Въпрос към съпорта...
Модератор: I.Voykov
55 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Въпрос към съпорта...
с какво тази обява http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 51774db57b
се различава от тази http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... highlight=
Нищо лично към сони,напротив,но просто ми е интересно как заглавието на една обява я комерсиализира,при положение че става въпрос за едни и същи неща,продавани от различни хора,или просто тук идва отговора "старите кучета"...не се заяждам с никого,искам просто адекватен отговор,защото ако заглавието на темата за моргата беше "секви части за е30,е34,е36,е39 нямаше да се води комерсиална,просто човека си ги е събирал,а заради това че примерно те не седят в гараж(частите) а са под небето заградени от телена ограда в повечето случаи,обявата се води комерсиална...
се различава от тази http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... highlight=
Нищо лично към сони,напротив,но просто ми е интересно как заглавието на една обява я комерсиализира,при положение че става въпрос за едни и същи неща,продавани от различни хора,или просто тук идва отговора "старите кучета"...не се заяждам с никого,искам просто адекватен отговор,защото ако заглавието на темата за моргата беше "секви части за е30,е34,е36,е39 нямаше да се води комерсиална,просто човека си ги е събирал,а заради това че примерно те не седят в гараж(частите) а са под небето заградени от телена ограда в повечето случаи,обявата се води комерсиална...
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Е тва е мноо ясно, за 10лв. ми се обадиха 10000 пъти че обявата ми е комерсиална, а продавам коли, тва е сериозна медия - рекламата трябва да се плаща

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Re: Въпрос към съпорта...
[quote="///MapTo"][/quote]
Смали си подписа бе човек.. от бая време вече си тук, навсякъде пишеш виждал ли си човек с такъв подпис?
Смали си подписа бе човек.. от бая време вече си тук, навсякъде пишеш виждал ли си човек с такъв подпис?
- ///MapTo
-
-
айде готово...подписа беше проблема,поправихме го...но не получих адекватен отговор на въпроса си а темата си беше баш на място,но както и да е...
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Мерси за подписа.
Темата си е точно за тук "проблеми и коментари свързани с сайта (
) и форума"
Ако беше нещо за Извън темата или Видеото можеше да ти отговоря.. тук нека се включат Админите и Модераторите от Купува/Продава.
Темата си е точно за тук "проблеми и коментари свързани с сайта (

Ако беше нещо за Извън темата или Видеото можеше да ти отговоря.. тук нека се включат Админите и Модераторите от Купува/Продава.
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Евала за темата...
Отдавна се канех да повдигна и аз въпроса, но винаги се спирах.
Тук е ясно, че има някаква шуробаджанащина, но защо е толкова явна? По едно време в подписа ми беше посочен линк, че продавам нещо, което го имаше и в продава. Просто седеше там за да прави впечатление. Без да ми се направи забележка, направо някой от модовете реши, че вътре трябва да пише:"Подпоса не е рекламно пано". Хубаво махнах го. Сега обаче забелязвам, че в много от подписите има линкове към обяви. Да не говорим пък за теми в продава, защото там е толкова явно всичко че не знам. Ако аз сложа заглавие "нещичко си" веднага ще ме нападнат, но ако някой от "големите'' го направи, няма нищо....
Е извинявайте но не сте прави...
Същото е и със спама в темите...
Отдавна се канех да повдигна и аз въпроса, но винаги се спирах.
Тук е ясно, че има някаква шуробаджанащина, но защо е толкова явна? По едно време в подписа ми беше посочен линк, че продавам нещо, което го имаше и в продава. Просто седеше там за да прави впечатление. Без да ми се направи забележка, направо някой от модовете реши, че вътре трябва да пише:"Подпоса не е рекламно пано". Хубаво махнах го. Сега обаче забелязвам, че в много от подписите има линкове към обяви. Да не говорим пък за теми в продава, защото там е толкова явно всичко че не знам. Ако аз сложа заглавие "нещичко си" веднага ще ме нападнат, но ако някой от "големите'' го направи, няма нищо....
Е извинявайте но не сте прави...
Същото е и със спама в темите...

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
не че нещо ... ама това го има и винаги ще го има
така че глас в пустинята
по скоро се примирете и така ще е наи добре за всички да не гризне некои некои БАНан
така че глас в пустинята

по скоро се примирете и така ще е наи добре за всички да не гризне некои некои БАНан

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
я некой да ми сложи бан та да му е*а п**ката майна, да видиш дали мога и колко време ми треа

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
bam-bam написа:не че нещо ... ама това го има и винаги ще го има
така че глас в пустинята
Е как па така го решиха...

Някак си не е много удачно не мислите ли? Нали всички бяхме равни или какво стана? Или правете забележка на вискчи или не правете на никой...

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Знаеш ли с кво се различава? С това,че на Сони може да му звъннеш
и за нещо друго и той ще се отзове.Примерно като катастрофираш да
ти отвози колата,или кат вкараш джипа в канавката,да дойде да те дръпне,
или пък за каквото още се сетиш.А на първата обява просто ще си купиш авточасти
Е там е тънката разлика
и за нещо друго и той ще се отзове.Примерно като катастрофираш да
ти отвози колата,или кат вкараш джипа в канавката,да дойде да те дръпне,
или пък за каквото още се сетиш.А на първата обява просто ще си купиш авточасти

Е там е тънката разлика

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
WilliamsF1Team написа:bam-bam написа:не че нещо ... ама това го има и винаги ще го има
така че глас в пустинята
Е как па така го решиха...![]()
Някак си не е много удачно не мислите ли? Нали всички бяхме равни или какво стана? Или правете забележка на вискчи или не правете на никой...
на ухапан ли се правиш

равни никога няма да бъдем и винаги ще бъде така приеми суровата истина ... казах ти ако ще и на папата да се оплачеш няма кои да ти помогне

правилата са за замазване на очи .. като и законите .. а кои ги спазва ?
мизерните мишки(хорица) останалите им е през феса

п.п. и само ше ти дам 1 съвет ... шефа винаги е прав ... питаш ли го що ти реже от заплатата или те ебава с това онова .. ако мноо упорстваш наи мноо да ти бие шута ... и тука е така

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Не се правя на ухапан. Просто си търся правата.
А за правата няма да си говорим, защото като не ми е вярно заглавието веднага темата се дел-ва. Е страшно няма що...
Тук никой не ми е шеф и няма да ми се прави на такъв. Може да е админ ама шеф не ми е. Моя живот не зависи от никой тук така че не ми говори кой какъв шеф м исе пада...
А за правата няма да си говорим, защото като не ми е вярно заглавието веднага темата се дел-ва. Е страшно няма що...
Тук никой не ми е шеф и няма да ми се прави на такъв. Може да е админ ама шеф не ми е. Моя живот не зависи от никой тук така че не ми говори кой какъв шеф м исе пада...

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
WilliamsF1Team написа:Не се правя на ухапан. Просто си търся правата.
ами като гризнеш дръвцето и ше ти давам съвети как да четеш форума с друго ИП

иначе да тука никои не ти е ама как те има така и мое да те нема така че некак немое да си праиш кот си искаш .... щот ше ти орежат квитанциите

пък ти после си се пеняви колко искаш

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Гледам са не"кви нови шефове има и на мен ми делнаха обявата... със старите вървеше нещо като корупционна дейност... а, че има ТоЛеРиРаНи си е от ясно по ясно ...то винаги е било така ... а няма и да се оправи... хора то дЪржавата е на този принцип вие за един форум ....
:):) 

- ///MapTo
-
-
bmwdriver написа:Знаеш ли с кво се различава? С това,че на Сони може да му звъннеш
и за нещо друго и той ще се отзове
Това нямаше никаква връзка и не беше свързано с въпроса ми,а и да ти кажа честно ако недай си боже ми се наложи някой да ме тегли от канавка или да ми изправя ламарините,едва ли бих се доверил отново на него,видях го колко струва вече...скоро ще пусна една темичка надълго и широко

55 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума