Въпрос към този,който поддържа сайта

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

ентусиаст
Аватар

Въпрос към този,който поддържа сайта

Мнение от landikar » 01 Юни 2003, 23:47

Съвсем случайно попаднах на един сайт.
http://www.laura-subaru.ru/forum
Коментари за това? Май не става?Нема ентусиасти
Последна промяна landikar на 03 Юни 2003, 19:35, променена общо 1 път

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар
Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce

Мнение от LandShark » 01 Юни 2003, 23:54

Хм, предполагам си искал да напишеш: "Коментари за това?" вместо "Коментари са това?"...

Ми не знам какво интересно виждаш на този адрес. Просто един руски форум за Субару. Не виждам какво да коментирам по въпроса... :dunno:

младши ентусиаст
Аватар

ланди,

Мнение от july`s » 02 Юни 2003, 0:40

предполагам че те учудва че форума е на един и същ енджин:)
ако пък ги и гледаш с един и същи скин, ти изглеждат може би като плагиатствани един от друг...
ако е това, то е все едно че да си помислиш, че разработчиците на софтваре, плагиатстват един от друг, понеже да речем под виндовс-а, програмите им имат имат едни и същи бутончета (стандартни за виндовс-а)
<br>
br

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 02 Юни 2003, 7:10

Форума е безплатен по принцип .... не само този, а още доста много ползват същия..
landikar как няма да ни мислят за туземци по света, като гледам какъв въпрос си задал там .. това, че ти нищо не разбираш от тунинг, не означава, че в България останалите хора са със същите познания. В България нямало нищо .. :) Дано не го види това TurboManiaka да те зарине с части .. И Kamikadze с теория! Патриот!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kelesha » 02 Юни 2003, 11:47

Turturelo написа: Дано не го види това TurboManiaka да те зарине с части

Видя го :mha: :mha: :mha:

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 02 Юни 2003, 16:01

:bang: :bang: :bang: SHOOT TO KILL TURBO Maniak
Жалко че не разбирам от руски но поне хващам смисъла че наистина някой ни смята за аборигени :lol: :lol:

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 02 Юни 2003, 16:20

Ха-ха-ха :lol: :lol: вий да не мислите че тоя пич го разбира руския :shock: :shock: :lol: :lol: В наша Болгария не разбираем руссссский :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kelesha » 02 Юни 2003, 19:57

pAbLo написа::bang: :bang: :bang: SHOOT TO KILL TURBO Maniak

Кво требе да значи това бре pAbLo, и най вече защо ???????
Да не би да съм го писал аз това в руския форум ??? Ако и ти искаш да се включиш в играта на мятане на лайна по всеки нема проблем добре си дошъл :twisted:

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 02 Юни 2003, 20:15

ето още един форум който използва същия софтуеър......има само че някои подобрения които ги няма при нас.........разгледайте го......мисля може да ни е полезен за някои идеи :idea: Наи много ми харесва тази опция....незнам дали е възможна и при нас обаче :roll:
Абе и нашия си е страхотен :yes:
Изображение Изображение Изображение Изображение

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 03 Юни 2003, 12:47

TURBO Maniak :? :? нещо не се разбрахме явно :!: :arrow: Идеята ми беше :arrow:
Turturelo написа:
Дано не го види това TurboManiaka да те зарине с части
Видя го
и да почнеш да го зариваш със части :!: А по въпроса за лайната виж ТУК и кажи аз от тея дето мятат лайната ли съм или какво :!: Туй то и дано няма повече :block:

ентусиаст
Аватар

Мнение от landikar » 03 Юни 2003, 14:59

Turturelo написа:landikar как няма да ни мислят за туземци по света, като гледам какъв въпрос си задал там .. това, че ти нищо не разбираш от тунинг, не означава, че в България останалите хора са със същите познания. В България нямало нищо .. :) Дано не го види това TurboManiaka да те зарине с части .. И Kamikadze с теория! Патриот!

Приятелю Turturelo.Тона ти е доста обиден и нахален,поне за мен,защото аз съм коректен човек.Въпроса ми беше към човека компютърмен от сайта, а няма нищо общо с тунинг.Исках разговор на тема компютри и Интернет.Просто видях,че форумите са абсолютно еднакви.А моите мнения за всичко провери и ще видиш че не съм съвсем прост.Може и да съм доста по-напред с материала,отколкото ти си мислиш.Ако искаш,ще почна да се заяждам като идиотите,които вие искате да изгоните от форума,ама това не ми прави кеф.А за моите познания по руски и английски не говори,защото не знаеш,че в паспорта ми вече няма място за печати,толкова съм обикалял по света.
Ако искаш да спорим за компютри,заповядай,само да имаш нужните познания.За колите също не ме засягаш,защото нямам намерение да показвам на теб или някой друг какво зная,ако само ще се заяждате.Просто ще ви бия по стартовете и толкова.Ти специално май просто ще се заяждаш,и нищо повече.Засега това. :shock: :shock:
:lol: Мнооо сте големи ве,напрао сти извънземни ве :?: :?: Това е твоя стил,който ми показваш като запознанство.Айде чао,че треа да сабирам едни мангизи

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kelesha » 03 Юни 2003, 16:11

pAbLo написа:TURBO Maniak :? :? нещо не се разбрахме явно :!:

pAbLo съжалявам пич, май наистина не сме се разбрали(аз не съм те разбрал де) :?.
Нема значение важното е че се изяснихме :yes:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 03 Юни 2003, 17:13

landikar написа:Въпроса ми беше към човека компютърмен от сайта, а няма нищо общо с тунинг.Исках разговор на тема компютри и Интернет.

Видях въпроса, видя и отговорите! Съжалявам, но когато отворих посочения форум се наби в очите ми важната тема пусната от теб и си позволих да я прочета ...
landikar написа:Може и да съм доста по-напред с материала,отколкото ти си мислиш.

Всичко е възможно на този свят ...
landikar написа:А за моите познания по руски и английски не говори,защото не знаеш,че в паспорта ми вече няма място за печати,толкова съм обикалял по света.

Сега чакам да ми покажеш къде точно АЗ говоря за познанията ти по чужди езици... ти май в стремежа си по някакъв начин да се докажеш чак си ми приписал всичко ... Много съм впечатлен, че нямаш място в паспорта за печати, моят съвет е да се възползваш от услугата преиздаване на паспорта, това се прави в твоя случй ... всъщност къде е връзката с полиглотските ти способности и ходенето зад граница??? :roll:
landikar написа:Ако искаш да спорим за компютри,заповядай,само да имаш нужните познания.

Нямам си работа с теб ще се занимавам...
landikar написа:За колите също не ме засягаш,защото нямам намерение да показвам на теб или някой друг какво зная,ако само ще се заяждате.

Значи от кое разбираш повече? От компютри или от автомобили? Защо искаш да спориш на едната тема, а на другата не?!
landikar написа:Просто ще ви бия по стартовете и толкова.Ти специално май просто ще се заяждаш,и нищо повече.Засега това. :shock: :shock:
:lol: Мнооо сте големи ве,напрао сти извънземни ве :?: :?: Това е твоя стил,който ми показваш като запознанство.Айде чао,че треа да сабирам едни мангизи

Хората, които ме познават лично, знаят какъв човек съм, останалите потребители тук също, поогледай се, поразпитай и кажи на кого несъм помогнал, когато е имал проблем. Но да ме заплашваш с лични съобщения и да ми биеш тъпана къде си ходил, от какво разбираш и какви мангизи ще събираш - единственото, което можеш да получиш е това отношение! Много трудно се впечатлявам пич и то не от такива като теб!

старши ентусиаст
Аватар

и така

Мнение от Любо Мегов » 03 Юни 2003, 18:45

landikar написа:.Ако искаш да спорим за компютри,заповядай,само да имаш нужните познания.

твойте познания са ми ясни щом не знаеш, че phpbb форумите са свободен софтуер....... :P

пък ако искаш да поспорим за компютри заповядай, на стената ми висят сертификати на брой колкото твойте печати в паспорта :!: :!: :evil:

виж още един форум със същия софтуер на адрес : http://www.canadiantech.bg/forums
който е мое дело....

ентусиаст
Аватар

Мнение от landikar » 03 Юни 2003, 19:25

Много разбирате,спор няма.
А Tuturelo уж бил добричък,пък пръв се опита да ме направи за смях.Голям пример дава.Вие първи реагирате неадекватно, и то хора от администраторите.
Моята идея беше,че и тези имат такъв същия форум,ама е много зле и нищо интересно няма в него.
А по въпроса за компютрите на президента //MegOFF-никога не можеш да кажеш кой знае повече,защото темите просто нямат край.
Това за мангизите и печатите ви го написах,защото исках да ви покажа идиотски език на тъпа мутра с комплекси,който изобщо не понасям.Просто вие така започнахте.
А за колите не искам да говоря,защото сте прави,че първо човек трябва да покаже,какво може,а после да раздава акъл на всеослушание.
Защо вашия администратор ме нападна,вместо да ме попита какво съм имал предвид,нали е човек улегнал и свикнал да се разправя с простаци?Нали темата е такава.За мнения и препоръки.Какво общо имаше за коли и тунинги.Така че този тъпа полемика не съм я почнал аз.
Айде,че жената вече заспа и ме забрави...

Следваща

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума