Giorceto, err0r, BMWALPINA, ///M Power, Niki Lauda, Mollov,
Модератор: I.Voykov
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Jeep
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кънки на лед
- Мечтае да кара: BMW 2002 Turbo
Giorceto, err0r, BMWALPINA, ///M Power, Niki Lauda, Mollov,
Какви са критерийте за заключване на темите....?
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!

- pimienta M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: е61 535d & e53 3.0d
Има си някакви правила който ако спазваш не ти заключват темата..ъпването е специфично,обявата да е по шаблон и да има снимки и друго друго важно май няма освен колата или мотора да е бмв ...Но дори и всичко да ти е наред и да си коректен юзър като такъв не получаваш нужното внимание и не ти се чисти темата от ненужния спам...Абе ебало си е майката в бг....
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
като такъв не получаваш нужното внимание и не ти се чисти темата от ненужния спам...Абе ебало си е майката в бг....
Като не искаш спам има mobile.bg,все пак сме форум,всеки му се иска да си продава боклуците и никои да не пита що като не стават за нищо им иска пари и т.н и мен ме дразни някой път спама ама все пак да не забравяме че сигурно полвината потребители са деца без коли!
Към колегата jeep може да са я заключили защото не се up-ва по правилата,мисля имаше нещо такова при твоите теми т.е да се трие последното мнеие и тогава да се пуска ново!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Критериите се определят от правилата на Форума и специфичните правила на раздела... всяко нарушаване на споменатите води до изтриване на постове и/или цели теми, или до заключване на теми.
5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума