малко инфо

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: усмихнат
Мечтае да кара: совалка

малко инфо

Мнение от texudo » 04 Апр 2007, 17:55

любопитно ми е кой е създателя на форума,имали нещо общо с човек на име Андрей Барабонков.та идеята ми е някаде на основния Форум да се изписва името на бащата(те)на форума и евентуално сайта,ако не е обществена тайна .Благодаря
"Наслаждавай се на малките неща,осбено на половия си орган.Големите проблеми тръгват от малките работи..."

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 04 Апр 2007, 19:41

аз сам на мнение 4е хората с епомнят по делата не на думи изписани ,но идеата е бате 4е форума е саздаден с една едни4ка идея бмв както се сещаш 4овека сие дал сарцето да стартира си4ко това което е днеска си4ки го знаят и благодарение на него е толкова ценен като 4овек кадър и 4овек с сарце на бмв ,всеки които усеща топлината на самата марка на едната идея може даму благодари и даму стисне раката когато го види аз конкретно несе познавам с мом4ето но за мен ще е одовоствие да му стисна раката защото благодарение на него сега имам толко много приятели
ИзображениеИзображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: усмихнат
Мечтае да кара: совалка

Мнение от texudo » 04 Апр 2007, 19:47

да де и аз това имам предвид евала му правя но нека занещите да кажат кой или кои са,не случайно съм посочил име
"Наслаждавай се на малките неща,осбено на половия си орган.Големите проблеми тръгват от малките работи..."

ентусиаст
Аватар

Мнение от Louis » 04 Апр 2007, 20:39

Намери пърите потребители и ще разбереш :roll: или поне така си мисля :confused: трябва да е LandShark :help:
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс
ИзображениеИзображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 10 Апр 2007, 13:51

Това трябва да фигурира в секцията "История на клуба" в сайта, който ще е готов през този век някъде ;) А и ще е добре някои хора преди да почват да размахват жезъла, както наскоро се получи да се запознаят с историята на това общество и макар звучащо банално то е градено с години и с истински проятелства и задружие. Андро не е човек, който ще поиска името му да бъде изписано някъде, но то със сигурност ще фигурира в историята на форума и клуба :) Има три вида хора:

1) Такива, които опознават потребителите, историята на клуба и развитието му през годините, след което идва момента, в който се чувстват достатъчно "озрели", за да станат пълноправни членове и да допринесат с каквото могат за развитието.

2) Такива, които си мислят, че нещата започват от момента, в който те са отворили www.bmwpower-bg.net и започват да се борят за идеи отпаднали още преди години. И вместо да прочетат форума отзад напред, както го правят мнозина, те скачат срещу тези, които все пак имат някакъв опит в развитието на подобна институция.

3) Те приличат на втория тип хора само, че клубът за тях не е място за весело изкарване и приятелски сбирки и взаимна подкрепа, а за тях той е точно три букви -> ООД.

Старите потребители имат опит и трябва да има респект към тях, а новите са креативни и със свежи идеи и виждания. Тайната е в това да постигнем баланса между двете групи, вместо да се делим на "стари" и "нови". Това са си мои виждания. Съветът ми към по новите потребители е, когаро разполагат с повече свободно време и желание естествено да прочетат първите теми писани във форума. Не случайно държим тази огромна база с данни. По-истинска история за развитието на тази общност няма ;)
Изображение
Изображение

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума