малко инфо
Модератор: I.Voykov
5 мнения
• Страница 1 от 1
- texudo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: усмихнат
- Мечтае да кара: совалка
малко инфо
любопитно ми е кой е създателя на форума,имали нещо общо с човек на име Андрей Барабонков.та идеята ми е някаде на основния Форум да се изписва името на бащата(те)на форума и евентуално сайта,ако не е обществена тайна .Благодаря
"Наслаждавай се на малките неща,осбено на половия си орган.Големите проблеми тръгват от малките работи..."
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
аз сам на мнение 4е хората с епомнят по делата не на думи изписани ,но идеата е бате 4е форума е саздаден с една едни4ка идея бмв както се сещаш 4овека сие дал сарцето да стартира си4ко това което е днеска си4ки го знаят и благодарение на него е толкова ценен като 4овек кадър и 4овек с сарце на бмв ,всеки които усеща топлината на самата марка на едната идея може даму благодари и даму стисне раката когато го види аз конкретно несе познавам с мом4ето но за мен ще е одовоствие да му стисна раката защото благодарение на него сега имам толко много приятели

- texudo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: усмихнат
- Мечтае да кара: совалка
да де и аз това имам предвид евала му правя но нека занещите да кажат кой или кои са,не случайно съм посочил име
"Наслаждавай се на малките неща,осбено на половия си орган.Големите проблеми тръгват от малките работи..."
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Това трябва да фигурира в секцията "История на клуба" в сайта, който ще е готов през този век някъде
А и ще е добре някои хора преди да почват да размахват жезъла, както наскоро се получи да се запознаят с историята на това общество и макар звучащо банално то е градено с години и с истински проятелства и задружие. Андро не е човек, който ще поиска името му да бъде изписано някъде, но то със сигурност ще фигурира в историята на форума и клуба
Има три вида хора:
1) Такива, които опознават потребителите, историята на клуба и развитието му през годините, след което идва момента, в който се чувстват достатъчно "озрели", за да станат пълноправни членове и да допринесат с каквото могат за развитието.
2) Такива, които си мислят, че нещата започват от момента, в който те са отворили www.bmwpower-bg.net и започват да се борят за идеи отпаднали още преди години. И вместо да прочетат форума отзад напред, както го правят мнозина, те скачат срещу тези, които все пак имат някакъв опит в развитието на подобна институция.
3) Те приличат на втория тип хора само, че клубът за тях не е място за весело изкарване и приятелски сбирки и взаимна подкрепа, а за тях той е точно три букви -> ООД.
Старите потребители имат опит и трябва да има респект към тях, а новите са креативни и със свежи идеи и виждания. Тайната е в това да постигнем баланса между двете групи, вместо да се делим на "стари" и "нови". Това са си мои виждания. Съветът ми към по новите потребители е, когаро разполагат с повече свободно време и желание естествено да прочетат първите теми писани във форума. Не случайно държим тази огромна база с данни. По-истинска история за развитието на тази общност няма

1) Такива, които опознават потребителите, историята на клуба и развитието му през годините, след което идва момента, в който се чувстват достатъчно "озрели", за да станат пълноправни членове и да допринесат с каквото могат за развитието.
2) Такива, които си мислят, че нещата започват от момента, в който те са отворили www.bmwpower-bg.net и започват да се борят за идеи отпаднали още преди години. И вместо да прочетат форума отзад напред, както го правят мнозина, те скачат срещу тези, които все пак имат някакъв опит в развитието на подобна институция.
3) Те приличат на втория тип хора само, че клубът за тях не е място за весело изкарване и приятелски сбирки и взаимна подкрепа, а за тях той е точно три букви -> ООД.
Старите потребители имат опит и трябва да има респект към тях, а новите са креативни и със свежи идеи и виждания. Тайната е в това да постигнем баланса между двете групи, вместо да се делим на "стари" и "нови". Това са си мои виждания. Съветът ми към по новите потребители е, когаро разполагат с повече свободно време и желание естествено да прочетат първите теми писани във форума. Не случайно държим тази огромна база с данни. По-истинска история за развитието на тази общност няма

5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума