търсачката !!

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

търсачката !!

Мнение от t0sh » 12 Юни 2007, 16:10

предложение:
текста за нови членове 'задължително се пише на кирилица' ала бала, да се допълни с нещо като:
'преди да пускате нова тема, използвайте търсачката http://bmwpower-bg.net/forums/search.php иначе ще бъдете баннат, със спрян интернет, ток, телефон, вода, парно и отнета книжка минимум за 83 години'

едит: може и инфо 'под 50 мнения не можете да гласувате в анкети'

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 12 Юни 2007, 22:01

само да добава и под 21 години неможе да пишете само да гледате .. като в Америка ... ще е мнноооооо спокоино :mhihi:
Изображение

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 13 Юни 2007, 0:18

bam-bam написа:само да добава и под 21 години неможе да пишете само да гледате .. като в Америка ... ще е мнноооооо спокоино :mhihi:

Чичо ти тихо :)

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 13 Юни 2007, 1:22

bam-bam написа:само да добава и под 21 години неможе да пишете само да гледате .. като в Америка ... ще е мнноооооо спокоино :mhihi:

Пак се месиш, където не ти е работа :idea:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bam-bam » 13 Юни 2007, 22:43

Иво написа:

Пак се месиш, където не ти е работа :idea:

личните неща мисля се решават на ЛС ;)
ако пък толко те дразни че дишам знаеш решението на проблема ти си шефа :winky:

п.п. по отношение на предложенията 1вото едва ли ще има успех хората до толко не ги виждат че им излизат като пишат ново мнение толко са невидими тея надписи :mhihi:
2рото имаше едно такова в един хардуерен форум и какво стана ... як спам докато се направят 50 мнения и после пак як спам ... ефект 0 ;)
опитваме се да оправим кочинката с забрани типично като държавата с забрани и закони които имат ефект 0 ... та дали след като те немогат тука ще има ефект вие си преценете
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 13 Юни 2007, 22:58

Ми аз ги оправям по другия начин,щото доста често взе да ми писва май :roll:
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 13 Юни 2007, 23:13

bmwdriver написа:Ми аз ги оправям по другия начин,щото доста често взе да ми писва май :roll:
ех,да имаше повече като теб

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 14 Юни 2007, 1:54

В момента ако не се бъркам ти трябват минимум 20 мнения, за да гласуваш в анкета. Горе си има "Правила", които никой обаче не ги чете. Бях пуснал тема за минимум мнения за анкета, но май е заминала с онзи проблем с базата данни. Това ме подсеща, че можем да направим един форум само за правила.

бам-бам:

1-во

Това си е проблем на хората, че не четат. Ние сме се постарали и не можем да обясняваме на всеки макар да се опитваме...

2-ро

При нас не е имало спам за тези неща. Ако се появят такива елементи ще вземем мерки.

3-то

Това не е държавата, а частен форум, който си има собствени правила.

4-то

Не съм аз шефа, но "шефовете" са на толкова малко да те изгонят отново, колкото онова в гащите ти. Извинявам се за грубия език, но това си го брой за последно предупреждение. Ако имаш да кажеш нещо, гледай да е конструктивно. Защо не вземеш да се захванеш с нещо вместо само да лаеш? Може би ще е интересно ако някой ден свършиш нещо полезно за този форум. на живо може и да си пич, но тук ще се подчиняваш на правилата, които спазваме всички. Тук няма шефове, а хора, които взимат решения, за да ви е добре да вас потребителите. Пак ще ти го кажа - ако форумът не ти харесва купи си кадет и влизай в този на Опел. Там може би ще срещнеш сродни души. ( Последното го пиша без да искам да обидя и грам хората грижещи се за форума на опел, който е един от най-напредналите в тази област... )
Изображение
Изображение

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 14 Юни 2007, 11:22

аз съм ЗА всякви крути мерки ;)
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bam-bam » 14 Юни 2007, 22:55

Иво написа:В момента ако не се бъркам ти трябват минимум 20 мнения, за да гласуваш в анкета. Горе си има "Правила", които никой обаче не ги чете. Бях пуснал тема за минимум мнения за анкета, но май е заминала с онзи проблем с базата данни. Това ме подсеща, че можем да направим един форум само за правила.

бам-бам:

1-во

Това си е проблем на хората, че не четат. Ние сме се постарали и не можем да обясняваме на всеки макар да се опитваме...

2-ро

При нас не е имало спам за тези неща. Ако се появят такива елементи ще вземем мерки.

3-то

Това не е държавата, а частен форум, който си има собствени правила.

4-то

Не съм аз шефа, но "шефовете" са на толкова малко да те изгонят отново, колкото онова в гащите ти. Извинявам се за грубия език, но това си го брой за последно предупреждение. Ако имаш да кажеш нещо, гледай да е конструктивно. Защо не вземеш да се захванеш с нещо вместо само да лаеш? Може би ще е интересно ако някой ден свършиш нещо полезно за този форум. на живо може и да си пич, но тук ще се подчиняваш на правилата, които спазваме всички. Тук няма шефове, а хора, които взимат решения, за да ви е добре да вас потребителите. Пак ще ти го кажа - ако форумът не ти харесва купи си кадет и влизай в този на Опел. Там може би ще срещнеш сродни души. ( Последното го пиша без да искам да обидя и грам хората грижещи се за форума на опел, който е един от най-напредналите в тази област... )

както казах личните неща може да ги решим на ЛС или държиш да покажеш колко си мъж (шеф) във форума :clap:.. но така и не си ме разбрал .. явно пак си на черешата и не виждам смисал да споря с радиото ;)

п.п. само внимаваи че мноо ментета има на пазара да не стане некои сакатлък :winky:
и не виждам лошо да има и критика (или поне и това го сложете в правилата че тука се пише само хубави неща за БМВ и които напише лошо ще бива баннат дори и да е прав) след като ти самия обиждаш разни марки автомобили и не само ти де ... или какво вие сте богове и може да плюете пак другите да мълчат като риби и да се съгласяват кимаики с глава ... знаеш че нема как да се получи поне при мен ... мишка не стаам и нема да стана пак ако искаш не достъпа ми отрежи ( и в това даже не те бива бай да уей ) или там кфот искаш направи ;)
Изображение

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 15 Юни 2007, 14:10

Приятел ти страдаш от някакъв феноменален интернет комплекс, който май не може да се излекува. Странно защо нито един от другите близо 9000 регистрирани потребители не ни нарича "богове" или "властелини", както и с никой друг не е имал кой знае какви проблеми. Разбрахме се и с най-костеливите орехи в името на нашия форум, но ти явно си идиот. Странно е, че на ден получавам по 20 Л.С.-та с молби за някаква помощ относно форума и още толкова хора ме питат на ICQ, а след това са останали доволни от това, че сме решили дадения проблем. С някои се бавим повече, защото и ние си имаме личен живот. Ако нещо от правилата или в отношението не ти допада подай оплакване към някой от колегите, но няма да го направиш, защото знаеш какво им е мнението за теб, както и на много твои приближени. Цитирам: "Абе на живо е свестен, а във форума не знам защо се държи като олигофрен...". Друга версия е, че се изживяваш като някакъв мъченик. Тук няма шефове, а има перфектно сплотен екип и то от приятели :idea: Ако нещо не ти харесва или не желаеш да спазваш налаганите с годините правила и начин на поведение мога да те уверя, че няма далипсваш на никой, освен на клавиатурата си. Сега с цялото си могъщество ще заключа тази тема, за да съм последният изказал се и да потъчпа и последното ти право на глас, но все още няма да ти трия акаунта, защото се надявам там някъде, в тази глава да се зароди нещо смислено и туко виж осъзнаеш, че имаш провинциален комплекс, който остро се изразява в интернетските ти писания ;)

П.П. Това е БМВ форум и мога да си плюя, която марка си искам без да ми мигне окото, освен моята :idea:
Изображение
Изображение

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума