айде стига вече с пропадане на тоя форум, постоянно изчезват теми, срива се всичко, на ден поне по 3 пъти забива, а не е от връзката и от компа повярвайте им, всички други форуми отварям, свалям филм за 2 минути, значи при мен е 6, не знам откво е, ама го оправете веднъж за винаги. Несериозно е такъв форум да не се поддържа на праилното място с правилната техника и да има сривове
Преди малко изчезна FUN: Вицове, картинки, линкове, текстове. - значи повредата не е само в "моя телевизор"![]()
![]()
+ това от време на време пише, че мнението не е изпратено, а после го има 15 пъти
Много правилно и при мен така става казва че не е изпратено и след това го има по 2 пати и го трия че да не изглежда смешно
- Новини
-
Странни проблеми имате...
Сървъра, на който хостваме форума и сайта е меко казано бърз.
Сривове във връзката се наблюдават единствено из малките часове на ноща и то изключително рядко. Тогава просто не се зарежда нищо.
Форума не може да "забие". Или се лагва връзката или браузъра има шантави настройки.
Това е phpbb платформа - доста сложна система, която си има своите недостатъци и бъгове. Понякога се получават проблеми, но те не зависят от подръжката. Когато видим проблем, решаваме го, стига това да е възможно.
Такова нещо досега не съм срещал. С какъв браузър си, пробва ли с друг?
За да изчезне цяла тема, трябва някой от модераторите да се е опитал да изтрие дублирани постинги. Модераторите обаче са инструктирани как да се справят с този проблем.
Дублираните постинги от своя страна се получават ако връзката зацикли в момента в който пускаш мнение или ако натиснеш два пъти бутона "изпрати".
Има и други подобни дразнещи бъгове. Т.нар. "кръпки" (patch-ове), които решават такива дребни проблеми са неприложими за нашия форум, заради многобройните модификации. Обикновено веднъж годишно инсталираме направо цялостен ъпдейт на платформата и тя оправя някои от тези бъгове, но пък се появяват други и така.
Като се появи финалната стабилна версия (3.0 май беше) и я сложим, вероятно всички тези дразнещи неща ще изчезнат.
sonny написа:срива се всичко, на ден поне по 3 пъти забива
Сървъра, на който хостваме форума и сайта е меко казано бърз.
Сривове във връзката се наблюдават единствено из малките часове на ноща и то изключително рядко. Тогава просто не се зарежда нищо.
Форума не може да "забие". Или се лагва връзката или браузъра има шантави настройки.
Това е phpbb платформа - доста сложна система, която си има своите недостатъци и бъгове. Понякога се получават проблеми, но те не зависят от подръжката. Когато видим проблем, решаваме го, стига това да е възможно.
Bloodnoon написа:Мен абсолютно всеки път ми дава грешка, когато добавя отговор на моя собствена тема и когато изтривам мои отговори ...
Такова нещо досега не съм срещал. С какъв браузър си, пробва ли с друг?
KIARA_G написа:Преди малко изчезна FUN: Вицове, картинки, линкове, текстове. - значи повредата не е само в "моя телевизор"![]()
![]()
За да изчезне цяла тема, трябва някой от модераторите да се е опитал да изтрие дублирани постинги. Модераторите обаче са инструктирани как да се справят с този проблем.
Дублираните постинги от своя страна се получават ако връзката зацикли в момента в който пускаш мнение или ако натиснеш два пъти бутона "изпрати".
Има и други подобни дразнещи бъгове. Т.нар. "кръпки" (patch-ове), които решават такива дребни проблеми са неприложими за нашия форум, заради многобройните модификации. Обикновено веднъж годишно инсталираме направо цялостен ъпдейт на платформата и тя оправя някои от тези бъгове, но пък се появяват други и така.
Като се появи финалната стабилна версия (3.0 май беше) и я сложим, вероятно всички тези дразнещи неща ще изчезнат.
На мен също, много често ми забива", уж пускам мнение, в следващия момент изчезва, цялата тема, после се появява с 5 поредни мой еднакви мнения. Или както стана последния път, изчезна цялата. А иначе, сривове имам през деня, през ноща, не съм обръщал вниемание, но май са по-редки. Преди си мислех, че е заради трафика, на моята връзка, ама нъцки 

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
100% същото е и при менsonny написа:На мен също, много често ми забива", уж пускам мнение, в следващия момент изчезва, цялата тема, после се появява с 5 поредни мой еднакви мнения. Или както стана последния път, изчезна цялата. А иначе, сривове имам през деня, през ноща, не съм обръщал вниемание, но май са по-редки. Преди си мислех, че е заради трафика, на моята връзка, ама нъцки

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Абе сигурни ли сте че не ви е от връзката? При мен си върви мазно-мазно(да чукна на дърво), няколко пъти не ми се е отварял ама това е като се скапе тотално за няколко часа;) Ползвам ХР и Firefox.

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
Сигурен съм, че не е от връзката, тегля 700Мб филм не от фтп-то за по-малко от 1мин.Митко Ганчев написа:Абе сигурни ли сте че не ви е от връзката? При мен си върви мазно-мазно(да чукна на дърво), няколко пъти не ми се е отварял ама това е като се скапе тотално за няколко часа;) Ползвам ХР и Firefox.

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Значи аз като пусна да свалям торенти и всички сайтове ги отварям само че форума ми праи точно тея проблеми който пишете!
Като спра биткомет-а лети супер мазно и никога немам проблеми!
Според мен проблема ви е от доставчика или от нет-а!
Като спра биткомет-а лети супер мазно и никога немам проблеми!
Според мен проблема ви е от доставчика или от нет-а!

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума